Luis Suárez

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Marco
Barça B

2015.03.18. 19:50:09

Na, mint elvakult Suárez szurkoló, akkor válaszolok kicsit megkésve is.
bujna írta:Miért van Suarez kézfején mindig kötés?
A miértet nem lehet tudni, először az Everton elleni idegenbeli mérkőzésen viselte, ahol aztán vert egy óriási szabadrúgásgólt és kiadott egy gólpasszt. Én is azt hittem, hogy válogatott meccsen viselte, de nem. Gondolom fájt a keze, de amikor a következő hazai meccsüket játszották és 4 gólt vert köztük 3 világbajnok találatot, végleg rajtamaradt már csak babonából is.

https://www.youtube.com/watch?v=8VwrjbmovfA" target="_blank - Everton elleni gólja

https://www.youtube.com/watch?v=uEqonAngOsI" target="_blank - Norwich elleni parádé

Itt mindig változtatta a színeket, mert nem találta a "megfelelőt", de amikor a Bilbao ellen betalált ezzel a barnás kötéssel, azóta csak ezt hordja és jól is megy neki. Ebben a kötésben 7 mérkőzésen 7 találatot jegyez. Egyébként a Liverpoolban csak piros, fehér kötés volt. Attól függően, hogy melyik dresszben játszottak.
bujna írta:Ja, és háromszor megcsókolja az ujjait góllövés után. Az egyik a gyűrűs (felesége), másik a lánya tetoválása. Mi a harmadik?
Ahogy már előttem is írták két gyereke van. A fiú Benjamin, a lány Delfina (Anfield miatt) A két tetoválást csókolja meg, az egyiket a gyűrű helyén a feleségét, illetve a csuklóján a két gyereke nevét. Aztán hármat mutat, a három ujj pedig értelemszerűen a családot ábrázolja, így mindenki kap egy puszit. :D

Érdekes egyébként, mert hollandiai, uruguayi éveiben sokszor tett érmét (peso) a cipőjébe, mert szerencsét hozott neki. Lehet, hogy most is ott van, ezt nem tudjuk. Mindenesetre, amikor az Everton szurkolói érmével dobálták ő akkor is eltett egyet.

https://latenightkickoff.files.wordpres ... suarez.jpg" target="_blank
bujna
Barça B

2015.03.12. 09:12:47

Köszönöm a kielégítő választ!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.11. 13:37:06

két gyereke van, egy fiu, egy lány.

a bandázst pedig ha jól tudom azért viseli, mert vmikor 2013 őszén az egyik válogatott meccsen elég komolyan megsérült a keze és azóta félti.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bujna
Barça B

2015.03.11. 11:33:04

Miért van Suarez kézfején mindig kötés? Már Liverpoolban is különböző színekben pompázott, de sose tudtam, hogy miért. Valaki tudja?
Lionel85
Llegenda del Barça

2015.03.09. 15:46:51

Megvan a góllövő-cipő, csak el ne hagyja, most elkapta a fonalat. Mondjuk a helyzetek eddig is megvoltak, de most már nagyobb az önbizalma, a szerencse is vele van és most már jönnek a gólok is!
Kép
Kép
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2015.03.08. 22:26:10

Ezt várom tőle, remekül támadta a labdát az egész meccsen, bár sokszor önzetlennek éreztem. Kivéve akkor, amikor Pedronak csak be kellett volna passzolnia és ehelyett átszerencsétlenkedte magát a kapuson. Amúgy eléggé badass volt, a Clásicóra remélem csúcsformába lendül
lui1698 írta:Bele se merek gondolni, hogy ha ez a botlábú kettőt vert a Rayo-nak, akkor Harry Kane mennyit rúgott volna? #-o
Gondolj bele, hogy ők mennyit rúgtak volna: Lacazette, Mandzukić ,Gignac, Bacca, Icardi, Dybala, Dost, Vietto, Higuaín, Bony, Papiss Cisse.
Tudom, kissé övön aluli, de még mindig vicces :D.
lui1698
Llegenda del Barça

2015.03.08. 22:17:47

Bele se merek gondolni, hogy ha ez a botlábú kettőt vert a Rayo-nak, akkor Harry Kane mennyit rúgott volna? #-o
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
corol
Entrenador del Barça

2015.03.08. 21:30:46

kisadrian24 írta:Mennyire hiányzott már egy ilyen csatár oda előre. Ösztönösen képes lefordulni a védőkről és gólt szerezni. Mivel ekkora veszélyt jelent már az ellenfeleknek Suarez sokkal jobban figyelik így a két szélen Messinek és Neymarnak nagyon sok terület nyílik azt pedig mondanom sem kell mitörténik ha Messinek van területe megindulni. Amint valahogy leküzdi a labdakezelési problémáit amit képtelen vagyok felfogni miért van még veszélyesebb lesz ez a srác.
Igen néha valóban mintha technikailag problémái lennének, aztán meg villan olyan helyzetekben, mint ma is Messi 2. gólja előtt, ahogy leszedte azt a labdát háttal a kapunak, aztán ugyanazzal a mozdulattal szinte helyben fordulva kapura tette, az meg cáfolja, hogy nem lenne barátságban a labdával. Talán a többi zseninkhez képest tűnik nehézkesebbnek. De példásan hajt, küzd, brusztol.
Hát ha ezen a szinten összeáll az MSN, akkor lehet félni a Barcától mindenkinek. :D =D>
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.08. 19:20:14

Zseniális ez a pali, nem véletlen kapott Whoscoreden Messi mellett 10-es értékelést =D>
Kezdi egyre jobban megtalálni azt a formáját amiért megvettük és amiért aranycipős lett. =D>
Csak egy pillanat kell neki, és a belgyűrhetetlennek tűnőt is képes csúnyán belőni, a váratlanból gólt szerezni, emellé zseniális assistokkal, helyzetteremtésekkel előrukkolni.
Ami még mindig meg tud lepni engem, az a hihetetlenül nagy alázata és tisztelete a klub, és a játékostársai iránt. Ma is Messinek már megvolt a mesterhármasa, Suarez " csak" 1-et lőtt, mégis inkább lepasszolta Messinek. Amit mellesleg Messi utólag viszonzott is egy remek gólpasszal.
Plusz ahogy összejátszanak, és örülnek egymás góljainak, látszik hogy nem csak egy begyakorolt gesztus hanem tényleg így is van. :lol:

Már az ellenoldal is kezdi egyre jobban bánni hogy nem igazolták le, és egyre jobban félnek is tőle egy esetleges Classicon ( meg úgy az egész MSN-Barcelonától)
kanty
Llegenda del Barça

2015.03.08. 14:48:50

Egyre nyugodtabban játszik, és ez meglátszik a góljainak a számán is. Remélhetőleg képes lesz tartani ezt a szintet tavasszal, és akkor elől tényleg nem nagyon lehet gondunk.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.08. 14:36:17

Ami egy kicsit zavar, hogy, ha nem megy egy csapat ellen (lásd Mallorca), akkor mindenki szenved és senki nem talál be, de a Rayot bezzeg agyonverve kitömjük.
A Mallorca már kiesett az élvonalból pár éve. :mrgreen:

Év végére, ha így folytatja, lehet akár húsz gólja is. :) 8)
kisadrian24
Barça B

2015.03.08. 14:32:32

Mennyire hiányzott már egy ilyen csatár oda előre. Ösztönösen képes lefordulni a védőkről és gólt szerezni. Mivel ekkora veszélyt jelent már az ellenfeleknek Suarez sokkal jobban figyelik így a két szélen Messinek és Neymarnak nagyon sok terület nyílik azt pedig mondanom sem kell mitörténik ha Messinek van területe megindulni. Amint valahogy leküzdi a labdakezelési problémáit amit képtelen vagyok felfogni miért van még veszélyesebb lesz ez a srác.
westerngom
Entrenador del Barça

2015.03.08. 14:30:46

jönnek a gólok is (végre) a helyzetek után..., megtalálta a megfelelő góllövő cipőt izé(testszínű) kötést a kezére és innentől megállíthatatlan lesz. 8)
A bajnokság harmada még hátra van és még csak most lendült bele, több mint biztató!
Ami a legpozitívabb, hogy Leoval és Neyel már! összhangban van a pályán és nagyon sokat számít, hogy élvezik közös játékot.
Hál' isten nem jött be amit az öreg (Krojf) kárált a két illetve három dudás kapcsán, abszolút önzetlenek egymással és mindenki elismeri, hogy Leo a nagyobb kutya(bolha). :mrgreen:

Ami egy kicsit zavar, hogy, ha nem megy egy csapat ellen (lásd Mallorca), akkor mindenki szenved és senki nem talál be, de a Rayot bezzeg agyonverve kitömjük. (na mondjuk annyira azért nem bánom) Szóval, nem bánnám, ha Suarez és Ney tényleg "döntő" tényező lenne végre és öreg napjaira átvenné ezt a nehéz szerepet Leótól.

Reális eséllyel megyünk a bajnokságért, kupáért, BL-ért csak mi ronthatjuk el, még kezünkben a sorsunk! =D>
Samper
Director del Fútbol

2015.03.08. 14:26:14

Mostanra kiderült, hogy nagyon érdemes volt leigazolni. Három ilyen csatár kemény falat a világ összes védelmének. Hát még ha a középpályás játékunk színvonala is felnőne hozzájuk.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.08. 14:03:34

Végre hozza magát gólokban is, tavaszra hozza ezt a formát,akkor sok gondunk nem lesz elől 8)
Mindkét gólja szép volt, az a labda Messinek se volt semmi, meg egyébként is aktív volt, így tovább.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.08. 13:58:20

végre tényleg beindult, lassan élmény nézni minden megmozdulását. igazi erőgép, nem ismer elveszett labdát, megy mindenre mint a mérgezett egér, nem bénázik annyit és végre a helyzeteit is belövi. az első gólja gyönyörű volt, jól elrakta külsővel. csak így tovább!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2015.03.05. 20:55:39

Chino írta:Én is inkább azt a szitut venném elő, amikor visszatehette volna a középen, 16-osnál egyedül álldogáló Suareznek és inkább éles szögből rálőtte. Az a 3vs1 tényleg nem volt nagy dolog, akik kísérték, gyakorlatilag a védő vonalában helyezkedtek el, aki közel is volt a brazilhoz,így az a sáv le lett zárva.
Igen, pont ezért kellett volna az említett szitu előtt már Xavinak rég Neymar mögé kerülnie és nem Suárez hátsó fertályában kísérnie a támadást. A passzsáv így nem lett volna lezárva, mert Neymarnak máris két lehetősége adódhatott volna.
Chino
Llegenda del Barça

2015.03.05. 20:00:02

Petr írta:
Sanama írta:Hát mikor 3v1 ben mentek az ellenfel kapujara, es Neymar ahelyett hogy a csont uresen erkezo Suareznek bepasszolta volna, meghuzta balra es ballal a kapusba rugta.
Xavi pocsékul lépett fel a támadással, hátulról kellett volna már rég kerülnie Neymart. Mivel nem tette így a 3v1 sokkal inkább 2v1-es szituációnak nevezhető(pozícióilag), amit a védő könnyen levédekezett támadómozgás hiányában.
Én is inkább azt a szitut venném elő, amikor visszatehette volna a középen, 16-osnál egyedül álldogáló Suareznek és inkább éles szögből rálőtte. Az a 3vs1 tényleg nem volt nagy dolog, akik kísérték, gyakorlatilag a védő vonalában helyezkedtek el, aki közel is volt a brazilhoz,így az a sáv le lett zárva.
Forca Barca!!!!
westerngom
Entrenador del Barça

2015.03.05. 18:12:17

S.Agüero írta:
OFF: mi ez az Önzőzés Neymarnak vele szemben?
Nem tudom, mire gondolsz, a kommentátor elég sok hülyeséget mondott... :roll:
Egészen pontosan erre gondoltam (akkor):

http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... znek/16541" target="_blank

Suárez
"Nem passzoltam le a labdát annál a helyzetnél, mert a védőjátékos remekül zárta a passzsávot. Nagyon jól megértjük egymást, amikor csak tudok, passzolok neki. Majd a következő alkalommal jövök neki egy gólpasszal.."

Már azt hittem csak én képzeltem be, bár inkább csak észrevétel volt akkor, nem gondolnák mögé (már) semmit, ráadásul másodszor visszanézve ül amit Neymar is mondott.
Petr
Entrenador del Barça

2015.03.04. 22:44:57

Sanama írta:Hát mikor 3v1 ben mentek az ellenfel kapujara, es Neymar ahelyett hogy a csont uresen erkezo Suareznek bepasszolta volna, meghuzta balra es ballal a kapusba rugta.
Xavi pocsékul lépett fel a támadással, hátulról kellett volna már rég kerülnie Neymart. Mivel nem tette így a 3v1 sokkal inkább 2v1-es szituációnak nevezhető(pozícióilag), amit a védő könnyen levédekezett támadómozgás hiányában.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.04. 22:26:22

Hát mikor 3v1 ben mentek az ellenfel kapujara, es Neymar ahelyett hogy a csont uresen erkezo Suareznek bepasszolta volna, meghuzta balra es ballal a kapusba rugta.
Jól helyezkedett a védő ott, leginkább a passzra figyelt, meg mögöttük is jött még két ember, nem volt az olyan vészes szerintem. Inkább az első félidőben, mikor visszahúzta, utána letehette volna Luis-nak.
Sanama
Llegenda del Barça

2015.03.04. 22:23:08

S.Agüero írta:
Hát mikor 3v1 ben mentek az ellenfel kapujara, es Neymar ahelyett hogy a csont uresen erkezo Suareznek bepasszolta volna, meghuzta balra es ballal a kapusba rugta.
Normandia
Director del Fútbol

2015.03.04. 22:20:23

Sutter
Ney a brazil ligából érkezett, Suarez meg a PL ből. Az első szezont, szerintem, felesleges összehasonlítani.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.04. 22:12:56

westerngom
Entrenador del Barça

2015.03.04. 22:06:18

Lassan üzemi hőfokon a srác a gólok tekintetében is. :mrgreen:
Megjött az önbizalma, látszik rajta, hogy túl van a holtponton (végre!) és nem görcsöl rá a helyzetekre, ösztönösen jól oldja meg a lehetőségeket.

Részemről nem várok mást, se többet, csak ezt a meccsenkénti min. 1 gólátlagot és rendben leszünk! 8)

OFF: mi ez az Önzőzés Neymarnak vele szemben? :roll:
Válasz küldése