Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem neki már nincs mit bizonyítania. idegenbe játszott, ahogy az egész csapat.. frenetikusan.Fernando írta:A 3. gólnál mákja volt, majdnem kifejelte Pernía. Leadhatta volna a mellette állónak. Remekül játszott a csapat legjobbja volt, de kicsit Maradonának is tette.
mákja? mi az hogy "majdnem kifejelte" pernia.. tökéletesen ívelt a kapuba. ennyi erővel a madrid ellen is mákja volt, hogy cannavaro nem ért oda. az összes gól mák, mert "majdnem" védi a kapus.Fernando írta:A 3. gólnál mákja volt, majdnem kifejelte Pernía. Leadhatta volna a mellette állónak. Remekül játszott a csapat legjobbja volt, de kicsit Maradonának is tette.
Szerintem meg Perniának lett volna mákja,ha ki tudja fejelni!Fernando írta:A 3. gólnál mákja volt, majdnem kifejelte Pernía. Leadhatta volna a mellette állónak. Remekül játszott a csapat legjobbja volt, de kicsit Maradonának is tette.
Kiemelném.Bogika87 írta:Messi 11-e![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.uefa.com/footballeurope/news ... 90631.html
Nagyon kifejező amit Xavirol mondott![]()
![]()
"He is a phenomenon."
off: elvezem nalatok ezeket a megnyilvanulasokat, azok alapjan mondtok egy emberrol velemenyt amiket irnak rola a kulonfele szennylapok, minden marhasagot elhisztek amit olvastok, hihetetlen h mennyire nem tudtok szelektalni... ketszinu? hanyszor hallottal maradonaval interjut amikor tenyleg o nyilatkozott es nem csak az ujsagbol olvastad? mondjuk amugy sem ertened h mit mond.kakaszilajos írta:azért ez a maradona nem kicsit kétszinű srác: most ott nyalja messzi seggét barszelónában, fél éve meg olyanokat nyilatkozott róla, hogy agüero jobb játékos messzinél, ő az igazi utódja...mondjuk 10 év drog után mit várhat az ember...
Egyes emberek végigaludták az utóbbi évet, nekem vhogy úgy rémlik h már a legfanatikusabb Barca szurkolók is nagyon várták h megszabaduljunk Ronitól.összeszedték annak a néhány klasszisnak a nevét, akiket ugyancsak bebetonozott játékosnak hihettek a katalánok drukkerei, aztán mégis meg kellett barátkozniuk azzal a nem túl szép gondolattal, hogy esetükben bizony volt „az a pénz”. A sor elejére mindenképpen Maradona, a végére pedig Ronaldinho kívánkozik