Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
szerintem ha megnézzük a lehetséges ellenfeleinket a Bl-ben,akkor nem sok félnivalónk van.. nem hiszem hogy ekkora szükségünk lenne Messire mint amekkora ügy lett ebből..btom92 írta:hát persze én se örülök h Messi megy az olimpára de szerintem ell kell engedni olimpia csak 4 évente van,persze fontos a BL de ez nemzetközi nem klub szinten megy és szerintem boldogulunk Mesi nélkül a többiek is jok.(persze nyugottab vagyok ha tudom h Messi is játszik)bár nagyon remélem h olimpián nem sérül le mert az katasztrofa lenne.TEHÁT HAJRÁ ARGENTIA AZ OLIMPÁN ÉS MI HAMARABB VÁRJUK VISSZA MESSIT!!
miihii írta: „Mindig mondtam, hogy szeretnék menni a válogatottamhoz, de szeretném megköszönni a klubnak, ahogy bánt velem."
[/b]
Bányász írta:Ezt mondjuk Ronaldinho és még sokan mások nem így gondolják....tudomka958 írta:
a túlkoros szereplés már alamizsna...
Szerintem az is valamilyen szinten elismerés,de mindegy.
Én egyszer már állást foglaltam ebben a dologban.Vagyis nem foglaltam csak elmondtam,h mind a 2 oldalt meg kell érteni.Mert mind a két oldal mondandójában van igazság.
Nyilván való,h Messi szereti Argentínát,szeretne ott lenni az olimpián(ki nem?) és sokat tett a Barcáért.
De az is nyilvánvaló,h a Barca is sokat tett Messiért.És érthető,h Laporta és valószínűleg még ezer másik ember is szeretné a csapatban látni Messit a két igen fontos Bl selejtezőn.És az is érthető,h féltik...
És most itt lehet azt mondani,h ha Messi nélkül nem jutunk be akkor meg se érdemljük meg ienek.
De akkor aki így gondolja,az majd ha ne adj Isten kiesünk akkor vigasztalja magát ezzel.
Ez a két meccs igenis meg fogja határozni a szezont...és,h őszinte legyek bárki is az ellenfél nyugodtabban nézem a meccset ha játszik Messi...
Szerintem senki se mondta ezt így ki...cps46 írta:Nem értem...
Minden második hsz: Messi ne menjen az olimpiára, mert biztos lesérül.![]()
Vagy ott aknamezőn kell majd játszani?
Ezt mondjuk Ronaldinho és még sokan mások nem így gondolják....tudomka958 írta:
a túlkoros szereplés már alamizsna...
jaj ember, szerinted én nem tudom kívülről a sztorit? ne idegesíts. és akkor mivan? nem a barca építette fel messit, meg programozta belé a tehetséget, és a szorgalmat. sokat köszönhet a klubnak, de nem mindent. ahogy te beszélsz a játékosról, az tényleg rabszolgatartó stílus.Danka00792 írta:Egyszeri?tudomka958 írta:ha életem egyszeri nagy lehetőségében(hogy a hazámnak aranyat szerezzek) keresztbe tennének nekem...Gondolom, hogyha 30körüli lenne Messi akkor se szó se beszéd elengednék, mert valószinüleg sok válogatott tornán már nem szerepelhetne, de... 21 éves. A Barca alakulóban van, most kezdödik egy uj korszak, természetes, hogy jobban örülnének a vezetök annak, ha maradna a felkészülési meccseken. (Plusz ha neadj isten lesérül az olimpián)
Barca felkarolta 13 évesen, fizette a kezeléseket/gyógyszereket (nemtudom miket a betegségére).bocs, de azért ez nevetséges. mi az hogy az EGÉSZ karrierjét a barcának köszönheti?
Barca nevelés.
Aztán nagyon fiatalon megadatott neki a lehetöség a bizonyításra.
(Persze azzal, hogy mindent túloztam, mert a jóistennek köszönheti, hogy ilyen tehetséges, de nemtudom most igy fejböl, valamelyik argentín csapat nem vállalta a gyógyszerek/kezelések finnanszírozását...a Barca igen)
Egyszeri?tudomka958 írta:ha életem egyszeri nagy lehetőségében(hogy a hazámnak aranyat szerezzek) keresztbe tennének nekem...
Barca felkarolta 13 évesen, fizette a kezeléseket/gyógyszereket (nemtudom miket a betegségére).bocs, de azért ez nevetséges. mi az hogy az EGÉSZ karrierjét a barcának köszönheti?
bocs, de azért ez nevetséges. mi az hogy az EGÉSZ karrierjét a barcának köszönheti? sokat köszönhet, de ahogy te beszélsz, az engem amolyan maffia-hozzáállásra emlékeztet. nem adta el a lelkét a klubnak.Danka00792 írta:Ez a legnagyobb hülyeség, amit ma hallottam. (és ez nagy szó, mivel mostanában bele-bele olvasgatok az igazolások topicbatudomka958 írta:én meg azt mondom:messi helyében azonnal más csapatot keresnék,ha nem engednek el...
talán találna...)
Messi az egész -eddigi- karrierjét a Barca-nak köszönheti. Mindent! Az lenne szép, ha a Barca félti, erre ö lelépne.
Plusz, ahogy nemrég leírta valaki, ö egy alkalmazott. A Barca a munkahelye, ahol úgy ugrál ahogy mondják neki. Ezért kapja a pénzt, tudod, ezt igy szokás.
Ez a legnagyobb hülyeség, amit ma hallottam. (és ez nagy szó, mivel mostanában bele-bele olvasgatok az igazolások topicbatudomka958 írta:én meg azt mondom:messi helyében azonnal más csapatot keresnék,ha nem engednek el...
talán találna...
Én is örülök neki, főleg ha semmilyen sérülést nem fog összeszedni. Erről csak annyit, hogy hiába a kemény felkészítés R10(80)-nak, még a jelenlegi formát nézve ég és föld a különbség a 2 játékos között.barcafan0911 írta:Örülök hogy elengedték, nem lett volna jó ha konfliktusai lettek volna a klubbal. Remélem nem fog lesérülni az olimpián.
Mellesleg meg szerintem ő lessz az argentinok csapatkapitánya, továbbá elég érdekes lehet majd egy brazil-argentin meccs (ha összejön), mert akkor messi vs roni
Tudomásom szerint a FIFA a labdarúgás legfőbb nemzetközi szerve, ergo: mindenhez köze van, ami ezzel a sportággal kapcsolatos.barca99 írta:Ugyanmár... ne Laporta égjen már, mert a FIFA belepofázik olyanba, amihez köze nincs. Vagy csak szimpla Laporta-fóbia srácok?Blatter csak akkor hülye, ha a ronaldot rabszolgának hívja, akkor nem, amikor nem FIFA által szervezett fociba szól bele (mellesleg ugye a Schalke és a Werder elnöke is érintett).
Ennek ellenére szerintem is az lenne a korrekt, ha Messi dönthetne a sorsáról, és tiszteletben tartanák a véleményét.
Az meg már nagyon off lenne, ha a "Miért jó az nekünk, ha egy fél évig lesérült húzóemberünknek kicsengetjük a sokmillióeurót?" kérdést taglalnánk. Csak hogy a Klubok szemszögéből is nézzük a dolgot. Profi "cégek", a pénz az első mindenhol. Üzlet, (sajnos-nem sajnos) ez van.
legalább látják a szurkolók hogy hajt a csapat érdekébenVarga Tamás írta:
Laporta meg azt nyilatkozza, hogy nem fogadja el a FIFA döntését, és a Sportdöntő-bírósághoz fordul. Megteheti, de felesleges, mert nem fognak neki igazat adni. Csak magát égeti le.