Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ok. Olvass utána. Úgy alkoss vèlemènytAndris írta: ↑2023.06.07. 18:48:09Ja. Nehogy véletlenül is magunkban keressük a hibátTuti hogy ez a csúnya rossz Tebas tehet mindenről.
Még mindig milliárdos adósságunk van, és azt is csak újraütemezve tudjuk törleszteni...
Ez persze nem Laporta hibája, az övé max az, hogy zéró átláthatóságot és őszinteséget biztosít, állandóan százszor jobb dolgokkal hitegeti a szurkolókat és sociokat, mint ami lehetséges.
Már megbocsáss, pont te hoztad most fel, de többen beleálltok Laportába ès így a Barcába, mikor nem vagytok tisztában dolgokkal. MajdnemTroym írta: ↑2023.06.07. 17:20:04Tény maximum hivatalos bejelentés lehetne szerződés aláírását, orvosi vizsgálatokat követően.
De ha sok újságíró (Marca, AS, Sport, stb) leírja és nem mindenki ugyanazon forrás alapján, akkor az a része elég valószínű, hogy nem ide jön.
Mondjuk ez nem kéne, hogy bárkit meglepjen, mert még mindig költségmegtakarítás kellene, ő meg nem 2 eurocentet kapna egy évre. Ebből látszik, hogy a csodaterv mégse volt annyira csodaterv.
Ha a PSG elengedte "idő előtt", aláírhat bárhova.
Nincsen "tény" és nem is lesz, csak találgat mindenki össze-vissza.
Forrás?!Mihu írta: ↑2023.06.07. 15:47:58Na akkor ennyi volt...megy a Miamiba. Nem látják a garanciát arra, hogy a Barca tudja majd regisztrálni, úgyhogy aláírt a Miami-hoz.
Nem értem ezt a fene nagy sietséget, hacsak nem presszionálták agyon az arabok is meg a Miami is, hogy eddig és eddig adjál választ, különben visszavonjuk az ajánlatot.
Túl szép lett volna, hogy igaz legyen....
Ez a hír egy elég nagy semmi így.Magnus írta: ↑2023.06.05. 15:58:34Barcelona were not able present official bid to Messi yet during the meeting.
Both sides feel time is running out… but Laporta and Jorge Messi have decided to take some hours to see if there’s a ‘creative’ solution.
Meanwhile, Leo’s decision process is already advanced. @Fabrizio Romano
beesne a 9. aranylabda isMessiNeymarSuarez írta: ↑2023.06.01. 21:56:25Én a helyében a Citybe mennék/mentem volna a Barca után.
Guardiola, Barca-stílus, jelentős esély a PL trófeára és a BL trófeára egyaránt, másodhegedűsként 2-3 meccsenként ha letolna egy olyan 60 perceket mint a VB-n akkor még a csapat előnyére is válhatna, jelentős részt vállalva a sikerekben.
Én a helyében a Citybe mennék/mentem volna a Barca után.Andris írta: ↑2023.06.01. 15:27:46
Így van, velem is szembejött kb húsz helyen.
Ez egyel kevesebb lehetőség a jövőjét illetően, a Barca pedig még mindig a pakliban (legalábbis elvileg).
Megmondom őszintén, én nagyon furcsállnám, ha el akarna menni európából. A gyerekekkel még el tudom képzelni pl Miamit, vagy LA-t, de de a szaudiakat miattuk se. Viszont Messi helyében én még tuti nem akarnám szögre akasztani a csukát, ami a topfutballt illeti. Hiába nyert meg mindent, még van benne. Akkor meg a Barca az egyértelmű választás.
Aztán kiderül, a pénz mekkora úr annál, akinek már amúgy is több van, mint szinte bárkinek a világon.
Meg az is, hogy a Barcának egyáltalán van-e lehetősége igazából (nem Laporta szerint).
Saját magam a helyébe képzelve én várnék a Barcára még 1-2 hetet, aztán worst case elmennék az USAba.
Én nem hinnék a mesékben, nem engedném Messi helyében, hogy a nevemmel visszaélve próbáljanak a szőnyeg alá söpörni minden gondot.Andris írta: ↑2023.06.01. 15:27:46Így van, velem is szembejött kb húsz helyen.
Ez egyel kevesebb lehetőség a jövőjét illetően, a Barca pedig még mindig a pakliban (legalábbis elvileg).
Megmondom őszintén, én nagyon furcsállnám, ha el akarna menni európából. A gyerekekkel még el tudom képzelni pl Miamit, vagy LA-t, de de a szaudiakat miattuk se. Viszont Messi helyében én még tuti nem akarnám szögre akasztani a csukát, ami a topfutballt illeti. Hiába nyert meg mindent, még van benne. Akkor meg a Barca az egyértelmű választás.
Aztán kiderül, a pénz mekkora úr annál, akinek már amúgy is több van, mint szinte bárkinek a világon.
Meg az is, hogy a Barcának egyáltalán van-e lehetősége igazából (nem Laporta szerint).
Saját magam a helyébe képzelve én várnék a Barcára még 1-2 hetet, aztán worst case elmennék az USAba.
Így van, velem is szembejött kb húsz helyen.