2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hátha beajánlanak érted egy 40m összegetorsy0516 írta:A City tovább erősítene, ezúttal a Barca csillaga Dani Alves a kiszemelt
Olvassátok el, remélem ne távozik Dani
http://sporttoll.blogspot.com/2012/05/c ... barca.html
Remélem marad még ideje, hogy megmutassa képességeit. Mielőbbi gyógyulást neki! Kedvenc bekkem. A stílusa nagyon tetszik volt egy videó ahol egy vicces hangot nyomott az edzés előtt a kamerába nagyot nevettemMessidona10 írta:Szerencsétlen... ez most nem hatott kellemesen. Azt reméltem, hogy játszik egy jó meccset, és eloszlatja mindenkinek a kételyeit vele kapcsolatban. Erre most meg jön ez a szutyok... Épüljön fel mihamarabb!
omg...attól,h kapott a bajnokságban egy pirosat miért ne játszhatna...?bence-barca írta:Mondjuk ez már nem érinti a szezonunkat. Kupadöntőn nem játszhatott volna elvileg és több meccsünk nem lesz.barcaaa91 írta:Ilyen nincs... Ugy tunik nem volt eleg serultunk iden...
Official: Dani Alves has broken his collarbone on training today and will undergo surgery this afternoon #fcblive
Persze sosem jó egy sérülés...Mihamarabbi felépülést!
Miért ne játszhatott volna a kupadöntőn? Eltiltása van vagy lemaradtam valamiről?bence-barca írta:Mondjuk ez már nem érinti a szezonunkat. Kupadöntőn nem játszhatott volna elvileg és több meccsünk nem lesz.barcaaa91 írta:Ilyen nincs... Ugy tunik nem volt eleg serultunk iden...
Official: Dani Alves has broken his collarbone on training today and will undergo surgery this afternoon #fcblive
Persze sosem jó egy sérülés...Mihamarabbi felépülést!
Mondjuk ez már nem érinti a szezonunkat. Kupadöntőn nem játszhatott volna elvileg és több meccsünk nem lesz.barcaaa91 írta:Ilyen nincs... Ugy tunik nem volt eleg serultunk iden...
Hát ez nagyszerű...barcaaa91 írta:Ilyen nincs... Ugy tunik nem volt eleg serultunk iden...
Ha Lahm jönne helyette, akkor felőlem mehetne isten hírével. Mondjuk más embert én sem tudnék mondani, akki tudná őt pótolni, de német érzi ezt a játékstílust, sztem legalább olyan jó, mint Alves, és 1000x szimpatikusabb. A kényszerítők, egyérintők Messivel meg még a 2008/2009-re voltak jellemzők, az utóbbi 3 szezonban azért szürkébb volt Alves, idei pedig talán az eddigi leggyengébb szezonja volt.Chino írta:Dani a csapat egyik legfontosabb láncszeme. Lahm ide vagy oda ő se tudná úgy pótolni. Montoya bármilyen tehetséges is és sokat edzett a "nagyokkal" még messze van attól, hogy a Barca kezdő jobbhátvédje legyen. Lehet, hogy néha gond van Alves magatartásával, de nem lehet azt mondani, hogy nem tenne meg mindent a csapatért. A pótlása szinte lehetetlen, nem csak azért mert posztján talán a legjobb játékos, de nagyon érzi ezt a játékot, nem tudom ki tudna ilyen kényszerítőket, egyérintőket csinálni Messivel, még akkor is ha mostanában kevesebbet „találkoznak". iszonyatosan meggyengülne nélküle a jobb oldalunk, arra az 1-2 évre amíg Montoya beépülhet pedig luxus lenne egy minőségi jh-t hozni. (ha egyáltalán van ilyen.) Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok vele szemben, mert a kedvenceim közé tartozik, azzal együtt hogy néha nekem is felkúrja az agyam a fetrengéseivel, egy-két alattomossággal.
Hatalmas hiba lenne megszabadulni tőle, még akkor is ha Bale-lel fel lehetne turbózni a bal oldalt.
Ezt én is így látom. Az első szezonjában játszott óriásit Alves, azóta azt teljesítményt nem tudja megközelíteni. Ennek ellenére így is fontos ember, de magatartása végett nekem is antipatikus.Sanama írta:Alves egyedül az első évében tudta a teljesítményével ellensúlyozni nálam a hülyeségeit.
2009óta egy szót nem szólnék, ha eladta volna a csapat, idén meg aztán végképp.
Montoya nekem nagyon szimpatikus, nem mondom hogy rögtön tudná pótolni, de nem esnék kétségbe, ha Alves nyáron menne.
ígéretes, de hatalmas visszaesés lenne egy egész szezont tekintve alveshez képest.Hogy kivel pótolnánk? Montoyával!
Nem a forma miatt adunk el embereket, hanem a hozzáállás miatt, amivel nem csak a saját, hanem az egész csapat teljesítményét rombolhatja. Aki nem látja a kettő közötti hatalmas különbséget, az nem tudom mit néz hétről-hétre...Gerard3Piqué írta:Sőt azért Messinek is voltak mély pontjai és Xavi is jókora gödörben van jelenleg.shutterisland írta: 5. az, hogy idén gyengébb, egy formahanyatlás, ha emiatt játékosokat adnánk el, akkor ennyi erővel pedro,villa,pique,cesc is mehetne.![]()
Nem kell eladni Alvest mert nem megy neki
Hatalmas hiba lenne csak nem kéne ennyit elől lennie mert sokszor kapjuk arról az oldalról a gólpontot.
Sőt azért Messinek is voltak mély pontjai és Xavi is jókora gödörben van jelenleg.shutterisland írta: 5. az, hogy idén gyengébb, egy formahanyatlás, ha emiatt játékosokat adnánk el, akkor ennyi erővel pedro,villa,pique,cesc is mehetne.![]()
Nem bizony, de most csak pozitívumokat akartam találni.sjd írta:Azért remélem arról sem maradtál le, hogy ki ragadt benn a második gólunknálfanbarca írta: tegnap is láthattuk, milyen képességei vannak. (míg Alves folyamatos rossz beadásokat adott, Montoya az elsőt Keita fejére varázsolta)
Azért remélem arról sem maradtál le, hogy ki ragadt benn a második gólunknálfanbarca írta: tegnap is láthattuk, milyen képességei vannak. (míg Alves folyamatos rossz beadásokat adott, Montoya az elsőt Keita fejére varázsolta)