Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Mihu
Director del Fútbol

2012.04.09. 22:56:02

Hát Pepnek ezzel a nyilatkozattal sikerült elérni nálam, hogy kicsit visszább vegyek az örömködésből. Mégpedig azért, mert tényleg meg kell nyernünk minden meccsünket ahhoz hogy bajnokok legyünk, viszont ez azt jelentené, hogy sorozatban 15 győzelmet aratnánk a Liga záró periódusában...ez mindössze 4-el kevesebb a szezon felénél. Nem hinném, hogy egyhuzamban le tudnánk nyomni 15 győzelmet. Érdekelne egy erre vonatkozó statisztika, de nem lepődnék meg rajta, ha ez még soha senkinek nem sikerült volna. De még a 13-14-et sem tartom valószinűnek...ez egy rendkívül hosszú sorozat lenne, ami majdhogynem képtelenség. A Madrid viszont a mi meccsünkön kívül véleményem szerint maximum még 1x fog pontot veszíteni. Ez azt jelenti, hogy nekünk mindenképpen hoznunk kell a hátralévő meccseinket, ráadásul kegyetlen nehéz BL menetelés közepette. Nem tartom valószinűnek.
Boccantoka
Barça B

2012.04.09. 15:50:51

MichaaBee írta:Aki unatkozik, szemezgessen ennek a topiknak az elejéről. :) Érdekes mostani szemmel az akkori véleményeket olvasni. Például:
Elküldve: 2008.05.08. 20:37:32 Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Nem értem sokan miért örülnek ennyire Guardiolának. Lehet, hogy sokan nagyon szerették a játékát, de azért, mert jó és szimpatikus játékos volt, nem feltétlenül lesz jó edző. Megeshet, hogy 5 év múlva az lesz, de az ehhez szükséges tapasztalatot ne nálunk szerezze meg. A szurkolók nem lesznek ennyire türelmesek, még ha szerették is... Meglehet, hogy csak a csalódottság beszél belölem, mert én Morinhot szerettem volna. Azért mondhat bárki bármit, hogy milyen ember, de az nem véletlen, hogy a Chelsea játékosai szinte megkönnyezték a távozását. Ha már így alakult szurkolok Guardiolának, de nem hiszem, hogy egy kezdő edzőre kellene bizni egy új korszak kezdetét...
Most meg mi könnyeznénk, ha Pep menne. :D
Hát még ha Mourinho jönne. :lol:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.04.09. 15:46:26

Aki unatkozik, szemezgessen ennek a topiknak az elejéről. :) Érdekes mostani szemmel az akkori véleményeket olvasni. Például:
Elküldve: 2008.05.08. 20:37:32 Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Nem értem sokan miért örülnek ennyire Guardiolának. Lehet, hogy sokan nagyon szerették a játékát, de azért, mert jó és szimpatikus játékos volt, nem feltétlenül lesz jó edző. Megeshet, hogy 5 év múlva az lesz, de az ehhez szükséges tapasztalatot ne nálunk szerezze meg. A szurkolók nem lesznek ennyire türelmesek, még ha szerették is... Meglehet, hogy csak a csalódottság beszél belölem, mert én Morinhot szerettem volna. Azért mondhat bárki bármit, hogy milyen ember, de az nem véletlen, hogy a Chelsea játékosai szinte megkönnyezték a távozását. Ha már így alakult szurkolok Guardiolának, de nem hiszem, hogy egy kezdő edzőre kellene bizni egy új korszak kezdetét...
Most meg mi könnyeznénk, ha Pep menne. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.09. 14:49:34

eddig nagyon bejön ez a nyilatkozat, h "nem nyerjük meg a bajnokságot". a real szerintem már kicsit elhitte, h övék a bajnokság(ami könnyen összejöhet), nekünk meg így már nincs teher a vállunkon(még most sem).
sura
Jugador d'estrella

2012.04.09. 04:59:26

Pep a lebegtetéssel eddig jól doppingolja a csapatát. Ha kiderül, hogy a nyitott három frontból milyen trófeák jönnek össze, ő is világosabban tudja értékelni a helyzetét. Siker esetén a csúcson távozhat, de meg is erősíttetheti úgy a keretet, hogy fusson még egy tarolásra. Nem hinném, hogy ha megy, ne váltana országot.
miihii
KHAL

2012.04.06. 18:11:00

S.Agüero írta:Ebből az idő csak múlik nyilatkozatából arra következtettem, h szerintem nem fog szerződést hosszabbítani, de remélem nem így lesz. :?
Mivel nem tudjuk egész pontosan h szólt a kérdés,így nem lehet leszűrni,h miért pont így fogalmazott.De am is felesleges sztem matekozni,olvasni a sorok között,úgysem fogjuk kitalálni ilyenekből.Majd megmondja végre,amikor szerinte aktuális.A BL elődöntők+Klasszikus környékére gondolok... És maradni fog, 1000%-ig biztos vagyok benne :wink:

Am eszméletlenül imádom a stílusát,a konfliktuskezelését a médiában. Van,amikor ironizál,van amikor visszaszól határozottabban,aztán szarkazmus... 8) És mindezt kultúrált formában,lényegre törően,viccesen vagy keményen.A legnagyobb \:D/
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.06. 17:50:42

Ebből az idő csak múlik nyilatkozatából arra következtettem, h szerintem nem fog szerződést hosszabbítani, de remélem nem így lesz. :?
Mikaos
Director del Fútbol

2012.04.04. 14:51:09

Bírom az "új" Guardiola-t (is): amelyik beszól az összes szemétládának, a sötét oldal képviselőinek. Amellett, hogy a pályán az esetek 99,99%-ában is elhallgattatjuk a gazembereket (akiknek persze utólag csak a sajtó marad mint az egyetlen felület az eredmény szépítésére).
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.04. 14:41:26

Pep kicsit feldúltan nyilatkozhatott, persze jogosan, mert nem nagyon szokott így beszélni ha vádolják. Egyébként mindenben igaza van, mert a milannak nem sok köze volt a meccshez, Ibra meg egy patkány.
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.04.01. 13:41:17

:D

Most azért érzed hogy kicsit leegyszerűsítetted, nem? :D 48 órájuk sem volt pihenni, és úgy mentek mint a mérgezett egér. És erre még rátesznek majd egy lapáttal a kupadöntőben.

Amúgy az álom edző duó az Bielsa és Véber lenne. Míg előző a sírig hajtaná őket, utóbbi viccesen szénné oltaná őket a meccs után :mrgreen:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.01. 13:35:17

lluisllach89 írta:
visca el barca írta: nem értem miért van mindenki elájulva ettől a félelmetes bilbaotol... uefa negyeddönőzik, meg megverte 2x azt a mú-t akikről köztudott h a kiesés volt a céljuk... :roll:
Nézz pár Bilbao meccset és megérted majd.

CDR finálé, EL elődöntő, jó bajnoki szereplés és tökös kemény játék egy ilyen költségvetésű klubtól, ahol csak b.a.s.z.k nemzetiségűek játszhatnak... Pfej, undorító :D
végülis... tegnap is bebizonyították milyen tökösek :D annyira kapuralövésük, meg csodálatos támadásuk volt, hogy félidőben már nem tudtam követni... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.04.01. 13:28:58

Firefox írta:Hivatalos:

José Mourinho és Pep Guardiola is klubbot vált szezon végén!
Guardiola távozni szeretne a katalánoktól. ,,Amit lehetett már megnyertük, így nem izgalmas.." nyilatkozta.
Mourinho szintén kiszeretné próbálni magát egy másik klubnál, amivel tisztában is van jelenlegi klubja , így a Real Madrid kiszemeltje - szinte hihetetlen - de Guardiola. Hivatalos információk szerint Guardiola rábólintott az ajánlatra és kész tárgyalásokat folytatni a Real Madriddal. Guardiola viszont egy olyan feltételt szabott, amire nem biztos, hogy rábólintanak a klub vezetők: Messit szeretné vinni magával és Ronaldot szeretné megtartani! Így a világ két legjobbja egy csapatban játszana! :roll:

( :lol: :lol: :lol: )

Tudom hogy vicc de ilyet még viccből se írjanak :D
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.04.01. 13:27:28

Firefox írta:Hivatalos:

Guardiola távozni szeretne a katalánoktól. ,,Amit lehetett már megnyertük, így nem izgalmas.." nyilatkozta.
Mourinho szintén kiszeretné próbálni magát egy másik klubnál, amivel tisztában is van jelenlegi klubja , így a Real Madrid kiszemeltje - szinte hihetetlen - de Guardiola. Hivatalos információk szerint Guardiola rábólintott az ajánlatra és kész tárgyalásokat folytatni a Real Madriddal. Guardiola viszont egy olyan feltételt szabott, amire nem biztos, hogy rábólintanak a klub vezetők: Messit szeretné vinni magával és Ronaldot szeretné megtartani! Így a világ két legjobbja egy csapatban játszana! :roll:

Csak annyi lenne a baj vele, hogy összeveszne a két játékos a csapatkapitányi karszalagon :O :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.04.01. 13:25:20

visca el barca írta: nem értem miért van mindenki elájulva ettől a félelmetes bilbaotol... uefa negyeddönőzik, meg megverte 2x azt a mú-t akikről köztudott h a kiesés volt a céljuk... :roll:
Nézz pár Bilbao meccset és megérted majd.

CDR finálé, EL elődöntő, jó bajnoki szereplés és tökös kemény játék egy ilyen költségvetésű klubtól, ahol csak b.a.s.z.k nemzetiségűek játszhatnak... Pfej, undorító :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Firefox
Capitá del Barça

2012.04.01. 13:23:19

Hivatalos:

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.01. 13:08:04

ab1daL írta:Mondjuk megnézném Bilesát, ahogy Barcás melegítőben ugrál a technikai zónában egy BL elődöntőben mondjuk. :D

Viccet félretéve, Pep az első számú opció, de amit Bielsa a Bilbaoval csinált, és csinál még mindig, az nem semmi. Valószínűleg, ha úgy hozná a sors, hogy idekerül, nem lenne lazsálós meccsünk olyan sok.
nem értem miért van mindenki elájulva ettől a félelmetes bilbaotol... uefa negyeddönőzik, meg megverte 2x azt a mú-t akikről köztudott h a kiesés volt a céljuk... :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.04.01. 13:04:53

Mondjuk megnézném Bilesát, ahogy Barcás melegítőben ugrál a technikai zónában egy BL elődöntőben mondjuk. :D

Viccet félretéve, Pep az első számú opció, de amit Bielsa a Bilbaoval csinált, és csinál még mindig, az nem semmi. Valószínűleg, ha úgy hozná a sors, hogy idekerül, nem lenne lazsálós meccsünk olyan sok. Ráadásul argentin, Leoval egy a szülővárosuk, nem lenne olyan veszély, hogy nem jön ki vele. :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
gergo9
Director del Fútbol

2012.04.01. 13:01:27

A katalán Sport oldalán, többször feldobták már Bielsa nevét, mint a történelem következő íróját.Őszintén szólva, csak néztem ki a fejemből, mikor olvastam a spanyol mondatokat.

Őszintén megmondom, engem meggyőzött!Szenzációs technikai felkészültséget ad a játékosainak.

Már csak azért is mellé tennem le, a voksom, mint Luis Enrique-re, mert nem szeretném összehasonlítani a Roma és a Bilbao keretét és kétség sem férhet, melyik csapat játssza a szebb futballt.Nem mellékesen, közepes csapat ugye, vagy annál fentébb, de sosem láttam volna őket beállni védekezni, akár Barcelona,Madrid vagy lásd Manchester ellen.
Abszolút. Amit művelt Chilével és a Bilbaoval az zseniális. Chile Bielsa előtti érájáról nem tudok nyilatkozni de a Bilbao egy fizikális,nézhetetlen focit tolt napjainkban meg öröm nézni őket. Játékfilozófiája is közel van a Barcához személyisége is nagyon rendben. Nálam abszolút első számú jelölt lenne.
noname
Llegenda del Barça

2012.03.31. 13:08:33

Őszintén szólva ennek a Bielsa dicsérésnek nagyon B-terv szaga van. Remélem Pep marad. Ha mégis elmegy, akkor ahol kiköt, ott mindimum 2 évet kell majd kapjon h erős csapatot építsen, hiszen át kéne szervezni a csapatot, kb egy fél kezdőtizenegyet vegyen + át kéne szervezze az utánpótlást is. Ezért is jobb ha marad.
A Fifa egy szégyen
Deus
Boixos Nois

2012.03.31. 12:55:14

Lionel85 írta: Ha bárhova máshova megy, nem ezzel a stílussal kultúrával találkozik. Majdhogynem nulláról kellene kezdenie.
Pontosan erről beszéltem. :)
KépKép
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.03.31. 12:27:21

Deus írta:Én is így vagyok ezzel...

Az én gondolatmenetem az, hogy azért ilyen sikeres Guardiola, mert azt a futball filozófiát/taktikát alkalmazza itt, amit a La Masián tanult, illetve a játékosunk nagy része saját nevelésű, La Masiából. Tehát összeillik az edző a csapattal. Ha másik csapathoz megy, akkor már meg fog változni a képlet...

De lehet hogy tévedek :)
Szerintem nem. Ő ebben a stílusban tanult focizni, most edzőként is így játszatja a csapatát. Ha bárhova máshova megy, nem ezzel a stílussal kultúrával találkozik. Majdhogynem nulláról kellene kezdenie.
Kép
Kép
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2012.03.31. 12:26:30

Lionel85 írta:Nekem elsősorban az a nagy kérdés, hogy más csapatnál mire lenne képes. Neki a Barcelona az élete, itt képes teljes motiváltsággal dolgozni. Neki szívügye ez a csapat. Máshol lehetne sikeres, de nem hiszem, hogy ennyire, mint itt. Az is lehet, hogy semennyire.
Ez jogos kérdés. Itt a csapat motivációjával nyert elsősorban. Az nagyon jól ment neki. taktikai szempontból nem volt talán nehéz dolga a csapattal. Meg ügyesen építette be a fiatalokat. Máshol ahol nincs ilyen utánpótlásbázis, ott tényleg nehezebb dolga lenne, mert azt tudjuk hogy az igazolásokkal, és a nem saját nevelésű játékosokkal nem feltétlenül jól alakultak a dolgok. Eto'o, Touré, Cáceres, Keirrison, Chygrynskiy, Ibrahimovic... ezeknél a játékosoknál nem feltétlenül a lehető legjobb módon járt el.
De a csapat sikeres, ez a lényeg, az Ő helye Barcelonában van.
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.03.31. 12:24:26

Lionel85 írta:Nekem elsősorban az a nagy kérdés, hogy más csapatnál mire lenne képes. Neki a Barcelona az élete, itt képes teljes motiváltsággal dolgozni. Neki szívügye ez a csapat. Máshol lehetne sikeres, de nem hiszem, hogy ennyire, mint itt. Az is lehet, hogy semennyire.
Én is így vagyok ezzel...

Az én gondolatmenetem az, hogy azért ilyen sikeres Guardiola, mert azt a futball filozófiát/taktikát alkalmazza itt, amit a La Masián tanult, illetve a játékosunk nagy része saját nevelésű, La Masiából. Tehát összeillik az edző a csapattal. Ha másik csapathoz megy, akkor már meg fog változni a képlet...

De lehet hogy tévedek :)
KépKép
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.03.31. 12:09:56

Nekem elsősorban az a nagy kérdés, hogy más csapatnál mire lenne képes. Neki a Barcelona az élete, itt képes teljes motiváltsággal dolgozni. Neki szívügye ez a csapat. Máshol lehetne sikeres, de nem hiszem, hogy ennyire, mint itt. Az is lehet, hogy semennyire.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése