Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én már nagyon rég ezt szeretném látni. De ma legalább 4-3-3 van, szerintem első lépésként örüljünk annak, hogy szakított az egyik hóbortjával. Ez is valami. Kellett hozzá egy valag rossz meccs, de végre rájött, hogy más is van a világon a 4-2-3-1-en kívül.Peter írta: ↑2020.12.13. 18:18:59Ha már ennyire ragaszkodik a Messi-Gríz pároshoz, és jelenleg nincs normális szélsőnk, talán nem lenne ördögtől való 4-4-2 kezdeni. Leot jobbösszekötőbe, Grízt balra tolni, megszüntetve a középen ész nélküli nyomulást, szellősebb lehet a tér, második hullámban pedig érkezhet Cou Pedrivel (Puig kétlem, hogy kezdhetne). Cou valamennyire érzi a kaput, helyén játszana, Pedri ugyan nem veszélyes kapura, de a középpályát érzi.
Ter Stegen - Dest, Araujo, Mingu, Alba - de Jong, Pedri, Cou, Alena - Messi, Gríz
Tuti nem ez lesz, vagy marad a 4-2-3-1 vagy talán 4-3-3 és jobbszélen Trincaoval fog kezdeni
Van még 2 (Umtiti-vel együtt mondjuk 2 és fél) egészséges védőnk, Koeman minden öntörvényűségével együtt ennyire nem lehet ennyire hülye, hogy továbbra is berakja a kezdőbe Lenglet-t aki szerintem a góljaink felében benne volt. Mikor próbálja ki ezt a párost, ha nem otthon ahol még aránylag jól megy, egy kieső helyen lévő Levante ellen?
Kicsit maradi megközelítés, annak fényében pláne, hogy a meccsek nagyrésze az egyéni hibákon ment el (Griezmann üres kapura kaput nem talál, Messi nem tudja beverni a ziccereket, Lenglet meg Lenglet...)"I don't believe in psychologists and mental [issues]. If you play for Barca, pressure exists, you know that, and you have to overcome it."
Nem, de baromi sok passzra épülő, sokszor lassú átlövések nélküli játékot játszunk.
Ez szerintem nagyon durva! Mi az, hogy csűrhe? Ők emberek munkavállalók, akik a focival keresik kenyerüket. Mint minden szakmában, itt is vannak gyengébb,. s kiváló tudással rendelkező munkavállalók, akik végrehajtják amit előírnak nekik. Jól, vagy rosszul, az lehet. De nem csürhe!!!Leon írta: ↑2020.12.12. 19:23:23Nem csak az a baj Ronalddal, hogy egy kókler ha nem az is,hogy a játékosok kb minden második meccsen tojnak bele az egészbe. Nem tudja őket ösztönözni.
Xavinak nem a tudása hanem a személye lehet arra garancia, hogy motiválja az egész csürhét.
Talán ha egy ilyen legenda ül a padon akkor felpörögnek és oda teszik magukat.
Én sem akarlak elkeseríteni, de ez az ember egy csődtömeg. A szakmai "talentumával", önfejűségével minden itt töltött nappal közelebb viszi a teljes lezüléshez a Barcát.davi10 írta: ↑2020.12.12. 18:01:44Ezzel nem is tudok vitatkozni
Pont ezért kell a helyén kezelni a csávót, mert mint írtam más nincs, és valószínűleg nem is lesz. Xavi eredményességére az égvilágon semmi garancia nincs, más pedig nincs kilátásban.
Ezért inkább a lent említett "feladatsor" az elvárás, mint a tripla. Ha ezek teljesülnek és nem égünk be annyira, hogy az kihatással legyen a jövő szezonra (tehát a BL-indulás meglesz), akkor nálam már több értelme volt az ittlétének, mint a legutóbbi 2 szezonnak.
Ezzel nem is tudok vitatkozni
Mivel idén senki nem várt sok kupát és egy csődközeli, roncs csapatba jött, így én (és ha jól rémlik többen) az alábbiakat vártam:
Voltunk páran nyáron,akik féltünk attól,ami végül be is következett. Barto rúgott egy utolsót szeretett klubunkba,hogy 2 éves szerződéssel,és ilyen szakmai múlttal idehozta edzőnek. Ami rosszabb,hogy az új elnökség felállásáig tuti itt is marad,remélem addig az egyik El helyért versenyben maradunk. Lemondani nem fog,kell a nyugdíj,esetleg Felcsúton kap majd kispadot-bár az ottani fizuját mi állnánk- kb. az a szintje.Feast4 írta: ↑2020.12.12. 16:10:22
Nyert egyébként egy Spanyol kupát, 3 holland bajnoki címet, egy Holland Kupát és egy Portugál Szuperkupát.
De ez egy KRETÉN! Egy keményfejű hülye, aki játékosként is az volt, de edzőként pont emiatt egy barom. Eddig karrierje edzőként a Transfermerkt szerint a mai napig, 699 meccs, 374 győzelem, 148 döntetlen, 177 bukta. 1260 gólt rúgtak eddig a csapatai és 746 gólt kaptak.A csapatai se támadni, se védekezni nem tudnak!
A fontos rangadókra is van egy érdekes statisztikája, szinte mindet bukta.
Mit vártok tőle? De most komolyan?Ő a holland Pinyő bakker!Gyenge a csapat most nagyon, de a spanyol bajnokságban azért még az elejébe kéne lenni, nem a kieséstől menekülni!
Ez a bohóc egész karrierje alatt a meccsei felém bukott, vagy pontot vesztett.Ennél bárki jobb!