adrenalin írta:Frizurát egy kis plusznak szántam, de látom nagyon begerjedtetek rá:D nagyon nem érdekel kinek milyen, nekem pl alig van

Sztem a felsorolt "szempontjaid" alapján nem cs hajad van kevés
Főleg,h úgy írtad,h "nagy játékos legyen belőle".Sztem ha nem változik egy fikarcnyit sem ezután (bár kétlem),akkor is egy zseniálisan nagy playa Ő.
Egyetlen dolog gátolhatja meg SZERINTEM abban,h az egyik legnagyobb zsugásként emlegesse a világ év(tized)ek múlva is:a sérülés...
De tuti,h nem a felsorolásodban érzett "hiány" miatt.
Nyilván poénnak szántad a sérót,de pölö a helyezkedési hibát is ide veszem.3-4-5 emberrel a nyakán is meg lehet találni lasztival,sztem nem lehet olyan rossz helyeken,nem?
Fejlődés:tuti,h fog még!És nem azért,mert kell,hanem mert még van benne plusz...
Tökéletesítés:ezt kifejthetted volna,mert nemtom h érted...
Önző:az ő játéka arra épül,h egyedül átslisszol 4-5-6 ember között és lő v passzol.Ez hathat öncélúnak,de sztem inkább a csapat sikereiért teszi,amit.És ezt is várja el tőle mindenki,hisz' ebben a legjobb a Planétán...
Fejelés:ezzel a magassággal,szélsőként minek is erőltessük?Meg különben is,ha fejelni akar,ott a KEZE
Jobb láb:ez tényleg az egyetlen értelmes pont.De akkor milyen jelzőt kapna,ha kétlábas playa lenne?Így is iggggen sokan emlegetik a világ jelenlegi legjobbjának.
Állóképesség:sztem nem igazán kellett még lecserélni,mert elfáradt volna.Pedig odateszi magát általában...