2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez teljesen olyan, mint mikor Böde kapott egy kérdést:Cestus írta:Akárhányszor idehoznánk valakit, felröppen a hír, hogy Rakiticset eladnánk vagy belevonnánk a cserébe. Ehhez képest elvileg az elmúlt években több meccsen lépett pályára, mint Messi, Busquets vagy Suárez. Valverdénél pedig abszolút betonbiztos kezdő lett. Ezek után nem hiszem, hogy eladnánk őt bárkinek is.
Dettó! Mondjuk Super Saiyan formában biztosan egsyszerűbbetooka9 írta:Egyetértek, Valverde nagyon felépítette az emberünket a szezon döntő részére.knor írta:Nálam iden Ő a legjobb. Hétről hétre kiemelkedő teljesítményt nyújt támadásban és védekezésben is.
Egyetértek, Valverde nagyon felépítette az emberünket a szezon döntő részére.knor írta:Nálam iden Ő a legjobb. Hétről hétre kiemelkedő teljesítményt nyújt támadásban és védekezésben is.
A második és az utolsó gól az övé volt, ez kell tőle.palesz77 írta:Úgy szórta ma mélységből a lasztikat, mint a fénykorában levő Xabi.Tetszett ma nagyon, 2 gólba tuti biztos vagyok, hogy tőle indult, de lehet több is. Ezeken kívül is jó volt, nagyon érezte ma a horvát. Örülök, hogy nem viselte meg őt se a Chelsea elleni meccs, hasonlót kérnék tőle a visszavágóra majd.
És a 97,8%-os passz pontosság is igen dicséretes.palesz77 írta:Úgy szórta ma mélységből a lasztikat, mint a fénykorában levő Xabi.Tetszett ma nagyon, 2 gólba tuti biztos vagyok, hogy tőle indult, de lehet több is. Ezeken kívül is jó volt, nagyon érezte ma a horvát. Örülök, hogy nem viselte meg őt se a Chelsea elleni meccs, hasonlót kérnék tőle a visszavágóra majd.
Megint sokat volt hátul, ez nagy okosság Valverdétől hogy “két VKPval” nyomjukpalesz77 írta:Úgy szórta ma mélységből a lasztikat, mint a fénykorában levő Xabi.Tetszett ma nagyon, 2 gólba tuti biztos vagyok, hogy tőle indult, de lehet több is. Ezeken kívül is jó volt, nagyon érezte ma a horvát. Örülök, hogy nem viselte meg őt se a Chelsea elleni meccs, hasonlót kérnék tőle a visszavágóra majd.
Világos a problémád, és valahol jogos is, de gyakorlatilag a komplett középpályánk teljesen impotens volt tegnap, talán Iniesta hozta a legtöbbet.BarcafanTomee írta:Ma nagyon felhúzott!
5 percen belül kétszer ívelte egyenesen Courtois kezébe a szögletet, amiből veszélyes kontrákat vezettek az angolok. Alapból nagyon felhúz az mikor valaki rosszul lő be egy szögletet, de amikor még le is kontráznak belőle az amatőrsèg.
Willian nagyon forgatta az első félidőben, féltem is a sárgája miatt, de megoldotta.
Mert az úgy van, h eldöntöm, h megtartom v eladom a labdát.18Barca99 írta:Miért? Messi nem tudta átvenni, abból indult az egész. Ha tudom, hogy fent van az egyik KH akkor nem adok ilyen necces passzt.recrea írta:Nálam is MOM. Az inkább Umtiti gólja volt.
Miért? Messi nem tudta átvenni, abból indult az egész. Ha tudom, hogy fent van az egyik KH akkor nem adok ilyen necces passzt.recrea írta:Nálam is MOM. Az inkább Umtiti gólja volt.