Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát még ha Mourinho jönne.MichaaBee írta:Aki unatkozik, szemezgessen ennek a topiknak az elejéről.Érdekes mostani szemmel az akkori véleményeket olvasni. Például:
Most meg mi könnyeznénk, ha Pep menne.Elküldve: 2008.05.08. 20:37:32 Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Nem értem sokan miért örülnek ennyire Guardiolának. Lehet, hogy sokan nagyon szerették a játékát, de azért, mert jó és szimpatikus játékos volt, nem feltétlenül lesz jó edző. Megeshet, hogy 5 év múlva az lesz, de az ehhez szükséges tapasztalatot ne nálunk szerezze meg. A szurkolók nem lesznek ennyire türelmesek, még ha szerették is... Meglehet, hogy csak a csalódottság beszél belölem, mert én Morinhot szerettem volna. Azért mondhat bárki bármit, hogy milyen ember, de az nem véletlen, hogy a Chelsea játékosai szinte megkönnyezték a távozását. Ha már így alakult szurkolok Guardiolának, de nem hiszem, hogy egy kezdő edzőre kellene bizni egy új korszak kezdetét...
Most meg mi könnyeznénk, ha Pep menne.Elküldve: 2008.05.08. 20:37:32 Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Nem értem sokan miért örülnek ennyire Guardiolának. Lehet, hogy sokan nagyon szerették a játékát, de azért, mert jó és szimpatikus játékos volt, nem feltétlenül lesz jó edző. Megeshet, hogy 5 év múlva az lesz, de az ehhez szükséges tapasztalatot ne nálunk szerezze meg. A szurkolók nem lesznek ennyire türelmesek, még ha szerették is... Meglehet, hogy csak a csalódottság beszél belölem, mert én Morinhot szerettem volna. Azért mondhat bárki bármit, hogy milyen ember, de az nem véletlen, hogy a Chelsea játékosai szinte megkönnyezték a távozását. Ha már így alakult szurkolok Guardiolának, de nem hiszem, hogy egy kezdő edzőre kellene bizni egy új korszak kezdetét...
Mivel nem tudjuk egész pontosan h szólt a kérdés,így nem lehet leszűrni,h miért pont így fogalmazott.De am is felesleges sztem matekozni,olvasni a sorok között,úgysem fogjuk kitalálni ilyenekből.Majd megmondja végre,amikor szerinte aktuális.A BL elődöntők+Klasszikus környékére gondolok... És maradni fog, 1000%-ig biztos vagyok benneS.Agüero írta:Ebből az idő csak múlik nyilatkozatából arra következtettem, h szerintem nem fog szerződést hosszabbítani, de remélem nem így lesz.
végülis... tegnap is bebizonyították milyen tököseklluisllach89 írta:Nézz pár Bilbao meccset és megérted majd.visca el barca írta: nem értem miért van mindenki elájulva ettől a félelmetes bilbaotol... uefa negyeddönőzik, meg megverte 2x azt a mú-t akikről köztudott h a kiesés volt a céljuk...
CDR finálé, EL elődöntő, jó bajnoki szereplés és tökös kemény játék egy ilyen költségvetésű klubtól, ahol csak b.a.s.z.k nemzetiségűek játszhatnak... Pfej, undorító
Firefox írta:Hivatalos:
José Mourinho és Pep Guardiola is klubbot vált szezon végén!
Guardiola távozni szeretne a katalánoktól. ,,Amit lehetett már megnyertük, így nem izgalmas.." nyilatkozta.
Mourinho szintén kiszeretné próbálni magát egy másik klubnál, amivel tisztában is van jelenlegi klubja , így a Real Madrid kiszemeltje - szinte hihetetlen - de Guardiola. Hivatalos információk szerint Guardiola rábólintott az ajánlatra és kész tárgyalásokat folytatni a Real Madriddal. Guardiola viszont egy olyan feltételt szabott, amire nem biztos, hogy rábólintanak a klub vezetők: Messit szeretné vinni magával és Ronaldot szeretné megtartani! Így a világ két legjobbja egy csapatban játszana!![]()
(![]()
![]()
)
Csak annyi lenne a baj vele, hogy összeveszne a két játékos a csapatkapitányi karszalagon :OFirefox írta:Hivatalos:
José Mourinho és Pep Guardiola is klubbot vált szezon végén!
Guardiola távozni szeretne a katalánoktól. ,,Amit lehetett már megnyertük, így nem izgalmas.." nyilatkozta.
Mourinho szintén kiszeretné próbálni magát egy másik klubnál, amivel tisztában is van jelenlegi klubja , így a Real Madrid kiszemeltje - szinte hihetetlen - de Guardiola. Hivatalos információk szerint Guardiola rábólintott az ajánlatra és kész tárgyalásokat folytatni a Real Madriddal. Guardiola viszont egy olyan feltételt szabott, amire nem biztos, hogy rábólintanak a klub vezetők: Messit szeretné vinni magával és Ronaldot szeretné megtartani! Így a világ két legjobbja egy csapatban játszana!![]()
(![]()
![]()
)
Nézz pár Bilbao meccset és megérted majd.visca el barca írta: nem értem miért van mindenki elájulva ettől a félelmetes bilbaotol... uefa negyeddönőzik, meg megverte 2x azt a mú-t akikről köztudott h a kiesés volt a céljuk...
nem értem miért van mindenki elájulva ettől a félelmetes bilbaotol... uefa negyeddönőzik, meg megverte 2x azt a mú-t akikről köztudott h a kiesés volt a céljuk...ab1daL írta:Mondjuk megnézném Bilesát, ahogy Barcás melegítőben ugrál a technikai zónában egy BL elődöntőben mondjuk.
Viccet félretéve, Pep az első számú opció, de amit Bielsa a Bilbaoval csinált, és csinál még mindig, az nem semmi. Valószínűleg, ha úgy hozná a sors, hogy idekerül, nem lenne lazsálós meccsünk olyan sok.
Abszolút. Amit művelt Chilével és a Bilbaoval az zseniális. Chile Bielsa előtti érájáról nem tudok nyilatkozni de a Bilbao egy fizikális,nézhetetlen focit tolt napjainkban meg öröm nézni őket. Játékfilozófiája is közel van a Barcához személyisége is nagyon rendben. Nálam abszolút első számú jelölt lenne.A katalán Sport oldalán, többször feldobták már Bielsa nevét, mint a történelem következő íróját.Őszintén szólva, csak néztem ki a fejemből, mikor olvastam a spanyol mondatokat.
Őszintén megmondom, engem meggyőzött!Szenzációs technikai felkészültséget ad a játékosainak.
Már csak azért is mellé tennem le, a voksom, mint Luis Enrique-re, mert nem szeretném összehasonlítani a Roma és a Bilbao keretét és kétség sem férhet, melyik csapat játssza a szebb futballt.Nem mellékesen, közepes csapat ugye, vagy annál fentébb, de sosem láttam volna őket beállni védekezni, akár Barcelona,Madrid vagy lásd Manchester ellen.
Szerintem nem. Ő ebben a stílusban tanult focizni, most edzőként is így játszatja a csapatát. Ha bárhova máshova megy, nem ezzel a stílussal kultúrával találkozik. Majdhogynem nulláról kellene kezdenie.Deus írta:Én is így vagyok ezzel...
Az én gondolatmenetem az, hogy azért ilyen sikeres Guardiola, mert azt a futball filozófiát/taktikát alkalmazza itt, amit a La Masián tanult, illetve a játékosunk nagy része saját nevelésű, La Masiából. Tehát összeillik az edző a csapattal. Ha másik csapathoz megy, akkor már meg fog változni a képlet...
De lehet hogy tévedek
Ez jogos kérdés. Itt a csapat motivációjával nyert elsősorban. Az nagyon jól ment neki. taktikai szempontból nem volt talán nehéz dolga a csapattal. Meg ügyesen építette be a fiatalokat. Máshol ahol nincs ilyen utánpótlásbázis, ott tényleg nehezebb dolga lenne, mert azt tudjuk hogy az igazolásokkal, és a nem saját nevelésű játékosokkal nem feltétlenül jól alakultak a dolgok. Eto'o, Touré, Cáceres, Keirrison, Chygrynskiy, Ibrahimovic... ezeknél a játékosoknál nem feltétlenül a lehető legjobb módon járt el.Lionel85 írta:Nekem elsősorban az a nagy kérdés, hogy más csapatnál mire lenne képes. Neki a Barcelona az élete, itt képes teljes motiváltsággal dolgozni. Neki szívügye ez a csapat. Máshol lehetne sikeres, de nem hiszem, hogy ennyire, mint itt. Az is lehet, hogy semennyire.
Én is így vagyok ezzel...Lionel85 írta:Nekem elsősorban az a nagy kérdés, hogy más csapatnál mire lenne képes. Neki a Barcelona az élete, itt képes teljes motiváltsággal dolgozni. Neki szívügye ez a csapat. Máshol lehetne sikeres, de nem hiszem, hogy ennyire, mint itt. Az is lehet, hogy semennyire.