szerintem simán lehet top5-s vkp-nak tartani, rászolgál.
persze nem a futó,ütköző feketékkel kell összehasonlítani, mert ő nem is az a tipikus vkp, de végül is mindegy.
inkább amolyan főként védekező és részben támogató feladatokkal ellátott középső középpályás lehetne, ha meg akarnánk fogalmazni.
sokszor van, mikor kifejezetten őt figyelem, mert számomra az egyik legérdekesebb játékosunk...úgy tűnik, mint ha nem csinálna semmit, de mégis nagyon fontos alkotóelem.
labdakihozataloknál, vagy félpályán, ha letámadnak, és passzolási lehetőséget kell biztosítani, sokszor megjátszható, és ez a mi játékstílusunkban nagyon fontos, hogy legyen hova ütni a lasztit.
illetve ha labdát veszítünk, kontráznak, és nem sikerül a támadók és középpályások visszatámadása, ő szinte mindig ott van biztosítani, amolyan "nyugifaktor".
taktikailag nagyon jó, nagyszerűen helyezkedik, technikailag képzett, pontosan és jól passzol, mindig kisegíti a társakat, ha kell, és azt, hogy fizikailag nem valami erős, azt részben tudja kompenzálni avval, hogy harcos.
amit hiányolok, hogy relatíve magas, még is gyengének tűnik fejjel, bár a játékunkban ezt amúgy sem tudná kamatoztatni. (azért az arsenal ellen szépet bólintott,csak rossz helyre

) illetve sajnos lassú (bár magasságához viszonyítva nem annyira.)
azt, hogy amúgy dobálja magát, meg irritáló feje van néha, azt ne nézzük, mert az nem befolyásolja, mennyire jó játékos.
lehet, hogy ha egy középcsapatban kapott volna bizalmat, nem teljesedik ki, és tök átlagos játékos lett volna, és az is lehet, hogy más csapatokba kevés lenne (bár én szerintem elég kevés csapatba nem férne be...) de nem nagyon tudnék hirtelen olyan játékost, akivel erősödne az a poszt...volt ugye egy world-class yayánk, de mégsem gyengültünk meg, szóval...
és ne felejtsük el, ő még mindig csak 23 éves, és az ő posztján olyan képességek kellenek, amelyekben a mentális, és rutin által megszerzett képességek sokat nyomnak a lattba, így szerintem ennél csak jobb lesz az elkövetkezendő években.
illetőleg az sem elhanyagolandó, hogy egy saját nevelés, akiben igazi barca szív dobog.
bármennyire is unszimpatikus néha, engem megnyugtat, ha ott látom a középpályánkon, egyszerűen nincs olyan vkp a világon, akire ha elcserélnénk, erősödhetnénk.