Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek! Ezt a 3 hetet simán lehozzuk szerintem is a meglévőkkel, akik ráadásul nem is kutyaütők. Tény hogy nem az eredeti posztjuk, de bármelyik csapat örülne ha ilyen szinten teljesítenének a középső védői mint Mascherano vagy Abidal. Aztán szeptemberben visszatérhet Puyol és Piqué is!d írta:Nem kell betojni most, bár nehéz sorsolás van a bajnokság elejére és persze hagyományosan gyenge formával nyitunk gondolom, de még így is kötelező lesz hozni minden meccset.
Én eddig Guardiola alatt már két BL döntőt is végigpánikoltam a tartalékos, kényszerposztos védelem miatt, többé nem teszem. Meg tudják oldani a srácok és elég lesz ez a keret.
Megjegyzem Fontásról se feledkezzünk meg, pár könnyebb meccsen akár kezdőként is simán számítanék rá.
Én egy dologtól félek: nehogy valamelyikük is túl hamar visszatérjen kényszerből, emlékezzünk így esett vissza Puyol is a sérülésével, vagy Xavinak is ezért voltak tavaly folyamatos gondjai. Éppen ezért igenis helyt kell állnia a tartalékoknak, Adrianonak, Mascharanonak, Fontásnak és nem lesz gond!
Rossell szerintem pont ezt súgta Villar fülébe, hogy "figyu, addig ne nagyon fizessétek ki a játékosokat, amíg Puyol fel nem épül"ferninho írta: amúgy lehet ti miattatok van csak sztrájk, hogy felépüljenek a sérültek....
köszi....![]()
Ilyen alapon idén se Cesc se Alexis nem kelett volna, hiszen nyertünk a tavalyi kerettel is. Ráadásul szvsz pont arra nem lehet bazírozni, hogy nem lesz sérülés a szezonba. Akkor elég lenne a 11+6 fős keret is.ab1daL írta:Minek pénzt kidobni olyanra, aki nem is biztos hogy beválik, ha egyszer van egy játékosunk (Masch) aki tökéletesen lehozza a khv posztot?
egy ekkora klubnál akkor sem mukodhet így... mascherano nem védő...ab1daL írta:Minek pénzt kidobni olyanra, aki nem is biztos hogy beválik, ha egyszer van egy játékosunk (Masch) aki tökéletesen lehozza a khv posztot?Mert erre nem lehet alapozni, hogy mi lesz ha megsérül xy..? És mi lesz ha senki sem lesz sérült egész szezonban a középső bekkek közül?
Én is ezt dumáltam, de hát kivoltam okatatva, hogy elég az a "kényszermegoldás". remélem most nekik lesz igazuk.visca el barca írta:ettől fostam egész idényben...
2 középső védővel nekivágni egy idénynek... érdekes lesz...
utálom ezeket a kényszermegoldásokat, hogy szélsőhátvédeknek, meg vkp-nak kell ott játszani...
adriano-abidal-masche-alves....
-igaz, Milito már sebességben sem bírná ezt az iramot, de az, hogy Busquets magabiztosabb lenne nála középső hátvédként az erősen vicc.....Varatrix írta:Am nem! Szvsz Masch, Abidal, és Busi is mind magabiztosabb már azon a poszton. Persze nem akarom kritizálni az argentint, hiszen a sérülése óta esett vissza. Ha ott nem rúgják le Manchesterben másfél évre, akkor lehet Piqué most meg sem sérülhetett volna itt nálunk.Kash írta:Most bánjuk hogy Milito hazaszökött![]()
Am nem! Szvsz Masch, Abidal, és Busi is mind magabiztosabb már azon a poszton. Persze nem akarom kritizálni az argentint, hiszen a sérülése óta esett vissza. Ha ott nem rúgják le Manchesterben másfél évre, akkor lehet Piqué most meg sem sérülhetett volna itt nálunk.Kash írta:Most bánjuk hogy Milito hazaszökött![]()
Persze, nem is hibáztattam, sőt a második bekezdésben le is írtam, hogy jó véleménnyel vagyok a középhátvédként való szerepeltetéséről. Csak nem lehetett kihagyni azt a poént, hogy semmi gond nem volt vele, közben azért egy öngólt összehozott, ami statisztikailag nem olyan szerencsés.Kash írta:Azt bárki befejelhette volna, nem ő volt a főhiba.MichaaBee írta:Végülis csak egy öngólt hozott össze,s emmi többet.Kash írta:Utóvégre ottvan Busquets, az Arsenal elleni Bl nyolcadöntőn back-et játszott, és nem volt semmi gond.![]()
Egyébként tényleg nincs vele baj szerintem középhátvéd poszton, de az Arsenal elleni BL nyolcaddöntővel való példálózás túl magas labda volt, bocs.
Varatrix írta:Szerintem tök egyértelmű a felosztás. Masch sokkal univerzálisabb. Gyors, teknikás, magabiztos. Inkább belső védő mint Busisjd írta:Mondjuk attól is függ, hogy mit akarunk, Masch a test-test elleni küzdelemben és a szerelésben jobb, Busquets meg egyszerűen 20 centivel magasabb nála és jól helyezkedik. De az utóbbi idő tendenciái alapján Masch lesz a khv és Busi a vkp.
Szerintem tök egyértelmű a felosztás. Masch sokkal univerzálisabb. Gyors, teknikás, magabiztos. Inkább belső védő mint Busisjd írta:Mondjuk attól is függ, hogy mit akarunk, Masch a test-test elleni küzdelemben és a szerelésben jobb, Busquets meg egyszerűen 20 centivel magasabb nála és jól helyezkedik. De az utóbbi idő tendenciái alapján Masch lesz a khv és Busi a vkp.