Inkább haragszom arra az idióta Vanczákra és Markus Merkre. Az újpesti csicska hihetetlenül nagyot színészkedett, a német pedig ott kiállította magáról a szegénységi bizonyítványt azzal, hogy akkor egy ilyenért Messinek piros lapot adott. Ha nem állítják ki, 1-2 gólt biztos, hogy lőtt volna.Sanama írta:"Na Messi csak így tovább és elfeljtjük azt a visszaütést... ":D
Érdemes lesz megnézni! Énis láttam a promojátTitinho írta:Holnap 18:15 perckor LIONEL MESSI fog interjút adni az EUROSPORT 'One to One' című műsorában!!!
Nézze mindenki! Egy jó 15 perces interjú lesz a "kis" Leoval!
hát azért figo egy másodperc alatt lenullázta mindazt a jót, amit a Klubért tett amikor elment a madridba.Drukker írta: Nem hasonlítottam Messit figohoz:) Figot pedig ennyire ne szidd amíg itt volt mindenki szerette és sokat tett azért a klubbért;)
Nem hasonlítottam Messit figohoz:) Figot pedig ennyire ne szidd amíg itt volt mindenki szerette és sokat tett azért a klubbért;)Rivaldo11 írta:Ezt Messi nevében kikérhetjük magunknak. Ne hasonlítsuk Őt ehhez a pénzéhes, gerinctelen luzitán pondróhoz, nem is szennyezem a billentyűzetemet azzal, hogy a nevét jelentő négy betűt egymás utáni sorrendben leütöm. Emberileg nem egy kategória.Drukker írta:Luis Figo és Ronaldo...Fecooo írta:nem tudom elhinni, hogy van, aki még kételkedik Messi hűségében...
csodálatos játékos, nagy szívvel(nem csak a csapat felé...), a kettő együtt teszi "SIMPLY THE BEST"-é
Figo no comment. Ronaldo viszont nem a Madridba ment egyből, valamint Messi saját nevelésű játékos. Sokat köszönhet a Barcelonának.Drukker írta:Luis Figo és Ronaldo...Fecooo írta:nem tudom elhinni, hogy van, aki még kételkedik Messi hűségében...
csodálatos játékos, nagy szívvel(nem csak a csapat felé...), a kettő együtt teszi "SIMPLY THE BEST"-é
Ezt Messi nevében kikérhetjük magunknak. Ne hasonlítsuk Őt ehhez a pénzéhes, gerinctelen luzitán pondróhoz, nem is szennyezem a billentyűzetemet azzal, hogy a nevét jelentő négy betűt egymás utáni sorrendben leütöm. Emberileg nem egy kategória.Drukker írta:Luis Figo és Ronaldo...Fecooo írta:nem tudom elhinni, hogy van, aki még kételkedik Messi hűségében...
Luis Figo és Ronaldo...Fecooo írta:nem tudom elhinni, hogy van, aki még kételkedik Messi hűségében...
sztem ez csak időleges, ott van a cikk végén, h Barcelonában egyesülni fog a család, amint az ifjabb Messi befejezi a tanulmányait, lehet, h a barátnője is tanul még... miért is ne...Ilúvatar írta:Eh, most olvasom a cikket Messiről:
Argentínában van a barátnője :S Ez nálam nem működne jól, mivel kb féléventeként látom csak őt. Miért nem jön barcelonába lakni Messivel? Családügy?
Akiket itt felsoroltál azok nem említhetők egy lapon Messivel!Ugyanis Messinek a Barca a nevelőegyesülete és szerintem ez a dolog nagyon sokat nyom a latban hogy honnan indul el az ember!Más egy kis csapatból felfelé jönni és megint más egy sztárcsapat akadémiájáról bekerülni és vezéregyéniségének lenni az adott klubnak!És itt előttem páran leírtak néhány nevet akik szintén szerintem ebbe a kategóriába tartoznak!Nekem ilyen Iniesta is!Léfe írta:Nacsak nyugi, tényleg jó lenne,de mondtak mások is ilyet - mégis elmentek. Elég Ronaldinhora gondolni, mindig más okok játszanak közre, de a LEGNAGYOBB menők is cserélnek csapatot. Soroljam Zidántól-Figóig.
Én is a minap ezzel töltöttem el néhány unalmasabb 10 percet. Az egész nevetséges.Ákocka írta:Nah, végigrágtam magam az összes Messivel kapcsolatos cikken. Időtöltésnek körülbelül olyan jó volt, mint a strandon olvasgatni egy Blikket.
Messit és a Real Madridot egy lapon említeni maximum akkor kéne, mikor mondjuk épp nosztalgiázunk azon, mikor 3 gólt lőtt nekik.
Nyílvánvaló, hogy az egész egy sületlenség. A Barcelona tradícionálisan jó abban, hogy a kinevelt kincseit teljesen magához kösse. Elég példának Puyol, Xavi vagy épp Pep rá.
Mondanám, hogy az egész ügy no comment, csak az a baj, hogy most épp hozzászóltam.
Dinho még mindig itt lenne, ha nem [auto_cenzúra] bele az egészbe. Fejébe szállt a sok pénz, csillogás etc. Messi más típus, és tuti hogy tanult R10 hibáiból, Ő nem fog ellustulni. Plusz sokkal jobban szereti a Barcát mint a brazil, hisz itt nevelkedett, a csapat sok mindenben segítette őt. Szal szerintem még sokáig itt lessz.Léfe írta:Nacsak nyugi, tényleg jó lenne,de mondtak mások is ilyet - mégis elmentek. Elég Ronaldinhora gondolni, mindig más okok játszanak közre, de a LEGNAGYOBB menők is cserélnek csapatot. Soroljam Zidántól-Figóig.