Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A miértet nem lehet tudni, először az Everton elleni idegenbeli mérkőzésen viselte, ahol aztán vert egy óriási szabadrúgásgólt és kiadott egy gólpasszt. Én is azt hittem, hogy válogatott meccsen viselte, de nem. Gondolom fájt a keze, de amikor a következő hazai meccsüket játszották és 4 gólt vert köztük 3 világbajnok találatot, végleg rajtamaradt már csak babonából is.bujna írta:Miért van Suarez kézfején mindig kötés?
Ahogy már előttem is írták két gyereke van. A fiú Benjamin, a lány Delfina (Anfield miatt) A két tetoválást csókolja meg, az egyiket a gyűrű helyén a feleségét, illetve a csuklóján a két gyereke nevét. Aztán hármat mutat, a három ujj pedig értelemszerűen a családot ábrázolja, így mindenki kap egy puszit.bujna írta:Ja, és háromszor megcsókolja az ujjait góllövés után. Az egyik a gyűrűs (felesége), másik a lánya tetoválása. Mi a harmadik?
Gondolj bele, hogy ők mennyit rúgtak volna: Lacazette, Mandzukić ,Gignac, Bacca, Icardi, Dybala, Dost, Vietto, Higuaín, Bony, Papiss Cisse.lui1698 írta:Bele se merek gondolni, hogy ha ez a botlábú kettőt vert a Rayo-nak, akkor Harry Kane mennyit rúgott volna?
Igen néha valóban mintha technikailag problémái lennének, aztán meg villan olyan helyzetekben, mint ma is Messi 2. gólja előtt, ahogy leszedte azt a labdát háttal a kapunak, aztán ugyanazzal a mozdulattal szinte helyben fordulva kapura tette, az meg cáfolja, hogy nem lenne barátságban a labdával. Talán a többi zseninkhez képest tűnik nehézkesebbnek. De példásan hajt, küzd, brusztol.kisadrian24 írta:Mennyire hiányzott már egy ilyen csatár oda előre. Ösztönösen képes lefordulni a védőkről és gólt szerezni. Mivel ekkora veszélyt jelent már az ellenfeleknek Suarez sokkal jobban figyelik így a két szélen Messinek és Neymarnak nagyon sok terület nyílik azt pedig mondanom sem kell mitörténik ha Messinek van területe megindulni. Amint valahogy leküzdi a labdakezelési problémáit amit képtelen vagyok felfogni miért van még veszélyesebb lesz ez a srác.
A Mallorca már kiesett az élvonalból pár éve.Ami egy kicsit zavar, hogy, ha nem megy egy csapat ellen (lásd Mallorca), akkor mindenki szenved és senki nem talál be, de a Rayot bezzeg agyonverve kitömjük.
Igen, pont ezért kellett volna az említett szitu előtt már Xavinak rég Neymar mögé kerülnie és nem Suárez hátsó fertályában kísérnie a támadást. A passzsáv így nem lett volna lezárva, mert Neymarnak máris két lehetősége adódhatott volna.Chino írta:Én is inkább azt a szitut venném elő, amikor visszatehette volna a középen, 16-osnál egyedül álldogáló Suareznek és inkább éles szögből rálőtte. Az a 3vs1 tényleg nem volt nagy dolog, akik kísérték, gyakorlatilag a védő vonalában helyezkedtek el, aki közel is volt a brazilhoz,így az a sáv le lett zárva.
Én is inkább azt a szitut venném elő, amikor visszatehette volna a középen, 16-osnál egyedül álldogáló Suareznek és inkább éles szögből rálőtte. Az a 3vs1 tényleg nem volt nagy dolog, akik kísérték, gyakorlatilag a védő vonalában helyezkedtek el, aki közel is volt a brazilhoz,így az a sáv le lett zárva.Petr írta:Xavi pocsékul lépett fel a támadással, hátulról kellett volna már rég kerülnie Neymart. Mivel nem tette így a 3v1 sokkal inkább 2v1-es szituációnak nevezhető(pozícióilag), amit a védő könnyen levédekezett támadómozgás hiányában.Sanama írta:Hát mikor 3v1 ben mentek az ellenfel kapujara, es Neymar ahelyett hogy a csont uresen erkezo Suareznek bepasszolta volna, meghuzta balra es ballal a kapusba rugta.
Egészen pontosan erre gondoltam (akkor):S.Agüero írta:Nem tudom, mire gondolsz, a kommentátor elég sok hülyeséget mondott...OFF: mi ez az Önzőzés Neymarnak vele szemben?
Xavi pocsékul lépett fel a támadással, hátulról kellett volna már rég kerülnie Neymart. Mivel nem tette így a 3v1 sokkal inkább 2v1-es szituációnak nevezhető(pozícióilag), amit a védő könnyen levédekezett támadómozgás hiányában.Sanama írta:Hát mikor 3v1 ben mentek az ellenfel kapujara, es Neymar ahelyett hogy a csont uresen erkezo Suareznek bepasszolta volna, meghuzta balra es ballal a kapusba rugta.
Jól helyezkedett a védő ott, leginkább a passzra figyelt, meg mögöttük is jött még két ember, nem volt az olyan vészes szerintem. Inkább az első félidőben, mikor visszahúzta, utána letehette volna Luis-nak.Hát mikor 3v1 ben mentek az ellenfel kapujara, es Neymar ahelyett hogy a csont uresen erkezo Suareznek bepasszolta volna, meghuzta balra es ballal a kapusba rugta.
Hát mikor 3v1 ben mentek az ellenfel kapujara, es Neymar ahelyett hogy a csont uresen erkezo Suareznek bepasszolta volna, meghuzta balra es ballal a kapusba rugta.S.Agüero írta:Nem tudom, mire gondolsz, a kommentátor elég sok hülyeséget mondott...OFF: mi ez az Önzőzés Neymarnak vele szemben?