Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem nem nem! Figyelj, én erre azt mondom, a MC kit NEM akar leigazolni?palesz77 írta:http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... tar-lionel
hogy ezek mindenkit le akarnak igazolniremélem kacsa, vagy ha nem, nem megy, amibe biztos vagyok
![]()
![]()
tegnap szép gólt lőtt amúgy
17-et lőtt a bajnokságban, 5-öt a bl-ben és ugyanennyit a kupában, szóval összesen 27-et.Barcaman14 írta:Sajnos ahogy a csapat teljesitménye leromlott némileg az utobbi napokban ugy messié is!!egyébként meg sztem hamarodan ismét formába lendül és az majd feldobjaa csapatot is!!
Amugy vki megtudja mondani hány golnál jár eddig az idénybén az összes sorozatot tekintve?,Meghogy melyik sorozatban mennyit lőtt??Köszi
Mi az, h Messi kezd visszatérni?Messike írta:Szép volt MESSI!!!Végre kezd visszatérni...sőt...!!Nem tudjátok, mit mutogatott a szép "kis" gólja után???
![]()
Meg azért Pintonak is köszönhető a továbbjutás.........ügyi volt![]()
LG írta:Azért most már villantott 1-2 dolgot, a gólja is pazar volt. Vele azthiszem nem lesz gond, számithatunk rá.
A Lyon meccs ellen, ha jól emlékszem Chris a Lyon hátvédje lekevert neki egyet. Nem engedte, hogy elfusson mellette és belekapott az arcába.Zokneenho írta:sziasztok!
Tegnap Messi jobb szeme alatt mi volt az a monokli?:O
Rendszeresen böngészek nem egy Barca-és Messi-fan-folyamatosan frissülő honlapot(ráadásul nem egy Barca fan van körülöttem),de erről nem hallottam.Lehet már leírtátok,de nem érek rá olvasgatni:(
Ha valaki leírná,megköszönném.
incredible is nothing.Henry forever írta:Tény, hogy világsztárok vannak. De szerintem túlzás az ami mondasz. Megnézném például Keita-t ahogy végigszalonozza a pályát
ehhez hozzátéve: A Barca kezdőjében sőt még a cserepadon is világsztárok vannak. Ők mindannyian el tudnak dönteni 1enként meccseket akár.Henry forever írta:Nem Messi-nek kell kell a hátán vinnie a csapatot. Vannak rajta kívül még 9-en a mezőnyben, igenis Xavi, Yaya és Eto'o is képes kiemelkedő teljesítményre, akkár meccset eldöntő teljesítményre is. Ezzel nem Messi ellen akarok beszélni, csak az Ő válláról kellene levenni a terhet, hogy mindenki rá számít. A mai meccsen én is számítok tőle egy gólra, hogy ismét a megszokott Messit láthassuk.
reméljük, jól érzed.Messike írta:Én is nagyon-nagyon remélem, hogy ma jó formában lesz a kis monoklis MessiÉn azért ma számítok tőle legalább 1 gólra.
Már nagyon hiányzik az igazi Messike!!!De érzem ma visszatér![]()
![]()
HAJRÁ MESSI!!
VAMOS BARCA!!!
IGEN! Ha nem használjuk ki a lehetőségeket, jöhet akár egy Numancia, NEM fogunk NYERNI!Etooka írta:Az már más kérdés, hogy mikor használjuk ki a legjobban ezeket a dolgokat...
Hát persze, hogy akkor, de ennek semmi köze nincs ahhoz a tényhez, hogy 3 embert leköt és hogy ez hasznos lenneLG írta:Amikor Messi jó formában volt...amikor Messi nem játszik jól, akkor általában Alves is gyengébb, mert nem tud vele ugy összejátszani.
teljesen egyetértek. Messiről: messi igazi klasszis (lesz). nem érett ki teljesen, nézve, hogy azért egy BL meccsen nem úgy muzsikál, mint egy spanyol bajnokin. de, hogy jót is mondjak, nagyon sokat tett a csapatért, sőt még többet fog! csak ne kapja meg még az aranylabdát, nehogy úgy elszáljon, mint ronnie.LG írta:Amikor Messi jó formában volt...amikor Messi nem játszik jól, akkor általában Alves is gyengébb, mert nem tud vele ugy összejátszani.Etooka írta: Idén viszont már nem egyszer sikerült így Alvesnek a védelmük mögé kerülnie.
Amikor Messi jó formában volt...amikor Messi nem játszik jól, akkor általában Alves is gyengébb, mert nem tud vele ugy összejátszani.Etooka írta: Idén viszont már nem egyszer sikerült így Alvesnek a védelmük mögé kerülnie.
LG írta:Azért nem számit belőle előnyük, mert nem köt le 3 embert. Gondolj bele, ha Ronaldinho is lekötött 3 embert, meg Messi is, akkor ha együtt játszottak, akkor el is fogyott az ellenfél védelme....de ugye, h nem igy volt![]()
Ilyeneket nem mondjon senki, h akkor is jó, ha nem játszik jól, mert hülyeség.