visca el barca írta:Andris írta:...
az, hogy pénzéhes nagyon nem izgat, meg az sem ha elmegy. engem is csak az zavar, amit nagyatyesz leírt, hogy a vezetőségnek most ezzel kell kínlódni, ahelyett, hogy a további erősítésen dolgozna. amúgy is hót' bénák ezen a téren, de így meg főleg bajban vannak. most kell pótolni neymart vagy nem, hozzunk e neki játszótársat vagy csak viccelt, kivárjunk, ne várjunk.. ahelyett h nyugodtan zajlana a felkészülés neymar apuka most bekmummantott a ventilátorba és most mindenki csak piheg. a gyerek meg ahelyett, hogy takarítana, inkább keni szét az egész lakásban. értem a Te nézőpontodat is, de most képzeld el, hogy vmi nagy fejes vagy egy cégnél, készültök 11-en vmi milliárdos projektre, aztán az egyik embered, akivel amúgy évek óta semmi mást nem csinálsz csak a fenekét nyalogatod (ugye milyen abszurd, enne pont fordítva kellene lennie...), közli, hogy ő lehet elmegy. tudod hogy a teamben pótolhatatlan és mindjárt itt a határidő a melóra. kíváncsi lennék ilyen helyzetben is ennyire megértő lennél-e

Éppenséggel igen, ennyire megértő lennék. Persze bosszús is, mert akkor konkrétan nekem kéne foglalkozni vele. De mindenképpen megérteném. Tulajdonképpen ebben a helyzetben is vagyok kicsit, vállalkozást vezetek, és fejlesztő mérnököket foglalkoztatok. Olyan hiány van a piacon belőlük, különösen a jókból, hogy naponta kapnak állásajánlatot, minden költői túlzás nélkül vadásznak rájuk, vadászunk rájuk. Egyetlen alkalmazottamat sem hibáztatnám, fontos projekt közben sem, ha egy jóval zsírosabb ajánlatnál bedobná, hogy bocs, már lehet hogy csak egy felmondási időnyit vagyok, készülj a pótlásomra. Mérges lennék asszem, neem is kicsit, de nem rá, nem a másik vállalatra. Nem is tudom igazán, hogy kire.
Más a helyzet, ha 20 éve nálam dolgozik, vagy nálam tanult bele a szakmába gyakorlatilag teljes mértékben.
szerk: és persze nem hagynám neki, hogy vaciláljon kussban, megmondanám neki hogy most akkor döntse el mit akar.. de megint ismétlem magam: Neymarnál is ez történik. Én se azt mondanám neki, hogy akkor most alszol egyet, és holnap reggel 8kor várom az eredményt, hanem hogy mérlegeljen nyugodtan, van egy hete nagyjából, vagy ilyesmi.
Továbbra is azt mondom, Neymarnak így kell csinálnia. A vezetőségnek meg igenis ez az egyik fő dolga, hogy a keret fontos részeit megvédje az olajmágnások csapataitól. Nem ez hátráltatja az igazolásainkat, nem tudom ki írta ezt, de olvastam... nehogymár
Egyszerűen ennyire impotens ez a brigád. Nem egy, nem két éve figyeljük őket, amit sikerült elérni igazolás téren, az inkább edzőknek, játékosoknak, a klub presztízsének köszönhető, egész biztosan nem nekik.
És megint ismétlem magam: ha a Neymar ügy valami hatással van, akkor inkább megpörgeti majd az igazolási ügyeinket, mint sem hogy hátráltassa.
És most már elegendő állásfoglalásom volt itt ahhoz, hogy leszögezzem: picit sem szeretem amúgy Neymart. A játéka néha lenyűgöz, néha épp az ellenkezője, őt tartom az egyetlen jelenleg ismert játékosnak, aki meg tudja közelíteni azt a fajta kiegyensúlyozott fenomén színvonalat amit CR és Messi képviselnek egy évtizede. És a stílusát meg ki nem állhatom, se a pályán, se azon kívül, bicskanyitogató amit néha művel, ha más csapatban játszana, valószínűleg már a Pepe, Diego Costa, CR, Ramos etcetc lista végén lenne mostanra.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila