BarcafanTomee írta:Ma nagyon felhúzott!
5 percen belül kétszer ívelte egyenesen Courtois kezébe a szögletet, amiből veszélyes kontrákat vezettek az angolok. Alapból nagyon felhúz az mikor valaki rosszul lő be egy szögletet, de amikor még le is kontráznak belőle az amatőrsèg.
Willian nagyon forgatta az első félidőben, féltem is a sárgája miatt, de megoldotta.
Világos a problémád, és valahol jogos is, de gyakorlatilag a komplett középpályánk teljesen impotens volt tegnap, talán Iniesta hozta a legtöbbet.
Rakiticet most kifejezetten fegyelmezett, védekező felfogásban küldték pályára, rengetegszer zárt vissza a belső védők mellé, sokszor tudott kritikus helyzetben csúszva-mászva szerelni, és én inkább pozitívan éltem meg hogy a sárgája után, higgadt marad és nem hozott minket nehéz helyzetbe. Szóval ha nem is a legjobb napja, de azért láttam pozitívumot benne.
Az előre játéka a KP-nak meg teljes szégyen volt. Busi is sok labdát szórt el, ahogy Rakitic is. Paulinho egy egy vasmacska volt tegnap a csapatnak, bármilyen tempóváltás elakadt rajta, ez nem segített sokat a tegnapi megítélésünkön.