Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az egyetlen helyzet mikor kapura veszélyes volt, amikor véletlenül kikerült a jobboldalra és onnan húzhatott befelé. Hiba nem a szélen játszatni!Andris írta:szélen se volna több területe, én leginkább azt gondolnám, hogy nem egy összekötő középpályás szerepkörben kéne tartani, hanem mondjuk középcsatárként.madmushroom írta:Ha messi nincs a jobb szélen akkor nem tudjuk kellőképpen széthúzni a védelmet. Nagyon hiányzik ő oda. Középen nincs területe.
árnyékékből visszafejlődtünk totális középpályássá.
Középen sokkal egyszerűbb megoldani egy játékos csapdázását/lezárását, nem mellesleg szoros emberfogást alkalmazni ellene a szélen totális mellélövés és Alves miatt szinte lehetetlen. A széleken sokkal nagyobb a lehetőség arra, hogy lendületbe jöjjön, és úgy vezesse rá a védőre a labdát. Álló helyzetből 1 on 1 könnyen leveszi egy erős fizikumú védő, lendületből meg max. a hátát nézik.Andris írta:szélen se volna több területe, én leginkább azt gondolnám, hogy nem egy összekötő középpályás szerepkörben kéne tartani, hanem mondjuk középcsatárként.madmushroom írta:Ha messi nincs a jobb szélen akkor nem tudjuk kellőképpen széthúzni a védelmet. Nagyon hiányzik ő oda. Középen nincs területe.
árnyékékből visszafejlődtünk totális középpályássá.
szélen se volna több területe, én leginkább azt gondolnám, hogy nem egy összekötő középpályás szerepkörben kéne tartani, hanem mondjuk középcsatárként.madmushroom írta:Ha messi nincs a jobb szélen akkor nem tudjuk kellőképpen széthúzni a védelmet. Nagyon hiányzik ő oda. Középen nincs területe.
Pihentetni kellene szerintem ,csak akkor raknám be ha gond van, de ezt a mecset nélküle is be kellene húzni.ronaldinho89 írta:barca43 írta:On: Adnék Leonak ma is perceket. Kell ő ma. Nem számítok sima meccsre. Nem kellene végig játszania de vagy kezdjen és 60 körül le vagy ne és 65 körül be.
Off az off ra:Ezért regeltél hogy a Messi topicba ezt beírd?barca43 írta:Szerdán meg lesz a tovább jutás!!100% Hajár BARCA!!!
dert írta:Na kedden Messi megmutatta valódi arcát.Kétségtelen hogy az utóbbi időben jól játszott.De innen is látszik hogy a Barca csak Messivel ér valamit.Ha formába lendül pár év múlva a Realba köt ki.
dert írta:Na kedden Messi megmutatta valódi arcát.Kétségtelen hogy az utóbbi időben jól játszott.De innen is látszik hogy a Barca csak Messivel ér valamit.Ha formába lendül pár év múlva a Realba köt ki.
Na kedden Messi megmutatta valódi arcát.Kétségtelen hogy az utóbbi időben jól játszott.De innen is látszik hogy a Barca csak Messivel ér valamit.Ha formába lendül pár év múlva a Realba köt ki.
Tőlem abszolút nem kapott negatív kritikát, én próbáltam megvédeni.Rewolution5 írta:ezt inkább pü-be se folytassátok, csak munkát csináltok modiknak, holott Messi ezeket a kritikákat messze nem érdemli meg...mindenki karrierjében vannak hullámvölgyek...