Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a sztori sem így sem úgy nem lesz szépEttől mondjuk nem lesz semmivel jobb ez az egész sztori.. Egy felnőtt emberről van szó, pontosan tudja mi zajlik körülötte, nem az apján múlt csak ez az egész, hogy így "elfajult" a dolog. Mert ahogy olvasom nem csak itthon pipák rá a drukkerek.. Apja jó hülye, és pénzéhes, ez tény, de attól még Neymar nem lesz kevésbé bicskanyitogató ebben az üzletben.
Ettől mondjuk nem lesz semmivel jobb ez az egész sztori.. Egy felnőtt emberről van szó, pontosan tudja mi zajlik körülötte, nem az apján múlt csak ez az egész, hogy így "elfajult" a dolog. Mert ahogy olvasom nem csak itthon pipák rá a drukkerek.. Apja jó hülye, és pénzéhes, ez tény, de attól még Neymar nem lesz kevésbé bicskanyitogató ebben az üzletben.tilla07 írta:Az egész történet Ney apjáról szól, bárki átgondolja a dolgokat, miért menne Ő el?
Többet kerestek ketten mint Messi ez alatt az időszak alatt..S.Agüero írta:90 millió eurót kapott már az apuka, mióta Ney itt van, ha minden igaz.
De, épp szólni akartam, hogy a politikai mellékszálakat innentől hanyagold majd Tivornya, szabályellenes ez is, és nélkülük se veszít a hsz-ed az értékéből.MichaaBee írta:Nem lesz egy kicsit sok a politikai töltetű és abszolút nem ide való hozzászólásokból?
Azért nem olyan nehéz.visca el barca írta:állítólag tavaly is kapott egy pár 10-est a zsebbe mikor hosszabbítottak. nem tudom h a francba lehet ennyi pént elverni. mikor idehozták, akkor is kapott egy csomót, meg tavaly is.tilla07 írta:Az egyedüli aki kereshet a transzferen vagy nem transzferen az az apa aki ha megy, ha marad valamennyit markol...
Ez azért egy necces szám mert azt csak a benfektesek tudják, mennyit kapott valójában a Fater, de nyilván nem kenyéren és vízen él!!! Mindettől föggetlenül, neki semmi nem elégvisca el barca írta:nem szeretek forrás nélkül összegekkel dobálózni, de mikor idejött neymar akkor 50-et, tavaly meg 40-et kapott, az 90 ahogy matyika is írta.
neymart idehoztuk 100-ért, apu felvett eddig 90-et, neymar meg 4 év alatt felvett kb 40 millányi fizetést.
vicces h apu eddig keresett 2x annyit mint a gyerek.
Hogyne tudnádllítólag tavaly is kapott egy pár 10-est a zsebbe mikor hosszabbítottak. nem tudom h a francba lehet ennyi pént elverni. mikor idehozták, akkor is kapott egy csomót, meg tavaly is
Erős, ha ez tényleg így van...15 éve még mezítláb kukázott a favellák között, mára elfelejtette, h honnan jött. Ilyenek fejnek egy 120 éves klubotvisca el barca írta:állítólag tavaly is kapott egy pár 10-est a zsebbe mikor hosszabbítottak. nem tudom h a francba lehet ennyi pént elverni. mikor idehozták, akkor is kapott egy csomót, meg tavaly is.tilla07 írta:Az egyedüli aki kereshet a transzferen vagy nem transzferen az az apa aki ha megy, ha marad valamennyit markol...
állítólag tavaly is kapott egy pár 10-est a zsebbe mikor hosszabbítottak. nem tudom h a francba lehet ennyi pént elverni. mikor idehozták, akkor is kapott egy csomót, meg tavaly is.tilla07 írta:Az egyedüli aki kereshet a transzferen vagy nem transzferen az az apa aki ha megy, ha marad valamennyit markol...
Azt mondta az UEFA: Minden transzferhez köthető dolgot visszavezetünk a klubig (PSG-ig). Akkor is, ha harmadik fél fizet.MessiNeymarSuarez írta:És ha saját magát vásárolja ki, és a pénzügyet meg elintézik valahogy, pl kivételesen nagy(indokolatlanul nagy) szponzori támogatással?
Azért ez koránt sem ilyen egyszerű és csak reménykedhet benne:Kati néni a számvizsgáló a 14. kerületből jól szedi össze a dolgokatÉs ha saját magát vásárolja ki, és a pénzügyet meg elintézik valahogy, pl kivételesen nagy(indokolatlanul nagy) szponzori támogatással?
És ha saját magát vásárolja ki, és a pénzügyet meg elintézik valahogy, pl kivételesen nagy(indokolatlanul nagy) szponzori támogatással?Cestus írta:Az UEFA a PSG orrára koppintott, hogy hiába a trükközés, nem lesz jó vége Neymar leigazolásának. Akár a BL-ből is kizárhatják őket.
http://rmcsport.bfmtv.com/football/psg- ... 21997.html" target="_blank
Közben minden jel arra mutat, hogy Neymar marad.
https://twitter.com/rac1/status/888758056435298305" target="_blank
mondjuk egy értelmes vezetőség 220 millából (meg a sallang eladásából, ami +60) még a mai árak mellett is tudna venni 3-4 minőségi játékost.Chino írta:Ezt fejtsd már ki kicsit bővebben légyszi! Milyen nagyszerű igazolások lehetnének, ami nem visszalépés lenne, ha elmenne Neymar.tilla07 írta:
Nagyszerű futballista, de az eladási ára + éves fizetése hatalmas összeg , ebből nagyszerű igazolásokat lehetne összehozni, és én is azon a véleményen vagyok, inkább most nagy pénzért mint x év mulva a semmiért és nem hinném hogy Ő lesz a Klubhűség mintaképe!
SziaEzt fejtsd már ki kicsit bővebben légyszi! Milyen nagyszerű igazolások lehetnének, ami nem visszalépés lenne, ha elmenne Neymar.
Ezt fejtsd már ki kicsit bővebben légyszi! Milyen nagyszerű igazolások lehetnének, ami nem visszalépés lenne, ha elmenne Neymar.tilla07 írta:
Nagyszerű futballista, de az eladási ára + éves fizetése hatalmas összeg , ebből nagyszerű igazolásokat lehetne összehozni, és én is azon a véleményen vagyok, inkább most nagy pénzért mint x év mulva a semmiért és nem hinném hogy Ő lesz a Klubhűség mintaképe!