Pavel írta:Messit ne ba**tassa senki.
Először is Londonban ugyanilyen rosszul mozgott. A második meccs pedig már történelem.
Másodszor, többet tett már le az asztalra, mint azok akik most akárcsak egy rossz szót is mondanak róla.
Off.: pls még csak csillagozva se káromkodjunk, ettől (is) szeretem annyira ezt a fórumot, hogy képesek vagyunk kulturáltan kommunikálni.
On.: Az meg kit érdekel, hogy már többet tett le az asztalra, mint én?! Bocs, de ezek szerint csak fényesre nyalhatnánk a seggét mert annyival többet tett le akármelyikünknél, holott ha rosszul játszik, akkor igenis hadd mondjuk ki, hogy motiválatlanul nagy arccal játszott ótvarul. Ezt neki is meg kéne mondani, talán összekapná magát. De ennyire lassan, önzőn rosszul játszani rég láttam. Mintha letojná a csapatot és csak a saját sikere érdekelné (öncélú cselek).
Amúgy mintha ő maga is érezte volna, hogy nem megy, egyszer volt egy félmozdulata miután szerelték, amiből azt éreztem, hogy magára nagyon dühös amiért nem megy és a cseleket azért csinálja, hogy bebizonyítsa magának, hogy mégis megy. Ez nem profi hozzáállás, ha egy nap nem megy a csel, akkor passzoljon és fusson többet, ne erőltesse akkor azt, ami nem megy. Beszélni kéne vele, mert tudjuk mire képes, de a mai produkciója nagyon rosszra sikeredett.