„Kaptam néhány igen kemény rúgást, ennek ellenére végig higgadt tudtam maradni"(Messi)
Már sokadszorra se találok megfelelő szavakat Messire... mérkőzésről-mérkőzésre érettebb lesz. Olyanokat csinál a labdával(3védővel a nyakán) amiről mások csak álmodoznak, a bal lába életveszély, minimum 3 gondolattal az ellenfél előtt jár, szívét lelkét adja a fociért és Barcelona-ért. Remélem nagyon de nagyon sokáig így is lesz még.

Néha feleslegesen tekeredik a labdára, de ez a játékával jár, és ha gól lesz belőle, ki gondol ilyenekre?
Nem akarom túl fényezni(pedig minden dícséretet megérdemel), de az a hozzáállás amit az El Clásicón is mutatott, minden gratulációt megér. Szétrúgták(vagyis igen erősen próbálták) DE még se veszítettel el a fejét.. pedig hányan megtették, megtettük volna.
Sokat kapott, és Ő erre egyel válaszolt.. amiből gól lett

Még mindig egy csiszoltatlan gyémánt, ha beér... nem lesz ami és aki megállítsa(szerintem). Már nem egy Maradona utód.. hanem egy más dimenzió.
Remélem nem lett túlcsöpögős, de ahogy az elején is írtam.. nehéz rá szavakat találni.