Carles Puyol
- realmadridfan
- Barça B
- Kapcsolat:
én most puyolról beszéltem, nem cannavaroról, neki sem megy most annyira, de azért ez már túlzás, amit mondanak róla, hogy milyen béna!

-
- Llegenda del Barça
Az elmúlt 3 évben nem azért nyert az Atletico mert Torres [auto_cenzúra] volna Puyol-t...Hanem mert mindíg volt egy gabri vagy egy Oleguer akin át lehetett menni és Puyol sem lehet ott mindenhol. Ezzel nem bántani akarom Olegurt vagy Gabri-t(habár őt naon nem szerettem) de ezek tények...
Puyol gyorsan öszakapja magát, egyáltalán nincs itt szó rossz formáról. Megnyert meccseken is van néhány bakija ( mint minden embernek ) de azok nem tűnnek ki mert a csapattársai javítanak.
Visca Puyol
Puyol gyorsan öszakapja magát, egyáltalán nincs itt szó rossz formáról. Megnyert meccseken is van néhány bakija ( mint minden embernek ) de azok nem tűnnek ki mert a csapattársai javítanak.
Visca Puyol
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
realmadridfan írta:Te jó ég! Láttátok hogy helyezkedett ( ha ez nevezhető helyezkedésnek)
Puyol Adriano góljánál?![]()
Én nem láttam a meccset, csak videót, de szerintem miatta veszítettetek
Sztem Cannavaro őszi teljesítményét nem vitassuk meg.

(Új a billentyűzetem, ezért írok még összevisszaságokat

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Elég nagy gebasz ha pont most van rossz formában.A vereség nem az ő hibája volt mert elötte mentett 1-2 szépet.
Csütörtökön remélem jobb formában lesz,nem örülnék ha a Torres kölyök megint úgy szivatná össze-vissza mint az elmúlt 3 évben.
Csütörtökön remélem jobb formában lesz,nem örülnék ha a Torres kölyök megint úgy szivatná össze-vissza mint az elmúlt 3 évben.

in to exile
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Tudom, csak válaszoltam, mert nekem is volt véleményem ezzel kapcsolatban.Vito írta:nem neked szólt Los!
de azért engedjünk már meg minden játékosnak 1-2 rossz meccset néhanapján.
ők is emberek.
Igen, 1 ilyen meccsen belefér a hiba, de 1 BL döntőn azért nem szeretnék ilyet látni tőle 

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Csak az a baj, hogy ebből a két meccsből az egyik egy igen (számomra legalábbis) fontos döntő volt, ahol még sose diadalmaskodott a Barcelona. De én se temetem Puyít és nem hegyezem ki rá a dolgot, ahogy már az előző hsz-emben leírtam.
-
- Llegenda del Barça
egyébként hagy kérdezzek már valamit:Los Barrachos írta:Azért vesztettünk, mert az egész csapat nem játszott jól.realmadridfan írta:Te jó ég! Láttátok hogy helyezkedett ( ha ez nevezhető helyezkedésnek)
mi a francért baj, ha Puyol tegnap kifejezetten rosszul játszott???

az ősz 20 meccséből mondjuk 18 meccsen jól teljesít, akkor ki a fenét érdekel, ha 2 meccsen rosszul játszik?
maradjunk annyiban, hogy fellampionoznák a bernást, ha Puyol ott játszana!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Azért vesztettünk, mert az egész csapat nem játszott jól.realmadridfan írta:Te jó ég! Láttátok hogy helyezkedett ( ha ez nevezhető helyezkedésnek)
- realmadridfan
- Barça B
- Kapcsolat:
Te jó ég! Láttátok hogy helyezkedett ( ha ez nevezhető helyezkedésnek)
Puyol Adriano góljánál?
Puyol Adriano góljánál?

-
- Llegenda del Barça
De most h te is mondod lehet megrendelem én is, muterom am is folyton azzal nyaggat h vegyek vmi könyvet a kezembe de nem tom neki elégszer elmondani h csak foci témájú érdekel...nah mind1 azért köszi 

-
- Llegenda del Barça
Hát csak úgy h Puyol a példaképem és minden kis apróság amit hallok róla naon érdekel. Naon érdekelne a gyerekkora, h kezdte, mit játszott kezdetben, mi úgy az egész életfelfogása meg ilyenek.
Én is néztem am a barcás könyvet csak azzal az a bajom h az h most 100 évvel ezelőtt kik játszottak itt meg mit nyertek az nem naon érdekel, max inkább mondjuk a 10-15 évvel ezelőtti.( remélem nem hiszitek h csak puyol miatt vok barcás
) Csak mondom naon érdekelne mert példaképem és másik is hozzá hasonlítanak pl játékstílusban és ezért érdelene( nem rosz a megfogalmazásom
)
Én is néztem am a barcás könyvet csak azzal az a bajom h az h most 100 évvel ezelőtt kik játszottak itt meg mit nyertek az nem naon érdekel, max inkább mondjuk a 10-15 évvel ezelőtti.( remélem nem hiszitek h csak puyol miatt vok barcás

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem nem, de hogy jutott eszedbe?
Én most megrendeltem karácsonyra a Barcelona című könyvet, szerintem írnak ott benne róla.
Én most megrendeltem karácsonyra a Barcelona című könyvet, szerintem írnak ott benne róla.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
És ez igaz is, ráadásul bajnokságot és BL-t is nyert idén 

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
ha canavarro kapta az aranylabdát ennyi erővel puyol is kaphatná már évek óta megbizható mindig a maximumot kihozza magából
csak igy tovább Puyol

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Részvétem Puyolnak!
És nagyon remélem, hogy nagyon hamar felépül a tegnapi sérülésből.
És nagyon remélem, hogy nagyon hamar felépül a tegnapi sérülésből.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ja így utólag vicces, de akkoriban nem kicsit parázhattak be a szülei, szerencsére nem lett nagyobb baja, talán csak annyi, hogy fejre esett és védekezésképpen nagyra nőtt a haja, hogy máskor felfogja az ütést

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Az vajon igaz amit a bemondo a brema elleni meccsen mondott Puyol-rol, hogy mikor masodikos volt, akkor super mannek hitte magat
es csinalt maganak egy koppenyt es kiugrott a masodikrol
Mert ha igaz akkor ezentul csak Super Man-nek fogom hivni :DD
U.I.:Dec 1 tol van M1-unk
hal istennek megtudtam egy barca meccset nezni teveben is
Szerintem jobb Hajdu B. Pista mind az M1es csavo...

U.I.:Dec 1 tol van M1-unk

Tiziano Crudeli fan 

-
- Capitá del Barça
Puyol igzi llabdarugó aki ilyenkor is ilyen szép telejesitményt tudd nyujtani a pályán. Ezért igazi labdarugó aki nem csak a pénzért focizik hanem a szivéből jönn. Minden tiszteletem az övé. A lehető legjobb csapatkapitány
- ozsimiki
- Adminisztrátor
aham,és még 1 másik alkalommal nevetett is valamin,szóval remélem vhogy feldolgozza/ta valamennyire,bár ezt nem lehet könnyűvisca el barca írta:a badalona elleni kupa meccsen mutattak egy dekorativ holgyet puyol mellett...nemtom h a barátnoje e, de ha igen akkor grat neki

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- visca el barca
- Presidente del Barça
a badalona elleni kupa meccsen mutattak egy dekorativ holgyet puyol mellett...nemtom h a barátnoje e, de ha igen akkor grat neki 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...