Carles Puyol
Viszont ugyanott folytatja, ahol a sérülése előtt abbahagyta. Nagyon jo h visszatért a kapitány 

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Remélem egy ideig nem lesz sérült, hiszen nagy szükség van rá! Ennyi sérülést!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Grat a goljához, és épüljön föl gyorsan, mert nagyon nagy szükségünk van rá. Bár 7végén csak akkor játxon, ha már valoban teljesen renben van, nem szabad megkockáztatni egy ujabb sérülést. Sajnos rán jár a rud rendesen

- Titinho
- Director del Fútbol
Az Elmundo szerint Marquez egy hónapra vált harcképtelenné, Puyol viszont talán ott lehet az Atletico elleni meccsen.
Remélem kipiheni ma és holnap este már tud edzeni Milito-val együtt. 

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Nem volt egy kicsit sáros a saját sérülésében?
Nem láttam ugyanis értelmét ekkorát nyújtózni, sztem hagyhatta volna Thuramnak. (aztán lehet, hogy én néztem be vmit...)

-
- Llegenda del Barça
Megsérül. Bexarok.
Nem tudom, hogy nektek feltűnt-e, de a védelem a lehető leggyengébb felállásra fog mostantól kényszerülni, szűrés pedig nem lesz előttük. Ugyan az, mint tavaly. Sok jóra nem számítok.
Egyébként ez mostmár nem normális, hogy minden meccsen min. 1 sérült. Az orvosi stábban itt valaki valamit nagyon nem jól csinál.
Nem tudom, hogy nektek feltűnt-e, de a védelem a lehető leggyengébb felállásra fog mostantól kényszerülni, szűrés pedig nem lesz előttük. Ugyan az, mint tavaly. Sok jóra nem számítok.
Egyébként ez mostmár nem normális, hogy minden meccsen min. 1 sérült. Az orvosi stábban itt valaki valamit nagyon nem jól csinál.
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Üdv újra a csapatban
Remélem a visszatérésével még acélosabb lesz - az eddig is nagyon jól muzsikáló - védelem. Touré sérülésével pedig szükség is lesz rá, hiszen valószínűleg Marquez tolódik egy sorral feljebb, szóval én az Abidal - Milito - Puyol - Oleguer 4-esre tippelek, már csak Zambnak kellene felépülni

Remélem a visszatérésével még acélosabb lesz - az eddig is nagyon jól muzsikáló - védelem. Touré sérülésével pedig szükség is lesz rá, hiszen valószínűleg Marquez tolódik egy sorral feljebb, szóval én az Abidal - Milito - Puyol - Oleguer 4-esre tippelek, már csak Zambnak kellene felépülni

/This time it's personal/
Hát igen, valoszinüleg 0-0, vagy 0-1nél ezt nem fujta volna be a biro, de igy 0-4nál már ennyit adott nekik a biro
Amit perxe igy sem szabadott volna
Amugy is egy fax volt, kb. 10x befujta nekünk a lest, pedig nem volt az 

- Andris
- Adminisztrátor
ÁmenZozzy 5 írta:Kamu tizi, de minden más szituban jól szerelt.
El Capitano!

Öröm volt újra látni a pályán a kapitányt.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Öröm volt újra látni Őt a pályán. Kell még neki egy két meccs, hogy játlékba lendüljön, de biztos vagyok abban, hogy Militoval bomba kettőst fog alkotni. A tizenegyes nevetséges, 0:0-nál, vagy ha csak eggyel megyünk, biztos nem fújja be a bíró.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Eurobarca Staff
Örülök, hogy végre visszatért. A tiziről csak annyit, hogy ALAMIZSNA.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Hát azért remélem, hogy a 90. percnél előbb hozzák be, főleg ha már biztos vezetés tudatában több játékpercet kaphat. Szerintem a 75. perc környékén vidáman pályára léphetne, mert nem klasszis támadókkal kell felvennie a harcot az ellenfélnél, így nem lesz akkora erőfeszítésre késztetve, mintha van Nistelrooyt vagy Villát kéne fognia.
- noname
- Llegenda del Barça
Puyol most még nem hiszem h sokat fog játszani.Gondolom majd a 90. perc környékén hozzák be.A következő 2 meccsen már játszhat többet.Aztán sztem ár kezdő lesz.De addig is semmit se szabad siettetni!
A Fifa egy szégyen
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Persze hogy ott kéne játszania, de ezt mondd meg Rijkaardnak is, mert ő az Oleguerjét fogja betenni, erre mérget lehet venni.robag írta:Egyértelmüen játszatni kell Puyolt a jobb szélen. Több meccset láttam ( régieket ) mostanában ahol még "fiatalon" ott tolta, és ne tudjátok meg milyen nagyon jó volt. Ha van a csapatnak Thuram Milito és Marquez, Zambi sérült, ez egyszerüen adja magát!!!!!
( Zárójelben megjegyzem, most láttam először Oleguert igazán jól játszani ( a zaragoza ellen ))

Ez szerintem is így lesz.barca99 írta:Egyáltalán nem félek. Rijkaardnak nincs annyi esze, hogy ott játszon. Egy hónapig Oleguer tuti kezdő. Ezt most higgyétek el nekem.
Meg bármiylen jó is Puyi egy ilyen hosszú kihagyás után nem biztos hogy jó egyből kezdőbe rakni. Először csak jáccon kevesebbet, de utána...
Militoval hatalmas párost fognak alkotni középen!
RIVALDO egy LEGENDA!!!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!