2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A pofám szakad le. Én szégyelem magam hogy ilyen videot mernek csinálni. Viccet félretéve aki nem ismeri el Messi képességeit és hogy ő jelenleg a legjobb elfogult .miihii írta:PEEtör írta:Tavaly a kőkemény MU védelem ellen a BL döntőben hogyan is szerzett gólt? Fejjel ? Hány centi is a srác?
http://www.youtube.com/watch?v=ymVGbI4DADQ
Jól van,akkor a játék kedvéért vegyük úgy,h tök evidens,h ezzel a termettel ilyen gólt ér el vki.Egy nulla teljesítmény volt.PEEtör írta:Ebben kábé annyi érdeme volt a "srácnak", mint most a Zaragoza elleni fejesgóljánál.Tavaly a kőkemény MU védelem ellen a BL döntőben hogyan is szerzett gólt? Fejjel ? Hány centi is a srác?
Gyengébbek kedvéért ott volt és kész.
A védelem "munkájáról" meg ne beszéljünk. De biztos a zsenialitása, istensége miatt tudott fejelni százhatvanx centivel az 1.80-90es védők mellett.
Ja már látom, csak azt én nem vettem figyelembe.recrea írta:Jól tudod, ezért dobtam mögé a smile-t.
Jól tudod, ezért dobtam mögé a smile-t.Barcaman14 írta:Azért megjegyezném, hogy Maradona is simán kapott volna aranygömböt, csak éppen akkoriban még kizárólag Európai játékosokat díjaztak, ha jól tudom?!recrea írta:Messi már most jobb, mint Maradona, hiszen ő nem kapott aranylabdát![]()
Azért megjegyezném, hogy Maradona is simán kapott volna aranygömböt, csak éppen akkoriban még kizárólag Európai játékosokat díjaztak, ha jól tudom?!recrea írta:Messi már most jobb, mint Maradona, hiszen ő nem kapott aranylabdát![]()
Ne haragudj, de nagyon provokatív a hozzászólásod. Tény, tisztán fejelt a Bl döntőn. De jól helyezkedett, szabott magasra ugrott és egy nehezen kivitelezhető mozdulattal fejelte meg a labdát, ezen kívül irányítani tudta, ellenkező irányba, a 2 méteres Sar felett. Sztem nagyszerű fejes volt.PEEtör írta:Ebben kábé annyi érdeme volt a "srácnak", mint most a Zaragoza elleni fejesgóljánál.Tavaly a kőkemény MU védelem ellen a BL döntőben hogyan is szerzett gólt? Fejjel ? Hány centi is a srác?
Gyengébbek kedvéért ott volt és kész.
A védelem "munkájáról" meg ne beszéljünk. De biztos a zsenialitása, istensége miatt tudott fejelni százhatvanx centivel az 1.80-90es védők mellett.
Ebben kábé annyi érdeme volt a "srácnak", mint most a Zaragoza elleni fejesgóljánál.Tavaly a kőkemény MU védelem ellen a BL döntőben hogyan is szerzett gólt? Fejjel ? Hány centi is a srác?
Az még haggyán, de nem is tehetséges. Őt csak azért hiszi mindenki Istennek mert az újságok méltatják őt. Az idei 34 góljából pedig az egyik sem az ő érdeme, csupán kapott 1-2 jó passzt Ini-től vagy lefeküdtek előtte direkt a védők. A madridosok már csak tudják. Pfff.MichaaBee írta:Krisz24 írta:Jaj hagyuk már a Zaragoza "fantasztikus" védőit kicselezte uhh de isten király császár. Adjunk neki még vagy 4 aranylabdát. Nem azt mondom hogy nem nagy játékos de sztem a média is nagyon felfujja. Megnézném az angliai védők ellen mire menne. Ők nem csak néznék hogy hogy kerüli ki őket... Most kijött neki a lépés enyi.
Lúzer egy alak ez a Messi, hogy 3 meccs alatt csak 8 alkalommal jött ki neki a lépés...
Nem mellesleg a hejderohadtkeményésvilághírű védőpáros Vidic és Ferdinand se kezdett vele sokat emlékeim szerint... De legyél büszke Ronaldóra! Ő az évvégi 42 góljával már isten volt, Messi a szezon kétharmada alatt szerzett 34 góljával meg csak szerencsés fószer.![]()
Ibra pedro-tól és Messi-től is kapott 1-1 óriási átadást mind a 2-t kihagyta tiszta ziccerben, ezek után nincs miről beszélni hogy ki milyen labdákat kap és ki mit rúg be.Brasil írta:amióta megkapta az aranylabdát eléggé önző lett!!! Ibra sokszor volt üresen mégsem passzolta le neki a labdát!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Krisz24 írta:Jaj hagyuk már a Zaragoza "fantasztikus" védőit kicselezte uhh de isten király császár. Adjunk neki még vagy 4 aranylabdát. Nem azt mondom hogy nem nagy játékos de sztem a média is nagyon felfujja. Megnézném az angliai védők ellen mire menne. Ők nem csak néznék hogy hogy kerüli ki őket... Most kijött neki a lépés enyi.
^ozsimiki írta: Persze egy csúcsformában lévő Messinek nem kell középpályáról sok ravaszság,és pasz, h kicselezzen 4-5 embert,majd bebombázza,csakhogy azért ez nem minden meccsen lesz evidencia.