Kash írta:Azért egy kicsit kezd el nézegetni a meccseinket,mielőtt véleményt formálsz egy játékosról.Mondom ezt azért,ha neked csak annyi jött le Dani játékából,h 10 rossz beadása van és slussz Wink
Montoyával egyelőre nem tudom mi alapján hasonlítod,mivel túl sokat gondolom őt sem láttad játszani.Potenciál van benne,de azért rögtön Alves-i szintre emelni...hááát,finoman szólva is optimista dolog.
Az utolsó bekezdést már nem is véleményezem inkább,látva ,h szerinted Dani a fék a csapatban Mr. Green Applause
Igen, mondjuk ez csak egy vélemény, ám én sem akarom hogy elmenjen. Dehogy fék, az egyik motor, jól játszik, ám én Sanama kommentjéből szedtem a rossz beadásokat, persze erre én is felfigyeltem.
Nem emeltem Alves szintjére, én csak a védőmunkát emeltem ki, a többit majd csak évek múltán, de ha te nem bizol a fiataljainkban, akkor az a te gondod. Mint irtam, szélsőként Montoya-t még nem láttam játszani, ott talán nem is lesz jobb, mint Alves, de ki tudja!?
Ui: Mégegyszer leirom, hogy nem szeretném ha Alves elmenne, én csak szimplán anyit mondtam, hogy az ő távaozása esetén sem fogunk kevesebb kupát nyerni.
Kicsit vitában vagy önmagaddal,nem is akarlak megzavarni benne,de mégis
A távozása esetén sem fogunk kevesebb kupát nyerni lett abból,h ha elmegy, a csapat csak eredményesebb lehet,rosszabb esetben stagnálhat,de rosszabb már nem lehet a teljesítmény
Utóbbi rész ez ennél rosszabb teljesítmény miatt gondoltatta velem azt,h ő szted a fék a még jobb teljesítményhez

Hozzáfűzve ,h egy csapat teljesítménye sztem nem egyenlő a kupákkal,hanem az már az eredményessége

A teljesítmény lehet kiemelkedő akkor is,ha nem párosodik kupákkal.Lásd idei szezon. Nem lehet azt mondani,h olyan nagyon rossz játékot mutattunk,mégsem lesz a kezünkben a két legnagyobb trófea egyike sem. Szted meg "ennél rosszabb már nem lehet a teljesítmény"... Ami meg nem feltétlenül Alves-en múlik,azaz egy emberen.Illetve annyiban mégis,h egy nagyon fontos tagja a csapatnak,akit azért jelenleg igen nehéz lenne pótolni hosszabb távon.
Írtad,h Montoya az ő posztján is képes jól teljesíteni,bár az ifjoncot még nem láttad ott játszani,szélsőként
Vmint felhívom a figyelmed egy árnyalatnyi különbségre,h azért,mert vakon nem mondok olyanokat,h simán lejátssza azt,amit Dani (amit még a rutinos,befutott spílerek közül is kevesen) ,nem azt jelenti,h nem bízom a fiatalokban

Mindössze nem dobálok ilyen nagy és kiszámíthatatlan dolgokat senkire,aki ilyen keveset tett le még az asztalra. Legyen igazad,de ezt kimondani jelen pillanatban elég necces,h 1-2 év múlva már Dani fölé is emelkedhet. Persze emelkedHET... Csak én meg láttam már néhány nagy ígéretet és a rutin meg az évek azt mondatják,h várjam meg amíg mutatnak is vmit,mielőtt értékelem őket vagy párhuzamot állítanék a jelenkor egyik legjobb szélső hátvédjével.