Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezen én is sokat gondolkoztam. Dembelének nem volt semmi hosszú sérülése Dortmundban, pedig aztán ott is mindig sérült legalább 3-4 játékos, szóval nem hinném, hogy ott is annyira profi lenne az orvosi stáb.Chino írta: ↑2021.06.23. 16:46:21....Ronaldinho&Barca írta: ↑2021.06.23. 12:36:15Dembele esete agyrém, de Fati helyzetét látva, én semmin sem csodálkozok. Az orvosi-egészségügyi stábot úgy ahogy van lekéne cserélni. Gondolom majd megállapítják hogy egy korábbi sérülés, rossz rehab eredménye. Sajnálom a srácot mert nagy tehetség, hiába fejben egy marék szotyi, ez a rengeteg sérülés nem normális,. főleg úgy, hogy Dortmundban 3 meccset nem hagyott ki egyhuzamban.
A sérülések jó része miatt nem korrekt okolni, ahogy azért se őt kellene szapulni, hogy mennyibe került, pedig itt rendszeresen erről szól a fáma. Ez a vezetőség sara.
De azon is elgondolkodnék, hogy az orvosi stáb milyen munkát végez, mert sem a Lyonban, sem a Dortmundban nem küszködött soha sérülésekkel. Szóval nem is lehetett előre látni, hogy bármi hasonló történik.
Szerintem itt sokan vannak félretájékozódva, többek között te is. Nem a combhajlító izma sérült, mint eddig. A főoldali cikk is ezt hozta le, de ez nem igaz. Térdsérülést szenvedett ellenünk. Az a testrésze még nem volt sérült. Mondjuk sokat nem változtat a tényen, üveglábú. Egyébként Fiola vágta haza egy becsúszással.Chino írta: ↑2021.06.23. 16:46:21
Dembélének a sérült testrész nem tudott 100 %-osan rendbe jönni (nem is fog) így jöttek a folyamatos sérülések, elég egy rossz mozdulat. Láttunk már nem egy és nem két játékost, akinek hasonló módon tört meg a karrierje. Mondjuk én reménykedtem mert ezt a szezont elég jól lehozta, rengeteg sérülés volt, ő viszont eléggé tartotta magát.
A mostani esetet nem láttam hogyan történt, erről nem tudok nyilatkozni, ha valaki esetleg egy videot belinkelne azt megköszönném.
Azért Fati helyzete teljesen más. Ott egy másik játékos okozta neki a sérülést, abszolút önhibáján kívül történt. A másik szerencsétlen dolog, hogy Cugat volt olyan dilettáns, hogy rosszul kezelte, ezért is kellett annyi műtét. Az elsőt is teljesen helytelenül kezelték.Ronaldinho&Barca írta: ↑2021.06.23. 12:36:15Dembele esete agyrém, de Fati helyzetét látva, én semmin sem csodálkozok. Az orvosi-egészségügyi stábot úgy ahogy van lekéne cserélni. Gondolom majd megállapítják hogy egy korábbi sérülés, rossz rehab eredménye. Sajnálom a srácot mert nagy tehetség, hiába fejben egy marék szotyi, ez a rengeteg sérülés nem normális,. főleg úgy, hogy Dortmundban 3 meccset nem hagyott ki egyhuzamban.
Átlag embert nem rúghatsz ki mialatt táppénzen van, továbbá nem lehet az indoklásod az, hogy beteg.... A szerencse, hogy ez az átlag emberkere vonatkozik.
Igazából nem.dani87 írta: ↑2021.06.23. 08:35:24Mintha Messi nem ezt csinálná az esetek nagy részébenvisca el barca írta: ↑2021.06.22. 22:01:00Elmeny volt nezni ahogy kicselez 1 embert es belevezeti masik kettobe.![]()
Mintha Messi nem ezt csinálná az esetek nagy részébenvisca el barca írta: ↑2021.06.22. 22:01:00Elmeny volt nezni ahogy kicselez 1 embert es belevezeti masik kettobe.
De legalább próbálkozikvisca el barca írta: ↑2021.06.22. 22:01:00Elmeny volt nezni ahogy kicselez 1 embert es belevezeti masik kettobe.
Pedig az eddigieket tekintve ő volt az elsőszámú. Lehet, hogy mondjuk Griezmannért többet kapnánk, de vagy nem akarjuk eladni, vagy kérő nem jelentkezett. Dembéléért viszont mind a Juve, mind a City (a MU-t is említették, mert a Sancho-féle üzlet megbukni látszik) komolyan érdeklődött.NovaProspekt írta: ↑2021.06.22. 17:03:52
azt meg nem gondolhatod te sem komolyan Chino, h elsőszámú pénzforrás volt.a srác a szezon 60%-át sérülten tölti, 30%-át lábadozással, a maradék 10%-ban pedig ingadozó a teljesítménye. ezért miért adna bárki eurómilliókat?
Hát sokkal többet nem is ér az biztos.visca el barca írta: ↑2021.06.22. 07:00:05Mindenképpen meg kell tole szabadulni nyaron, ha vhogy egy 20ast kapnank erte mar jo lenne...
Vázolom a veretes névsort:NovaProspekt írta: ↑2021.06.22. 17:03:52
azt meg nem gondolhatod te sem komolyan Chino, h elsőszámú pénzforrás volt.a srác a szezon 60%-át sérülten tölti, 30%-át lábadozással, a maradék 10%-ban pedig ingadozó a teljesítménye. ezért miért adna bárki eurómilliókat?
Griezmanntól szerintem talán jó pénzért meg fogunk tudni válni. Jól nyomta most is, és igazából nálunk sem volt ő rossz, lövöldözte az egész fontos gólokat, csak mi itt többet vártunk + Messi helyén játszana szívesebben.Chino írta: ↑2021.06.22. 16:13:51A Sport és a Mundo szerint is most kicsit változott a képlet. Eddig úgy tűnt váltani akar, az ügynöke ha minden igaz már ügyeskedett is a háttérben, viszont most Dembélé mindenképpen hosszabbítani szeretne. Elvileg 2 év lenne felajánlva neki.
Hatalmas baj, hogy pont ő esett ki, mert az elsőszámú pénzforrás/cserelehetőség volt a nyárra, a hosszabbítást sztem egyik fél sem akarta igazán.
Közben már arról is cikkeznek, hogy Trincaot cserélnénk Adamára a Wolves-szal. Hogy ennek mi értelme lenne az nekem nagyon sötét.
Pénzügyileg lehet hogy minimálisan megérné ez, ha nagyon jelentősen lead vagy rendes áron tudjuk eladni több tíz misiért..