Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezeken kívül rengeteg labdát elszórt.Olyan pontatlan passzai voltak (ráadásul csak pár méterre lévő társ felé),ami igen fura volt tőle...Etooka írta:Bizony, tegnap egy kicsit én is elégedetlen voltam vele... Mintha megye 2-ben lett volna, minden második labda elpattant tőle.Saviola írta:Tegnap kerek 0 volt.Attól még,hogy egy félisten,őt is illeti kritika,mielőtt jönnétek letépni a fejem.A gólján kívül semmi.A cselei nem jöttek be,a megindulásai szintén nem,remélem a köv. meccseken felpörög.
Viszont Terryéket úgy is meg fogja bolondítani
Bizony, tegnap egy kicsit én is elégedetlen voltam vele... Mintha megye 2-ben lett volna, minden második labda elpattant tőle.Saviola írta:Tegnap kerek 0 volt.Attól még,hogy egy félisten,őt is illeti kritika,mielőtt jönnétek letépni a fejem.A gólján kívül semmi.A cselei nem jöttek be,a megindulásai szintén nem,remélem a köv. meccseken felpörög.
cps46 írta:Ha jól láttam, akkor a kölök fodrásznál volt. Jobb is, mert már megint kezdett ilyen hülyegyerek frizurája lenni. A másik, hogy nagyon bírtam, hogy úgy izgult ott a kispadon, mint egy 6 éves, semmi "engem vegyetek, én vagyok a király" szindróma. Full szerény.
Madridi bíró fújta a sípot.LG írta:Szombaton valóban nagyon jó volt, a gólján kivül nem adtak meg neki egy gólt(ami amugy teljesen szabályos volt), ill. egy napnál is világosabb 11-st. Ez a biro egy hülye volt, ha rajta múlik elcsalja a meccset a Getafenak
"Leo Messi nem tudott a társaival együtt edzeni kedden délelőtt Sant Joan Despíben a klub edzőközpontjában, miután gyomorbántalmakkal küzd. Az argentinon kívül mindenki jelen volt a foglalkozáson, de még holnap délelőtt is tart egy átmozgatást Guardiola, és az orvosok reményei szerint Messi akkor már dolgozhat. Ha ez így lesz, a futballista nem kényszerül kihagyni a Sevilla elleni bajnoki mérkőzést."Rewolution5 írta:elnézést , egy kicsit le vagyok maradvami is van messivel?
PÁRHUZAMBANMessike írta:Hát igen : MESSI MESSI MESSi![]()
![]()
![]()
![]()
Nagyon ügyes volt ma is:D:D
Nagyon fitt ahhoz képest, hogy hány mecscet játszott végig párhuzamban!
De ő Messi, kirobbanthatatlan!!!!!!!!![]()
![]()
MESSI 4EVER!!!
House írta:
Mennyire jól jellemzi már ez a kép Messit? Messi gólöröm - ellenfél embere elfektetve.
Ebben az évben Messi úgyis megnyer mindent amit CR7-nek az elmúlt 5 évben vért izzadva sikerült elérnie, Messi már alapember volt a 2006-os BL döntő idején is. Csupán lesérült.mindorokke_barca írta:LM10Ne gerjesszük már a feszültséget, ha nem értjük az angolt.Henry:Ronaldo jobb mint Messi
Egy játékos nagyságánák a mértékadója az, hogy milyen címekhez segíti csapatát. Ebben a tekintetben be kell vallanom, hogy Ronaldo jobb mint Messi."Then, the greatness of a player is measured by the titles he has helped his team conquer. Therefore, I have to recognise that Cristiano Ronaldo is better than Leo Messi."
Ebben a tekintetben igaza van, mert így történt. Több címhez segítette csapatát.
Amúgy már előtte hozzátette azt is, hogy mindez JELEN PILLANATBAN.
Ne gerjesszük már a feszültséget, ha nem értjük az angolt.Henry:Ronaldo jobb mint Messi
Egy játékos nagyságánák a mértékadója az, hogy milyen címekhez segíti csapatát. Ebben a tekintetben be kell vallanom, hogy Ronaldo jobb mint Messi."Then, the greatness of a player is measured by the titles he has helped his team conquer. Therefore, I have to recognise that Cristiano Ronaldo is better than Leo Messi."