hat kicsi baratom nyitsd ki a szemed jobban mert az nem Villanova !!!chi omega írta:akit messi megüt, az tito vilanova, a másodedzőRivaldo11 írta:A tag a csapathoz tartozik. Ha meg nem, akkor szimpatikus lehet a srácoknak, mert megengedték hogy a csapattal ünnepeljen. A galériában a 32. és a 37. képen Zlatan mellett látható az ünneplésnél.(((
pep barátja gyerekkora óta, a legfontosabb segítőtársa, és egy barca-fórumon arról megy a találgatás, hogy vajon ki az, a csapattal van egyáltalán? meg hogy idegen-e?
jaj.
(mondjuk ezen a videón öregebbnek látszik, mint amennyi, dehát pep is megőszült egy idény alatt..)
Leo Messi
- Messi199
- Jugador d'estrella
Köszönjük Lionel Andrés Messi .
Köszönöm ennek a csodálatos Pep csapatnak ezt a felemelő szenzációs Évet . 6 Kupás Barca a Történelembe írta magát .... VISCA EL BARCA VISCA EL CATALUNYA !!!!!! MÉS QUE UN CLUB

Tots Unit Fem Forca !!
Tessék,itt a kihívás erre az évreKardi írta:Na idén akkor ami nemjött össze a barcának az egyedül a Puskás díj!![]()

Viccet félretéve hatalmas grat Messinek és az egész csapatnak!!!!
GRATULÁLOK MESSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te vagy a LEGJOBB!!!
Köszönjük,hogy megajándékozol minket a gyönyörű fociddal!!!!!!CSODÁS NÉZNI!!!ÉS csodás vagy te is!!

Te vagy a LEGJOBB!!!
Köszönjük,hogy megajándékozol minket a gyönyörű fociddal!!!!!!CSODÁS NÉZNI!!!ÉS csodás vagy te is!!

Messi the best!!!!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
6 kupa
Rengeteg gól
Rengeteg gólpassz
A Barca történelmének 5000. góljának szerzője
Válogatottja fő alapembere
Csapat fő alapembere
Rengeteg meccs eldöntője (pl.: BL Döntő)
Rengeteget fut
Jól cselez
Pontosan lő kapura
Gyors
Senkit nem néz le, és nem mond nagyképű riportokat
Kreatív
Jól megértik egymást a csapattársakkal
Ne merje senki azt mondani, hogy nem érdemelte meg
GRATULÁLOK LEO
Rengeteg gól
Rengeteg gólpassz
A Barca történelmének 5000. góljának szerzője
Válogatottja fő alapembere
Csapat fő alapembere
Rengeteg meccs eldöntője (pl.: BL Döntő)
Rengeteget fut
Jól cselez
Pontosan lő kapura
Gyors
Senkit nem néz le, és nem mond nagyképű riportokat
Kreatív
Jól megértik egymást a csapattársakkal
Ne merje senki azt mondani, hogy nem érdemelte meg
GRATULÁLOK LEO

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- levproff
- Director del Fútbol
Messi!Messi idén mindetn vitt!Megérdemelte!!
Grat. La Pulga!!!

Grat. La Pulga!!!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
-
- Barça B
Megérdemelte!
-
- Jugador d'estrella
Gratulálok Lionel! 

Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Visca el Barça!
akit messi megüt, az tito vilanova, a másodedző :((((Rivaldo11 írta:A tag a csapathoz tartozik. Ha meg nem, akkor szimpatikus lehet a srácoknak, mert megengedték hogy a csapattal ünnepeljen. A galériában a 32. és a 37. képen Zlatan mellett látható az ünneplésnél.
pep barátja gyerekkora óta, a legfontosabb segítőtársa, és egy barca-fórumon arról megy a találgatás, hogy vajon ki az, a csapattal van egyáltalán? meg hogy idegen-e?
jaj.
(mondjuk ezen a videón öregebbnek látszik, mint amennyi, dehát pep is megőszült egy idény alatt..)
Ilúvatar írta:Messike írta:Pep:"A szünetben valójában azt mondtam Leónak, hogy egy olyan gólt szeretnék látni tőle, ami a szívéből jön. Azt a gólt a szívével lőtte."
Ez olyan meghatóóóó
szerintem is...egyszerűen gyönyörűű!!!:D:):D:)
Messi the best!!!!
- levproff
- Director del Fútbol
Kár, hogy Piquet nem mutatták mellete.Biztos röhögött, mint állat.
Szerk.:Sőt még ahogy látom, Pique is beszólt neki.

Szerk.:Sőt még ahogy látom, Pique is beszólt neki.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Pep:"A szünetben valójában azt mondtam Leónak, hogy egy olyan gólt szeretnék látni tőle, ami a szívéből jön. Azt a gólt a szívével lőtte."
Nem kell neki könyörögni az biztos:P:P

Nem kell neki könyörögni az biztos:P:P
Messi the best!!!!
- Deus
- Boixos Nois
Tuti hogy valaki a csapatból, mivel ezt megengedheti magának Messiistyke6 írta: Az akit megcsapott az valaki a csapatbol, vagy egy tok idegen ?![]()
![]()

És ez a nyakas csak baráti szándékú volt... Ennél erősebbet is tud Messi ám

-
- Entrenador del Barça
Szerintem valami megfigyelő csávó lehet. Azt hiszem, a 05/06-os idénybeli BL ünnepléses plakátomon is rajta van.Rivaldo11 írta:A tag a csapathoz tartozik. Ha meg nem, akkor szimpatikus lehet a srácoknak, mert megengedték hogy a csapattal ünnepeljen. A galériában a 32. és a 37. képen Zlatan mellett látható az ünneplésnél.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A tag a csapathoz tartozik. Ha meg nem, akkor szimpatikus lehet a srácoknak, mert megengedték hogy a csapattal ünnepeljen. A galériában a 32. és a 37. képen Zlatan mellett látható az ünneplésnél.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Egyértelmű, hogy nem ismeretlen, már előtte is beszél hozzá, meg ugyanolyan barca mackóban van.
Egyébként meg szerintem full poén, tényleg azt mutatta, hogy figyelje a meccset, de az ütés egyáltalán nem volt rosszándékú szvsz.

Hát szerintem meg nem lol, mert nekem a videoból úgy tünik h tök ismeretlent vágott fejbe hogy figyeljen már a meccsre ne beszéljen közben. Még akkor is ha szidta az argentinokat a koma, akkor se csináljon ilyet Messi mert ő nem ilyen (remélem). A koma meg utána mutogatja a jegyét h kifizette és joga van ott ülni és beszélni.Messike írta:Ilúvatar írta:EH!!! Nézzétek meg mit találtam
http://www.youtube.com/watch?v=c9qxBgb2JiY
Mekkora már
![]()
hát ez nagyon jóóóóó:P:P jó fej:D:P
De remélem rosszul értelmezem bár nem valoszinű :S
- istyke6
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Ilúvatar írta:EH!!! Nézzétek meg mit találtam
http://www.youtube.com/watch?v=c9qxBgb2JiY
Mekkora már
Az akit megcsapott az valaki a csapatbol, vagy egy tok idegen ?

I <3 FCB