Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megelőztél.etooka9 írta:Pique felrakott vele egy képet "se queda", azaz "ő marad" felirattal.
nagyatyesz írta:Remélem Bartoék tényleg tökösek annyira, hogy nem engednek a zsarolásnak. Ha jól tudom 2021ig köti ide szerződés, tehát 2020ig kb nem kell "izgulnunk", mert akkor lesz időszerű hosszabbítani vele, vagy eladni, hogy ne ingyen menjen. Tartom továbbra is, hogy maradni fog, mert a PSG hiába tudná kifizetni, az UEFA szétszedi őket, és belátják ők is, hogy annyit nem ér a srác. Apu hülye, idióta és pénzéhes. Ennek kiteszi a fiát...innentől tuti, hogy ha Barcelonába megy az öreg, érik majd atrocitások, és szerintem a sajtó is hosszú ideig foglalkozik majd a zsaroló és pénzéhes apukával és a távirányítású fiával. Nem tudom elhinni, hogy ha még volt is szándékuk átgazolni, mikor kezdett rájuk nézve kínos lenni a szitu, miért nem viszakoztak...nem, Ney még rátett egy lapáttal a gondolkodós fotójával. Annyira buta a srác, hogy arra nem találok szavakat. Nekem az a lényg, hogy az árból ne engedjünk, ha menni akar és kifizetik menjen. De mint írtam nem fog. Itt marad, és hangos fütty fogja kísérni hosszú ideig minden labdaérintését. És meg is érdemli...Tegnap mikor Marcisio leordította (jogtalanul), az sok Barca szurkoló szimbolikus ordítása volt
Egészen pontosan a Bleacher Report írta ki fb-ra, hogy a Marca szerint, ami egészen pontosan egy Carlos Carpio nevű újságírót jelent, kicsit kacifántos..visca el barca írta:a marca-n semmi ilyen hírt nem találtam.
Én is ezt akartam írni, mindkét szélen tud játszani, és középen is, középpályást és támadót is, nagyon univerzális játékos. Hosszútávon még akár több is lehet benne, mint a brazilban.palesz77 írta:Mindkét szélen játszott elég sokat a gyerek, szezon elején legtöbbször baloson kezdett, van is onnan elég sok gólpassza. Ő se tudja melyik lába az erősebbik, olyan szinten kétlábas, neki édes mindegy, hogy melyik oldalon kezd.Nero. írta:Dembelé jobbszélső,
Mindkét szélen játszott elég sokat a gyerek, szezon elején legtöbbször baloson kezdett, van is onnan elég sok gólpassza. Ő se tudja melyik lába az erősebbik, olyan szinten kétlábas, neki édes mindegy, hogy melyik oldalon kezd.Nero. írta:Dembelé jobbszélső,
a marca-n semmi ilyen hírt nem találtam.looka írta:A Marca szerint megállapodott egy hatéves szerződésben a Párizzsal, ami heti 500.000 fontos fizetést garantálna..
nem szomorú ez egy kicsit?tilla07 írta:Cestus írta:https://twitter.com/gerardromero/status ... 2381496320
Csakugyan találkozott Neymar Sr a vezetőséggel, de ez nem vezetett eredményre. Neymar Jr közelebb a pénz$zsébe való távozáshoz.
Gondolom új szerződést akart az öreg, vagy csak elkérte a vezetőségtől a Coutinhora szánt 80 milló fontot, mondván hogy jobb helyen lesz nála.
Egyébként Alexis Sánchez leigazolása is döcög, Wenger nem akarja újabban elengedni.tilla07 írta: PSg is komolytalan az ügyben, hamar megveték Alexis Sánchezakkor nagyon kell nekik Neymar
Alexis Sánchez kijelentette, BL akar nyerni, távozni szeretne, mit is tehet a jó öreg Wenger?
A vicces az egészben, PSG nem fog Bl nyerni![]()
Üdvözlöm Alexis Sánchez- t a soha nem nyertem és nem is fogok BL társadalomban
Az az ez sem egészen igaz: ha nagyon gyorsan leigazol a Barca, Real, Vagy Bm. valamelyikében, még lehet esélye, egyébként halott a dolog
nyilván, viszont sajnos vannak olyan helyzetben, hogy kicsikarják.S.Agüero írta:Mondjuk az vicc lesz, ha új szerződést kap...
Uefa közlemébyben adta ki: ez itt véges és nem csak a psg hanem minden más klub számára is . Aki trükközik az nem csak az UEFA teszi hanem EU és adott ország Jelen esetben Francia..Adóhatóság vizsgálatot kezdeményeznek.. AZONNAL! Ez kb 4 olyan vizsgálat lesz a bugyit is meg fogják nézni!visca el barca írta:főleg, hogy az uefa megmondta nekik, felejtsék el ezt a külsős szponzori ajándékpénzt, mert bl ban lesz belőle.recrea írta:Kizártnak tartom még mindig, h be tud ekkora kiadást vállalni a PSG vagy a slepp.
új kontraktust meg nagyon-nagyon max akkor adnék neki, ha
- belekerülne egy 500 milliós kivásrlási ár
- a tahó apja egy fillért sem kapna.
főleg, hogy az uefa megmondta nekik, felejtsék el ezt a külsős szponzori ajándékpénzt, mert bl ban lesz belőle.recrea írta:Kizártnak tartom még mindig, h be tud ekkora kiadást vállalni a PSG vagy a slepp.
Cestus írta:https://twitter.com/gerardromero/status ... 2381496320
Csakugyan találkozott Neymar Sr a vezetőséggel, de ez nem vezetett eredményre. Neymar Jr közelebb a pénz$zsébe való távozáshoz.
Gondolom új szerződést akart az öreg, vagy csak elkérte a vezetőségtől a Coutinhora szánt 80 milló fontot, mondván hogy jobb helyen lesz nála.
Egyébként Alexis Sánchez leigazolása is döcög, Wenger nem akarja újabban elengedni.tilla07 írta: PSg is komolytalan az ügyben, hamar megveték Alexis Sánchezakkor nagyon kell nekik Neymar