Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel szerintem ő is egyetért, azt akarta írni gondolom, hogy van pozitívuma is rendesen, türelmesnek kell lenni vele.teljesen mindegy,hogy mi, a probléma jelen van, ezért megilleti a kritika.
És az egész "vita" itt a topicban innen indult,hogy néhányan kritikát mertünk megfogalmazni a helyzetkihasználására, majd jöttek a terelések,hogy másban pedig milyen jó, stb, amikor ezekről nem mondtunk negatívat, sőt.
danianevem írta:Kell egy ilyen figura a csapatba, én ezért védem, de szerintem a többiek is. "A kötelező rossz", egy állat a favágók ellen. A helyzetkihasználása vitathatatlanul gyenge, de ennél már csak jobb lehet. Sőt, ha ilyen gólerősség mellett is így megy a csapatnak, akkor mi lesz, ha ő is belelendül?
Egyébként Benzemának nem is olyan régen volt egy 7 meccses góltalansági sorozata, mégsem akarják elpasszolni a Unitednak (vagy másnak), mert kell ő oda. Mentalitásban, fizikumban egyaránt. Nekünk meg Suárez jutott ezen a téren.
teljesen mindegy,hogy mi, a probléma jelen van, ezért megilleti a kritika.S.Agüero írta: Mondjuk görcsösség?
:
Ez az a szegmens, amit mindenki elismer, hogy probléma és negatívum az esetében. Ezt a vak is látja, nem nagyon vitatkozik vele senki.Normandia írta: De még egyszer leírom, hogy nem hiszem, nem látom hogy mellőznék a ziccerek terén, sőt. Azt látom, hogy nagyon idegeskedik a kihagyott helyzetek miatt és ez rányomja bélyegét a helyzetkihasználására.
shutterisland írta:suareznek 20 rohadt meccse nem volt még ebben a csapatban, nem hiszem el, hogy nem értitek meg, hogy ezért védjük.
ezért mondtam, ez nem fifa, hogy berakjuk, aztán pár meccs után már tökéletesen érzi a csapatjátékot, rúgdalja a gólokat meg hozza a formáját.
.
Nos ez visszafelé is igaz lehet. Kapott már annyi lasztit, amit "csak" be kellett volna rúgnia, hogy több meccset is nyerhettünk volna már azokkal. Én nem bántom, mert vannak jó megmozdulásai, meglátásai és legalább 2 emberkét leköt, de az biztos, hogy ha nem passzolnak neki , bár én ezt nem tapasztaltam, akkor annak a kihagyott helyzetek az okai és nem az utálat, vagy a mellőzés. Már ne haragudj, de ha én folyamatosan tömlek jó labdákkal és azoknak a töredékét rúgod be, valszeg én sem téged erőltetnélek a gólpasszok terén, hanem egy másik játékost, aki meg berúgja. De még egyszer leírom, hogy nem hiszem, nem látom hogy mellőznék a ziccerek terén, sőt. Azt látom, hogy nagyon idegeskedik a kihagyott helyzetek miatt és ez rányomja bélyegét a helyzetkihasználására.mess2009 írta: Suarezhez visszatérve: nem gondoljátok, hogy rúgathatnának (is) vele pár gólt? Messinél gyakorta de néha még Pedrónál is meg játszák u. ezt, nem lehet nem észre venni.
ezt azért kérdezem, mert egyáltalán nem látok még törekvést sem arra, hogy tömnék lasztival pedig a gólokhoz bizony ziccerek kellenek, kinek több kinek kevesebb.... talán ez is segíthetne.
mess2009 írta: ezt azért kérdezem, mert egyáltalán nem látok még törekvést sem arra, hogy tömnék lasztival pedig a gólokhoz bizony ziccerek kellenek, kinek több kinek kevesebb.... talán ez is segíthetne.
A kupában nem játszik/játszott túl sok meccset, az első két körben általában nem játszanak a nagyobb játékosok, de 3 meccs alatt csak berámolt egy gólt és adott 2 gólpasszt a Bl-ben pedig 3 meccsen ez 2 gól és 1 assist (256 perc alatt). Szerintem nem túl rossz, ha már a góllövést nézzük. Ez persze stat, de de ha már erre kitértél.Mihu írta:Namármost......A 30-35 gólt az egész szezonra értettem, amibe ugye beletartozik a BL és a Kupa is. Azért hülye nem vagyok, hogy első évben 30-35 gólt várjak el egy csatártól, még akkor se, ha az az aktuális Aranycipős. Egy Messivel felálló csapatban meg pláne nem.
Nem igazán értem meg azokat, akik azt mondják, hogy meg kell nézni, hogy mennyit küzd, hajt, felszántja a pályát. Na most én elhiszem, hogy Ronaldoék óta sokat változott a foci, viszont tudtommal ezt a játékot még mindig gólra játszák, és a csatároknak még mindig az az elsődleges feladata, hogy gólt rúgjanak.
mi az hogy ha rúgott volna 5 góllal többet? rúgott? nem. bazz leírtál egy tök evidens dolgot.shutterisland írta:mert valós, hogy kevés gólt rúg, ez is egy negatívum, ahogy vannak a pozitív oldalon is dolgok, ennyi.Ehhez képes Te is felhozod, akkor hogy is van ez?
csak szerintem túl van dramatizálva, és őskori gondolkodás, hogy a csatárt ennyire a góljai alapján ítéljük meg, ma már ez komplexebb.
mondjuk ez is érdekes, mert ha rúgott volna 5 góllal többet, és 10 gólja meg 11 gólpassza lenne, akkor mindenki odalenne érte, hogy hogy berobbant, így meg sokan csak legyintenek rá vagy adnák el.
mert valós, hogy kevés gólt rúg, ez is egy negatívum, ahogy vannak a pozitív oldalon is dolgok, ennyi.Ehhez képes Te is felhozod, akkor hogy is van ez?
shutterisland írta:
bár igazából tökmindegy bizonyos szempontból, mert hiába írod le kifejtve, erre is csak annyit várnék az ellenlábasoktól, hogy "jó, de a csatár dolga a góllövés".![]()
a suarez sztori összegzése felőlem :
negatívum :
- kevés gól
Készíthetnél egy videót a Barcelona támadójátékáról (Neymar-Messi-Suárez + Pedro)! Szerintem sokan lennénk kíváncsiak rá.basketking írta:...
Bepótoljuk.MQuCsabi írta:Na jó, újabb kérdéseim merülnek fel, mint például az, hogy mi okozza (valószínűleg a Pep korszak), hogy ellenünk általában beállnak a csapatok, mások ellen pedig nem? De ez már más topik és megint kellene hozzá pár óra iszogatós hepaj, úgyhogy vehetjük úgy, hogy fel sem tettem![]()
ON: Suarez pedig akkor is remek játékos lesz, ha nem lő 25-30 gólt majd, vagy, ha "nem válik be", mint Ibra.