McLovin írta:Tévedés. Ugyanolyan ember, mint te vagy én. Csak a fociban nyújtott tehetsége GIGÁSZI! Ettől függetlenül lehet hogy még egy almát se tud normálisan lerajzolni!

Remélem érted mire gondolok!

Igen, ez igaz, -majdnem- ugyanolyan ember mint te, vagy én. Ettöl függetlenül lehet öt isteniteni, példaképként tekinteni rá, mert amit csinál a saját müfajában, ennyi idösen az lenyügözö, és kitudja meddig fejlödik még.
Hogy miért irtam az elsö mondatomba, hogy
majdnem ugyanolyan ember, mint te vagy én?
Mint "élölény" ugyanolyan, mint bármelyik másik ember, de teljesen más életet él, (bár ez igaz szinte az öszes profi focistára) az utcán megállitják, a fél világ ismeri, és elismeri. Ö egy élö legenda, már most is szerintem, és kellenek az ilyen emberek, akikért érdemes felkelni, akiknek a képe -gondolom- sok Barca drukkernek a falát díszíti.
Az én képem nincs kint senkinek a falán, maximum a szüleimén.

Ezért gondolom, hogy majdnem ugyanolyan mint mi, remélem érted hogy értem.
U.i.: Képzeld el, hogy élöben láthatod Messi-t (vagy akár CR-t, rá is igaz), adrenalin az egekben gondolom, ez a minimum, söt, még ha beszélgethetnél is vele, hát, én hebegnék habognék, azt sem tudnám, hogy mit mondjak.

Dereng valami?

(bár ez az én véleményen, nem biztos hogy mindenki egyetért, söt, ha már 1 vki egyetért, akkor már
"nagy písz, meg respekt")
Viszont lehet, hogy jobban rajzolok almát, mint ö, de ez kit érdekel?