Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ott öltöztem volna gatyára, még a sportszárát is vittem volna magammal
Pontosat így nem tudok, de ha rá érsz akkor nézd meg ezeket és kiderülozsimiki írta:aki esetleg megtalálja valahol,vagy írta a kezdetektől Messi góljait, meg tudná mondani,h pontosan tét meccsen mennyi gólt lőtt a Nou Campban,és mennyit idegenben?
köszönöm előre is.
A pihentetéssel én is egyetértek, de hogy lendületben maradjon én beállítanám egy 30-40 percre.Sanama írta:Ma mindenképp pihentetném. Esetleg ha nagy a baj,utolsó 20percre behoznám. De mindenképp kell a pihenés neki is. bő 2hét és El Clasico, illetve jövőhéten Arsenal.
Pihenje csak ki magát
Es Maxwellnek sincs tudtommal.abreu írta:Asszem Csiganak és Yayanak nincs, de nem biztos.Lionel85 írta:Jogos. De szépen is nézne ki, ha 2000 óta itt van és még nem lenne útlevele.Jelenleg amúgy kiknek nincs útlevele, azaz EU-n kívüli?
Asszem Csiganak és Yayanak nincs, de nem biztos.Lionel85 írta:Jogos. De szépen is nézne ki, ha 2000 óta itt van és még nem lenne útlevele.Jelenleg amúgy kiknek nincs útlevele, azaz EU-n kívüli?
Egyébként lehetne anélkül is az felnőtt keret tagja, mert 3 EU-n kívüli játékost lehet nevezni a spanyol csapatokba.Lionel85 írta:Van. Máskülönben nem is lehetne a felnőttkeret tagja.
Az a jó hogy most már nálunk van az igazság, a világ és annak számos football szakértője már elismerte Messit. Szóval aki még mindig vitatja a tehetségét ,esetleg cr-t jobbnak tartja nála, az egyszerűen nem ért a focihoz.Az biztos, hogy a jelenkor legjobbja. Aki ezzel vitatkozik, az vagy elvakult Real drukker vagy egyszerűen szívből utálja Messit.
pont most akartam belinkelni, d látom már megtetted előttembarka írta:Ismét egy kis Messi "istenítés" az nso-on.)
http://sinkovics.blogzona.hu/archives/2 ... _pillanat/
ui.: ha már volt, sorry