Josep Guardiola
Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani; illetve, hogy hol köt ki jövőre...
Utódügyben pedig addig nem foglalok állást, amíg nincs legalább félhivatalos információ.
Ellenben összességében tényleg semmi okunk nincs haragudni Guardiolára. Megvannak a maga hibái edzőként, de összségében bőven felülkerekednek ezek fölött az erényei.
Ezt láthattuk az elmúlt négy évben. Én is jobban örültem volna, ha előbb visszavisz minket a csúcsra és aztán megy el, de gondolom nem akart Rijkaard hibájába esni.
Még egyszer, nagyon hálás vagyok az elmúlt négy évért: a gyönyörű fociért, a kupákért, a különleges meccsekért, Messiért, azokért, amiket és akiket ő adott a csapatnak! Gracias Pep!
És izgatottan várom az "új Barçát"!
Utódügyben pedig addig nem foglalok állást, amíg nincs legalább félhivatalos információ.
Ellenben összességében tényleg semmi okunk nincs haragudni Guardiolára. Megvannak a maga hibái edzőként, de összségében bőven felülkerekednek ezek fölött az erényei.
Ezt láthattuk az elmúlt négy évben. Én is jobban örültem volna, ha előbb visszavisz minket a csúcsra és aztán megy el, de gondolom nem akart Rijkaard hibájába esni.
Még egyszer, nagyon hálás vagyok az elmúlt négy évért: a gyönyörű fociért, a kupákért, a különleges meccsekért, Messiért, azokért, amiket és akiket ő adott a csapatnak! Gracias Pep!
És izgatottan várom az "új Barçát"!

Your village called. Their idiot is missing.
of course.kakasugynok007 írta:http://www.fcbarcelona.com/ itt?Replay írta:13.30-kor live streaming lesz a hivatalos website-on.kakasugynok007 írta:Mi van már azzal a sajtótájékoztatóval?Lehet nézni valahol?Mikor van vége?
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Nem örülök, hogy elmegy 
Egyébként mikor lehet majd tudni, hogy ki lesz az új edző?

Egyébként mikor lehet majd tudni, hogy ki lesz az új edző?
-
- Capitá del Barça
http://www.fcbarcelona.com/ itt?Replay írta:13.30-kor live streaming lesz a hivatalos website-on.kakasugynok007 írta:Mi van már azzal a sajtótájékoztatóval?Lehet nézni valahol?Mikor van vége?

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Elvileg:
http://www.youtube.com/watch?v=8a8CW5X7HCI
Itt lehet nézni a sajtótájékoztatót!
Illetve a klub hivatalos weboldalán!

http://www.youtube.com/watch?v=8a8CW5X7HCI
Itt lehet nézni a sajtótájékoztatót!
Illetve a klub hivatalos weboldalán!
Azért vannak még nevek: Tornyi-Mészöly-Várhidi-Craig Short de Domenech is szabadügynökGame90 írta:
Nálam csak 3 név jöhet szóba: Bielsa, Villas-Boas (ok, a Chelsea-nél megbukott, de láttuk, hogy mit csinált a Porto-val, szerintem neki nagyon feküdne az itteni foci), Véber Gyuri.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.04.27. 12:39:23-kor.

13.30-kor live streaming lesz a hivatalos website-on.kakasugynok007 írta:Mi van már azzal a sajtótájékoztatóval?Lehet nézni valahol?Mikor van vége?
-
- Capitá del Barça
Mi van már azzal a sajtótájékoztatóval?Lehet nézni valahol?Mikor van vége?

-
- Capitá del Barça
Szerintem egy Culé-nak kellene irányítani a csapatot!
Cruyff?Puyol?
Egyébként pár éven belül Puyolt simán eltudnám képzelni edzőként!Az biztos,hogy egy csupaszív barszadrukker.
Cruyff?Puyol?

Egyébként pár éven belül Puyolt simán eltudnám képzelni edzőként!Az biztos,hogy egy csupaszív barszadrukker.

- neobarca
- Director del Fútbol
A megfelelő edző sztem Garami lenne a Barcának. Most juttatott fel egy csapatot az első osztályba és az új gyógyszerei hatására, már csak minden 2. meccsen alszik el a kispadon...

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
-
- aka Game90
...Sánchez?visca el barca írta:csak két nevet szeretnék itt látni. hiddink vagy
Sajnos ez a pillanat is eljött, kösz Pep a csodálatos éveket, szerintem még ő sem hitte, hogy történelmet írhat a csapattal. Felejthetetlenek ezek a sikerek.
De kissé csalódás, hogy egy ilyen szezon után, ahol se PD, se BL, itt hagyja a csapatot, én reménykedtem benne, hogy bevállal még minimum 1 évet és megpróbálja visszahódítani ezt a 2 címet és akkor legalább a csúcson hagyhatta volna abba. De nem tartom elképzelhetetlennek, hogy most pihen/spanyol válogatott, aztán visszatér.
Nálam csak 3 név jöhet szóba: Bielsa, Villas-Boas (ok, a Chelsea-nél megbukott, de láttuk, hogy mit csinált a Porto-val, szerintem neki nagyon feküdne az itteni foci), Véber Gyuri.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Capitá del Barça
A kupadöntőn és a további meccsekre kíváncsi leszek!Hogy viselkedik majd!

Éppen itt volt az ideje, hogy elmenjen. A csapat játékát mostanra mindenki kiismerte.
Ő pedig szerintem ha akart volna se tudott volna újítani.
Ő sem volt tökéletes: hülye igazolások,hülye cserék, csatárokból csináljunk szélsőt,a szélsőkből meg csináljunk csatárt.
Már csak arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy ki lesz az aki magára veszi ezt a hatalmas terhet.
Válság? Ugyan már...a helyzetünk messze nem olyan mint mondjuk 2007-ben.
Akárki is jön, csupán annyi dolga lesz, hogy egy jó csatárt vegyen.
Nagyon tetszik ez a hsz, hasonlóan érzem.menczel írta:Nagyon elszomorított ez a hír, bár mindvégig sejtettem. Valami olyasmi érzés mint egy szakítás.
Rengeteg boldogságot okozott nekem, heti egyszer-kétszer örömteli kikapcsolódás volt Barca meccset nézni. Korszakos csapatot teremtett, ám remélem a távozása nem ingatja meg a klub sikerességét, és jövőre is címekért küzdünk majd.
Az meg direkt jól jött ki, hogy az utolsó hazai tétmeccsén a kiesés ellenére a közönség csodálatosan a csapat és az edző mellé állt.
Gracias Pep
Az utolsó mondatodhoz pedig annyit, h én emlékszem az utolsó barcelonai meccsére (az a bizonyos Rivaldo mesterhármas, kis gólokkal, szolid ollózással). Akkor lecserélték a második félidőben, nem volt túl jó kedve, csak vakargatta a fejét, a közönség pedig kissé kifülyülte...bár ez inkább a csapatnak szólt. Most kicsit más volt a helyzet.
Szerk: Most, h így felemlegettem: Rivaldo idén talán befejezi a játékos pályafutását...munkanélküli lesz.

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2012.04.27. 12:34:35-kor.
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
De miért?Hogy lehet ezt megmondani a játékosoknak?:(
A szemükbe...egy világ omlik Messiékben össze...megnéztem volna,amikor megtudják..
A szemükbe...egy világ omlik Messiékben össze...megnéztem volna,amikor megtudják..
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Hát srácok, én ezt nem akarom elhinni, ez egy rossz álom.. mégis miért távozik? Igen, feljutott a csúcsra, igen, mindent megnyert, de miért? A játékosok szerintem egytől-egyik imádják Pepet, felnéznek rá, új Dream Team-et épített, erre egy kevésbé sikeres szezon után, ahol abszolút nem az ő hibájából estünk ki a BL-ből és buktuk el a bajnokságot, elmegy? Nem akarom elhinni, ez egy rossz álom..
És nem kellenek azok a szavak, hogy 4 éve is ezt mondjuk, mekkora hanyatlás lesz, mert nem törvényszerű semmi sem az életben, a sors akarta úgy, hogy jött a semmiből és mindent megnyert, de ez nem törvényszerű, bárki is jöjjön.. Semmi oka nincs, hogy elmenjen.. csak nehogy úgy járjunk mint a milan, hogy évente új edzőt jelentenek be.. én azért még reménykedek, nagyon fájna ha elmenne..

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Köszönjük Pep az elmúlt csodálatos 4 évet!!!!!!!!
A legnagyobb közé nőttél ezzel;) Én azt mondom, hogy pihenje ki magát 1 évig, aztán jöjjön vissza:D
Én egyébként Luis Enrique idejövetelét támogatom! Igaz h nem láttam idén sok Roma meccset, és látom h a Seria A-ban sem állnak valami fényesen, de azért úgy gondolom, hogy vele sikeresen tovább tudnánk vinni a Barca hagyományait és sikereit...
A legnagyobb közé nőttél ezzel;) Én azt mondom, hogy pihenje ki magát 1 évig, aztán jöjjön vissza:D
Én egyébként Luis Enrique idejövetelét támogatom! Igaz h nem láttam idén sok Roma meccset, és látom h a Seria A-ban sem állnak valami fényesen, de azért úgy gondolom, hogy vele sikeresen tovább tudnánk vinni a Barca hagyományait és sikereit...
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ja, csak 4 éve Pep-nek még nem volt profi csapattal egy szezonja sem. Így részben jogosak voltak azok a gondolatok amik kétségbe vonták azt, hogy ő a megfelelő ember.Pavel írta:Mint valami hasonlókat olvastam volna négy évvel ezelőtt is.
Viszont idén LE, bizonyítja, hogy egy abszolút gyenge edző.
Legalább is én az általam látott ASR meccsek alapján ezt mondom.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Entrenador del Barça
Mintha valami hasonlókat olvastam volna négy évvel ezelőtt is.lui1698 írta:Luis Enrique-t felejtsétek el.
Kevés ide, de nagyon. Roma-ban szerintem szezon végén megköszönik neki a munkáját.
Bielsa jó lehet talán, de itt nincs tökéletes választás, bárki jön nagyon nehéz dolga lesz.
Nagyon elszomorított ez a hír, bár mindvégig sejtettem. Valami olyasmi érzés mint egy szakítás.
Rengeteg boldogságot okozott nekem, heti egyszer-kétszer örömteli kikapcsolódás volt Barca meccset nézni. Korszakos csapatot teremtett, ám remélem a távozása nem ingatja meg a klub sikerességét, és jövőre is címekért küzdünk majd.
Az meg direkt jól jött ki, hogy az utolsó hazai tétmeccsén a kiesés ellenére a közönség csodálatosan a csapat és az edző mellé állt.
Gracias Pep
Gracias Pep
-
- Capitá del Barça
Hát valószínűleg így történik!
Ezt nemrég írtam a Bajnoki Mérkőzések topicba a Real meccs után!
Ezt nemrég írtam a Bajnoki Mérkőzések topicba a Real meccs után!
kakasugynok007 írta:Én teljesen sokkos állapotba kerültem az első gólnál,többször visszanéztem és mindent úgy álmodtam meg ahogy az történt!Utána kicsit zavaros volt mert annyit megjegyeztem az álmomból,hogy nagyon rosszul ment a játék többre nem.Majd a meccs közben jött az újabb sokk!Alexis a beállása után egyből gólt lő!Nem ugyanúgy mint álmomba de nagyon hasonlóan! Ronaldo gólját is megálmodtam csak úgy hogy a bal oldalon megy el és tisztára úgy lövi el Valdés mellet mint ma!A gólöröm pedig az álmomban is igencsak cinikus volt!
És van egy fontos dolog:A meccs előtt álmomba Guardiola az öltözőben egy fontos bejelentést tett!A szezon végén elhagyja a klubot és sok sikert kívánt Marcelo Bielsával aki a csapat edzője lesz jövőre.Azt mondta még,hogy nem hosszabít szerződést.
Ez annyiban érdekes,hogy én már rengeteg dolgot megálmodtam!(apukám autóbalesetben történt halálát,és több apróságot ami úgy történt)
Remélem ez nem fog elsülni úgy ahogy azt megálmodtam!
Son I Serem!

- visca el barca
- Presidente del Barça
azért van egy óriási előnyünk.
sztem nincs olyan edző a vilgáon, aki nemet mondana nekünk, bárhol is dolgozik jelenleg.
remélem nem az az elsődleges szempont hogy feltetlenül szabad edzőt hozzunk. hirtelen nem is tudok sokat mondani: capello, benitez, meg a késes-pitonos
remélem minél előbb bejelentik, h nyáron már ő készítse fel a keretet.
józsefnek én is gratulálok az elmult 4 évhez, és remélem továbbra is ilyen sikeres lesz. szívesen látnám a poolnál. szerencsetleneknek lehetne már vmi sikerélmény
sztem nincs olyan edző a vilgáon, aki nemet mondana nekünk, bárhol is dolgozik jelenleg.

remélem nem az az elsődleges szempont hogy feltetlenül szabad edzőt hozzunk. hirtelen nem is tudok sokat mondani: capello, benitez, meg a késes-pitonos
remélem minél előbb bejelentik, h nyáron már ő készítse fel a keretet.
józsefnek én is gratulálok az elmult 4 évhez, és remélem továbbra is ilyen sikeres lesz. szívesen látnám a poolnál. szerencsetleneknek lehetne már vmi sikerélmény

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2012.04.27. 12:07:19-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hiddink-et inkább ne. Lehet, hogy nagy taktikus, de én speciel soha nem csíptem a csapatai játékát, szerintem egyértelműen nem azt a játékstílust képviseli, ami a Barca védjegye. Bielsa viszont jó választásnak tűnik.visca el barca írta:csak két nevet szeretnék itt látni. hiddink vagy
- lui1698
- Llegenda del Barça
Luis Enrique-t felejtsétek el.
Kevés ide, de nagyon. Roma-ban szerintem szezon végén megköszönik neki a munkáját.
Bielsa jó lehet talán, de itt nincs tökéletes választás, bárki jön nagyon nehéz dolga lesz.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Pep, ne hagyj itt minket a gonosz portugál hókuszpókkal, aki média/bíró-bájitalokat keverget főállásban!!!
-
- Entrenador del Barça
Azért, mert néztem tavaly a Barca B meccseit. A Rómánál nincs meg a játékához szükséges alapanyag.kakasugynok007 írta:Miért Luis?Pavel írta:Én csalódott vagyok, hogy nem marad.
Az elmúlt egy hét után azt az üzenetet is le lehet vonni belőle, hogy a Spec5 féle hozzáállás a mérvadó a mai fociban. Az jön le, hogy sikeresen kicsinálta a Barca edzőjét.
Köszönöm én is az elmúlt négy évet Pep. Remélem még visszatér.
Az utód. Nálam Luis Enrique a nyerő, de Bielsa is lehet.
Ha valaki nézni a Róma meccseket akkor az kifejtené,hogy Luis Enrique milyen játékot játszat a csapattal?