Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Real ellen mesterhármás a múltkor,mi ha nem nagy meccs és teljseítmény?Blaugrana10 írta:Messi igenis már ott tart, Ronaldo a közelébe sem érhet. Az idén Messi lesz az aranylabdás. Most nem értem miért kell Messiről ilyeneket írni. Ez a meccs nem a legjobban sikerült neki. És mi van? Londonban bisztos betalál és egy dönttetlennel tovább jutunk. Messi is ember, nem gép. A világ legjobb focistája. Forca Barca.gekkodan írta:Ahogy a BL-topicban írtam:
Jelenleg azon a szinten van, hogy a Sevilla ellen villog és eldönti a meccseket. De egy angol csapat ellen még Ő is kevés.
Cristiano Ronaldot lehet anyázni, de azért kapott aranylabdát, mert fontos meccseket el tudott dönteni. Messi még nem tart itt... Majd későb.
És ahol történetesen még nem is játszott. Borzalom.herlius írta:Csak nehogy a szánalmasan gyenge Sevilla elleni meccsel gyere elő, akiknek még Raul is hármat gurított.
Már bocs, de tudtommal ez egy fórum, ahol bárki kultúráltan elmondhatja a véleményét. Vagy te valami nagy góré vagy itt, az ügyeletes megmondóember?:) Tény, hogy lőtt egy gólt a Valencia-nak, de azon kívül nem sok vizet zavart. Más kifogás? Csak nehogy a szánalmasan gyenge Sevilla elleni meccsel gyere elő, akiknek még Raul is hármat gurított.tudomka958 írta: látom a tények nem ismerete nem gátol meg abban,hogy beleszólj...
mintha az első gólunkat messi rúgta volna valenciában is...
látom a tények nem ismerete nem gátol meg abban,hogy beleszólj...herlius írta:Azért az mindenképpen elgondolkodtató, hogy a komoly rangadókon rendszeresen betlizik. Ősszel a nagy négyes rangadókon momentumai is alig akadtak, a hét végén a Valencia ellen megint csak "ott volt", most pedig szintén. Néha azért villanhatna komolyabb ellenfelek ellen is, mert ez így nem sokra elég. Teljesen kiismerhető lett a játéka, és kellően gyors védők ellen nem sok sansza van. A tegnap is párszor felrúgták a 16-os környékén, de mivel totál impotensek a szabadrúgásaink, így ezek mondhatni teljesen elveszett akciók. Azért Ronaldinho fénykorában ennél sokkal kreatívabb volt. Nem mellesleg kiosztott egy álompasszt egy bizonyos AC Milan ellen a 2006-os BL elődöntőjében. Az ilyen "apróságokat" hiányolom Messi-től.
Sztem bojan nem vette észre hogy ott van mögötte Messi... Hiszen az ívelő labdára figyelt. másrészt bizonyítani akartvkinga írta:Amúgy a Bojannak hagyni kellett volna, hogy Messi rúgjon gólt. Nem azért írom, mert Messi rajongó vagyok, hanem mert biztosabb lett volna. 1:0 lehetett volna a Barcának.
Nézd sztem nem favorizálja Ronaldot Messivel szemben, csak elmondta ő is a véleményét, de ezen a fórumon, mint mindenki ő i utálja Ronaldot:D Aki egy talán két dologban jobb Messinél a fejelés(még szép) és a távoli lövések, semmi másban. Ezt viszont el kell ismerni. A hsz-ed első feléhez meg annyit, hogy írjál rendesen és beszélj úgy akár Gekkodannal, akár bárkivel,ahogy ő veled. Azt, hogy nem tudsz helyesen leírni egy mondatot sem, az pedig csak téged minősít, a te dolgod.barca007 írta: Mi milyen stilus ?
Mivagy te ? kislány ?
Én megmondtam a véleményem ,mia baj ebben,és akkor ha tudja hogy messi jobb mint ronáldó,akkor miért favorizálja annyira őt ? mi ?Ezek a tények ! fogd föl te is !!
Egyetértek. Egy rohadt nagy gól kell neki Madridban és Londonban.Vito írta:továbbra sem szeretném, ha aranylabdát kapna, még akkor sem, ha 10 gólt rúg a bl döntőben..
fejben össze kell magát szednie, mert most van rá a legnagyobb szükség.
én bízom benne
Messi igenis már ott tart, Ronaldo a közelébe sem érhet. Az idén Messi lesz az aranylabdás. Most nem értem miért kell Messiről ilyeneket írni. Ez a meccs nem a legjobban sikerült neki. És mi van? Londonban bisztos betalál és egy dönttetlennel tovább jutunk. Messi is ember, nem gép. A világ legjobb focistája. Forca Barca.gekkodan írta:Ahogy a BL-topicban írtam:
Jelenleg azon a szinten van, hogy a Sevilla ellen villog és eldönti a meccseket. De egy angol csapat ellen még Ő is kevés.
Cristiano Ronaldot lehet anyázni, de azért kapott aranylabdát, mert fontos meccseket el tudott dönteni. Messi még nem tart itt... Majd későb.
komolyan csak röhögök ilyenkorStelios írta:Ki kell mondani: Nem megy neki a játék. Már túlságosan elégedett magával. Semmi hajtás és akarás. Mi lesz így vele...