Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ezeken kívül rengeteg labdát elszórt.Olyan pontatlan passzai voltak (ráadásul csak pár méterre lévő társ felé),ami igen fura volt tőle...Etooka írta:Bizony, tegnap egy kicsit én is elégedetlen voltam vele... Mintha megye 2-ben lett volna, minden második labda elpattant tőle.Saviola írta:Tegnap kerek 0 volt.Attól még,hogy egy félisten,őt is illeti kritika,mielőtt jönnétek letépni a fejem.A gólján kívül semmi.A cselei nem jöttek be,a megindulásai szintén nem,remélem a köv. meccseken felpörög.
Viszont Terryéket úgy is meg fogja bolondítani
Bizony, tegnap egy kicsit én is elégedetlen voltam vele... Mintha megye 2-ben lett volna, minden második labda elpattant tőle.Saviola írta:Tegnap kerek 0 volt.Attól még,hogy egy félisten,őt is illeti kritika,mielőtt jönnétek letépni a fejem.A gólján kívül semmi.A cselei nem jöttek be,a megindulásai szintén nem,remélem a köv. meccseken felpörög.
cps46 írta:Ha jól láttam, akkor a kölök fodrásznál volt. Jobb is, mert már megint kezdett ilyen hülyegyerek frizurája lenni. A másik, hogy nagyon bírtam, hogy úgy izgult ott a kispadon, mint egy 6 éves, semmi "engem vegyetek, én vagyok a király" szindróma. Full szerény.
Madridi bíró fújta a sípot.LG írta:Szombaton valóban nagyon jó volt, a gólján kivül nem adtak meg neki egy gólt(ami amugy teljesen szabályos volt), ill. egy napnál is világosabb 11-st. Ez a biro egy hülye volt, ha rajta múlik elcsalja a meccset a Getafenak
"Leo Messi nem tudott a társaival együtt edzeni kedden délelőtt Sant Joan Despíben a klub edzőközpontjában, miután gyomorbántalmakkal küzd. Az argentinon kívül mindenki jelen volt a foglalkozáson, de még holnap délelőtt is tart egy átmozgatást Guardiola, és az orvosok reményei szerint Messi akkor már dolgozhat. Ha ez így lesz, a futballista nem kényszerül kihagyni a Sevilla elleni bajnoki mérkőzést."Rewolution5 írta:elnézést , egy kicsit le vagyok maradvami is van messivel?
PÁRHUZAMBANMessike írta:Hát igen : MESSI MESSI MESSi![]()
![]()
![]()
![]()
Nagyon ügyes volt ma is:D:D
Nagyon fitt ahhoz képest, hogy hány mecscet játszott végig párhuzamban!
De ő Messi, kirobbanthatatlan!!!!!!!!![]()
![]()
MESSI 4EVER!!!
House írta:
Mennyire jól jellemzi már ez a kép Messit? Messi gólöröm - ellenfél embere elfektetve.
Ebben az évben Messi úgyis megnyer mindent amit CR7-nek az elmúlt 5 évben vért izzadva sikerült elérnie, Messi már alapember volt a 2006-os BL döntő idején is. Csupán lesérült.mindorokke_barca írta:LM10Ne gerjesszük már a feszültséget, ha nem értjük az angolt.Henry:Ronaldo jobb mint Messi
Egy játékos nagyságánák a mértékadója az, hogy milyen címekhez segíti csapatát. Ebben a tekintetben be kell vallanom, hogy Ronaldo jobb mint Messi."Then, the greatness of a player is measured by the titles he has helped his team conquer. Therefore, I have to recognise that Cristiano Ronaldo is better than Leo Messi."
Ebben a tekintetben igaza van, mert így történt. Több címhez segítette csapatát.
Amúgy már előtte hozzátette azt is, hogy mindez JELEN PILLANATBAN.