Ezen én is sokat gondolkoztam. Dembelének nem volt semmi hosszú sérülése Dortmundban, pedig aztán ott is mindig sérült legalább 3-4 játékos, szóval nem hinném, hogy ott is annyira profi lenne az orvosi stáb.Chino írta: ↑2021.06.23. 16:46:21....Ronaldinho&Barca írta: ↑2021.06.23. 12:36:15Dembele esete agyrém, de Fati helyzetét látva, én semmin sem csodálkozok. Az orvosi-egészségügyi stábot úgy ahogy van lekéne cserélni. Gondolom majd megállapítják hogy egy korábbi sérülés, rossz rehab eredménye. Sajnálom a srácot mert nagy tehetség, hiába fejben egy marék szotyi, ez a rengeteg sérülés nem normális,. főleg úgy, hogy Dortmundban 3 meccset nem hagyott ki egyhuzamban.
A sérülések jó része miatt nem korrekt okolni, ahogy azért se őt kellene szapulni, hogy mennyibe került, pedig itt rendszeresen erről szól a fáma. Ez a vezetőség sara.
De azon is elgondolkodnék, hogy az orvosi stáb milyen munkát végez, mert sem a Lyonban, sem a Dortmundban nem küszködött soha sérülésekkel. Szóval nem is lehetett előre látni, hogy bármi hasonló történik.
De ami Barcelonában megy vele, meg Fatival, meg ki tudja mi ment Umtitivel, az alapján az orvosi stáb nagyon gyenge munkát végez.