Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én megfelelnék azzal, amit Xavinho írt... Ha Messi "olimpiázni akar, hát legyen; ha nem engednénk rá akkor duzzogna... Gondolom én.MessiFan írta:És kivel pótolnád??danianevem írta:Még mindig nem értem...Miért nem lehet elengedni Messi-t? Ne mondjátok, hogy nélküle már semmi a Barca! Bármilyen remek játékos is tudnunk kell pótolni!!! És szerintem tudjuk is; és akkor mi lenne ha fél évre esne ki? Világ vége? Nem hiszem...
sztem menjen csak messi, nélküle is meg tudják csinálni a BL-selejtezőt remélhetőlegbaas11 írta:Kétlem,ennyi erővel a selejtezőkön is lesérülhet...inkább az lehet a baj h egyenlőre nyílvánvaló ,h nélküle nem ugy muzsikál a támadás mint kéne...meg egyébként is egy Messit én se szívesen engednék el ,pláne most !De remélem menni fog és meg is nyerik,és közbe kiderül h élesbe a csapat mit tud kezdeni nélküle!carlos1991 írta:Carles Puyol Saforcada írta: ezen megy a vita!!!
szerinted la portáék mért nem akarják elengedni?
pont azért hogy játszhasson a bl selejtezőkön![]()
tehát nem fog majd pályára lépni
sztem nem a selejtezők miatt nem akarják elengedni.....mint már leíírtam a sérülésveszély itt a fő gond....
Kétlem,ennyi erővel a selejtezőkön is lesérülhet...inkább az lehet a baj h egyenlőre nyílvánvaló ,h nélküle nem ugy muzsikál a támadás mint kéne...meg egyébként is egy Messit én se szívesen engednék el ,pláne most !De remélem menni fog és meg is nyerik,és közbe kiderül h élesbe a csapat mit tud kezdeni nélküle!carlos1991 írta:Carles Puyol Saforcada írta:ezen megy a vita!!!davi10 írta:Ha megy az Olimpiára a BL selejtezőkön tud majd játszani?
sztem nem a selejtezők miatt nem akarják elengedni.....mint már leíírtam a sérülésveszély itt a fő gond....
Én mondjuk akkor egy 4-4-2-vel:MessiFan írta:És kivel pótolnád??danianevem írta:Még mindig nem értem...Miért nem lehet elengedni Messi-t? Ne mondjátok, hogy nélküle már semmi a Barca! Bármilyen remek játékos is tudnunk kell pótolni!!! És szerintem tudjuk is; és akkor mi lenne ha fél évre esne ki? Világ vége? Nem hiszem...
És kivel pótolnád??danianevem írta:Még mindig nem értem...Miért nem lehet elengedni Messi-t? Ne mondjátok, hogy nélküle már semmi a Barca! Bármilyen remek játékos is tudnunk kell pótolni!!! És szerintem tudjuk is; és akkor mi lenne ha fél évre esne ki? Világ vége? Nem hiszem...
Carles Puyol Saforcada írta:ezen megy a vita!!!davi10 írta:Ha megy az Olimpiára a BL selejtezőkön tud majd játszani?
ezen megy a vita!!!davi10 írta:Ha megy az Olimpiára a BL selejtezőkön tud majd játszani?
davi10 írta:Ha megy az Olimpiára a BL selejtezőkön tud majd játszani?
Jol van ez igy...Ha messi menni akar, akkor el kell engedni, mert ha most nem megy 4év mulva már nem mehet. Nem is értem miért nem tartjuk tiszteletben az akaratát...Titinho írta:Döntött a Fifa! Messinek mennie kell Pekingbe!
Valószínűleg ezzel még nincs vége az ügynek, hiszen a Barça állítólag fellebezni kíván.
A nemzetisport.hu-n már egy fél órája fenn van. Norbi! Olvass néha vissza egy picit.norbert55 írta:Ha jól olvastam holnap lesz h mehet-e vagy nem.
Ez azért jó mert akk játszhat a Fiorentina ellen+ha nem lesz számunkra jó eredmény akk fellebbezünk és akk edzhet velünk még többet.
Szerk:nekm ez a hír nincs ott az Eurobarca gyorsban.
20:35h - s hír.miihii írta:Naon köszönöm!Az előbb néztem pedig az nso-t,de nem találtam.Varga Tamás írta:"FIFA: szerdára halasztották a döntést „Messi-ügyben”
Holnapra halasztották a döntést a FIFA elöljárói a 23 évesnél fiatalabb labdarúgók olimpiai részvételével kapcsolatban. Mint ismeretes a Barcelona nem akarja elengedni az ötkarikás játékokra fiatal sztárját, Lionel Messit, aki azonban azt hangoztatja, hogy koránál fogva retorziók nélkül elhagyhatja csapatát és csatlakozhat a Pekingben szereplő válogatotthoz.
„Minden döntést holnap újra megszavaztatunk, mert egyelőre nem sikerült egyértelműen dűlőre jutnunk” – mondta a szervezet egyik alkalmazottja. " /NSO/
Naon köszönöm!Az előbb néztem pedig az nso-t,de nem találtam.Varga Tamás írta:"FIFA: szerdára halasztották a döntést „Messi-ügyben”
Holnapra halasztották a döntést a FIFA elöljárói a 23 évesnél fiatalabb labdarúgók olimpiai részvételével kapcsolatban. Mint ismeretes a Barcelona nem akarja elengedni az ötkarikás játékokra fiatal sztárját, Lionel Messit, aki azonban azt hangoztatja, hogy koránál fogva retorziók nélkül elhagyhatja csapatát és csatlakozhat a Pekingben szereplő válogatotthoz.
„Minden döntést holnap újra megszavaztatunk, mert egyelőre nem sikerült egyértelműen dűlőre jutnunk” – mondta a szervezet egyik alkalmazottja. " /NSO/