Azt viszont komolyan nem értem, hogy miért kell Ronaldozni egy ilyen hír után..

Arról persze nem ír a cikk, hogy eközben a szemben lévő kórházban Ronaldo 1000 ajándékot osztott ki amik kétszer akkorák voltak mint Lajosunké, míg Pepe az ölébe ültette a gyerkőcöket és mikulásnak öltözve meséket mondott nekik. Lajost meg állítólag 10 rendőr kíséretében vitték ki, mert habzó szájjal a fogait csikorgatva indult el a portás felé.visca el barca írta:Az uruguayi El Observador beszámolója szerint Luis Suárez hatalmas meglepetéssel készült a Montevideóban található Pereira Russell gyermekkórház kis betegeinek..A Barcelona csatára a Pérez Scremini Alapítvánnyal együttműködve 500, játékokkal teletömött ajándékkosarat adományozott a gyerekeknek, akiknek a karácsonyt is a kórházban kell tölteniük.
visca el barca írta:Az uruguayi El Observador beszámolója szerint Luis Suárez hatalmas meglepetéssel készült a Montevideóban található Pereira Russell gyermekkórház kis betegeinek..A Barcelona csatára a Pérez Scremini Alapítvánnyal együttműködve 500, játékokkal teletömött ajándékkosarat adományozott a gyerekeknek, akiknek a karácsonyt is a kórházban kell tölteniük.
Ez főleg annak "köszönhető" szerintem, hogy a nagy többség úgy gondolkodik, hogy az uruguayit azért vettük, hogy "csak" gólokat lőjön és ezeket ontani is fogja.danianevem írta:Gólok + gólpasszok száma az első 10 barcelonai tétmeccsükön:
Eto'o 6 - Henry 7 - Ibrahimovic 9 - Villa 4 - Alexis 4 - Neymar 7 - Suarez 8
Azért gondoltam, hogy érdemes lehet belinkelni, mert a többség a kelleténél talán nyersebben ítéli meg a teljesítményét, holott egyáltalán nem tragikus, főleg a több hónapos kihagyást követően. A gólok meg minden bizonnyal jönnek majd, miután meglövi az elsőt és felszabadul a "lelki gát" alól.
Erre csak annyit, hogy ha a helyzetei felét berúgja, már 10 gólnál tartana.barca0000 írta: Nem nagyon kell reménykedni abba hogy Az MSN trió fejenként 30 gólt fog lőni fölég ha Messi megtalálja a gól lövő csípőjét, akkor még inkább nem fog Suárez labdát kapni de még Neymar se és jön a bevált papírforma hogy Messi lő 50 gólt a másik kettő meg 10-10 max .Nyilván a legfontosabb a csapategység és a győzelem és nem Messi királyságának a növelése, de azért azt ne várjuk már el hogy Neymar meg Messi alárendelje magát hogy a kicsi Luis is tudjon gólt lőni.Ezt leszámítva én is szurkolok neki csak pont le sz@rom hogy neki vagy Pedronak lesz több gólja a szezon végen.
Reméljük a pozíciója itt is megmarad közel fixen középen. Amikor középen mozog, centerezik életveszélyes - nem meglepetés -. Ha Lucho jól eltalálja Suárez pozícióját a szélre való mozgásnak és az ék pozíciójának keverésével ki lehet hozni belőle a maximumot. Úgy érzem minimálisan nem ártana köré építeni a csapatot, bár mintha az utóbbi időben Lucho tényleg hasonlót játszatni Suárezzel, amit én lefestettem.visca el barca írta:
Felfújtuk??? Még az oldalatokon Realista is elismerte az eset után, hogy ezért akár 5 meccset is kaphat CR. Aztán nem kapott semmit. Kétszer ököllel rávert a védőre. Ki is szállt volna az aranylasztiért folytatott harcból. Hány gólja lenne most? Feleannyi? Mocskos média, spanyol szövetség, APEH. Az ilyen eseteknek kéne nagyobb médiafelhajtást csinálni, nem annak hogy "CR elküldte Hámeszt", "Messi csúnyán nézett egy lóra", stb.volt1 írta:Hát ugye Ronaldos esetet annyira felfújtátok (Godin), hogy muszáj volt belinkelnem.![]()
Kíváncsi vagyok a véleményekre.
kétszer megütni valakit vs megpróbálni sarokkal utánarúgni valakinekvolt1 írta:Hát ugye Ronaldos esetet annyira felfújtátok (Godin), hogy muszáj volt belinkelnem.![]()
Kíváncsi vagyok a véleményekre.
Hát mert ügyetlen, csetlő-botló futballista, mint amilyen Alexis Sanchez volt amíg itt játszott. Amúgy Neymarnál is főleg tavaly meglepően sok technikai hiba csúszott be, idén már szerencsére kevesebb. Remélhetőleg a későbbiekben Suarez is otthonosabban mozog majd a csapatban és ha az önbizalma visszajön, akkor kevesebb ilyen jellegű hibát fog véteni.westerngom írta:nem tudom miért pattant el tőle ennyiszer a labda, sokszor voltak labda kezelési problémái, mint ahogy alább Sanama is írta.