Frányó István írta:Én Ronnie-ban, mint emberben csalódtam nagyot, nem mint játékosban! Lehet rosszul játszani, van ilyen (lásd Adriano, más kérdés, h ő ezt belátta, és elment, h fölszívja magát!), de az utolsó időszakban Ronaldinho sunyi volt és gerinctelen! És ez az, ami a legjobban fáj! Senki másnak, sehol másutt nem adtak volna a világon ennyi bizonyítási lehetőséget, és ő arra képtelen volt, hogy meghajoljon a Camp Nou népe előtt! Nekem ne írjon búcsú táviratot, h "köszi, h velem nevettetek".
Tökéletes hsz
Sokféle infó szivárgott róla a különböző médiákon keresztül,ment a kóstolgatás,találgatás h mi lehet vele.Egyre erősebben sugallták,h kezdi elveszíteni a futball iránti szeretetét és helyette a VIDA LOCA kapott helyet.Nem tudtam (akartam) elhinni ezeket a dolgokat a planéta legértékesebb játékosáról.Egyszerűen ő maga (volt) A FUTBALL.Vártam és vártam és vártam.H mire?Egy nyilatkozatra,egy magyarázatra,bármilyen megnyilvánulásra tőle

Arra h szóljon azokhoz az emberekhez,akik istenként szeretik,elismerik,tisztelik,rajonganak érte.Pár millió emberről beszélek,akiknek kijárt volna sztem h megtudják az ő verzióját a dolgokról.Volt már rá példa (több is) h egy meghatározó playa elhidegült a klubjától v elvesztette a formáját (akármiért is).De ez nem vonzotta magával azt,h senkivel sem hajlandó kommunikálni,a rajongóit azért nem dobta el senki sem így.Lassacskán pont ez a kussolása bizonytalanított el,kezdett megkopni a belé fektetett bizalmam,ahogy teltek a hetek és jöttek a további infók

Végül elértünk odáig,h bejelentették a Milan cuccost.Fogta a cuccát,összepakolt és eloldalgott.Továbbra is egy kumma hang nélkül!

És ezért értek maximálisan egyet Istvánnal.Emberileg visszafordíthatatlan csalódást okozott...

Ilyen egy gerinctelen dolgot egyszerűen nem tudok feldolgozni azok után,amiket átélhetett/kapott itt a BARCÁnál.És mivel a szurkolókra,RÁNK helyezem a hangsúlyt,leginkább a tőlünk kapott szeretetre gondolok.Ez ennyire smafu neki,h az egyetlen,amire képes volt fél év (?) alatt,az az,h küld egy mélt Milánóból

Erre cs annyit tudok mondani:
KAPD BE,RONALDINHO!!! 
Bocsánat a kirohanásért,de mérhetetlen csalódottság,fájdalom,düh munkálkodik bennem azóta is,amikor szóba kerül.Vele kapcsolatban örökre eltört vmi bennem.