Sergio Busquets

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Firefox
Capitá del Barça

2011.09.12. 14:01:40

Nem olyan bolond, de én akár milyen jó is, Mascheranót játszatnám! mindig ő járat le minket, mindig miatta vannak a balhék ...
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.12. 13:56:04

Chino írta:Na erre kíváncsi lennék!

"A hírek szerint a Roberto Mancini irányította angol klub a téli átigazolási időszakban venné meg a spanyol világbajnok középpályást, akiért 40 millió eurót sem sajnálna.

Busquets átigazolása esetén a City középpályáján korábbi csapattársával, Yaya Touréval játszhatna együtt, aki Mancini irányítása alatt egyre inkább támadó szerepkörben futballozik.

Mindenesetre Josep Guardiola egyik kulcsjátékosának tartja a mindössze 23 éves futballistát, így aligha engedné el könnyen." :lol: :lol:
hmm, lássuk csak...

nagyszerű játékos, tökéletesen illik a Barca-stílusba, már az anyatej mellé is azt cumizta, jól lát a pályán, fiatal és még mindig fejlődőképes, DE! a színészkedései miatt soha nem fogom tudni megkedvelni, így:

a Yaya+20 milla=Busi ajánlatot hol lehet aláírni? :D

(ez csak fikció, mielőtt vki letámadna! úgyse engedné el Pep, Sergi meg az arckifejezése ellenére sem olyan bolond, h itt hagyja a történelem legerősebb csapatát :D )
Chino
Llegenda del Barça

2011.09.12. 11:59:56

Na erre kíváncsi lennék!

"A hírek szerint a Roberto Mancini irányította angol klub a téli átigazolási időszakban venné meg a spanyol világbajnok középpályást, akiért 40 millió eurót sem sajnálna.

Busquets átigazolása esetén a City középpályáján korábbi csapattársával, Yaya Touréval játszhatna együtt, aki Mancini irányítása alatt egyre inkább támadó szerepkörben futballozik.

Mindenesetre Josep Guardiola egyik kulcsjátékosának tartja a mindössze 23 éves futballistát, így aligha engedné el könnyen." :lol: :lol:
Forca Barca!!!!
messideco
Presidente del Barça

2011.09.11. 18:55:46

:D Üdv a fórumon! Még egy kollégám :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Robo
Barça C

2011.09.11. 18:27:24

Hú de nagyon utálom ezt a Busquetset, undoritó egy játékos, legszivesebben helybe kettéfejelném...
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.09.10. 09:50:18

Amit 1.26-nál megmert csinálni az Arsenal ellen hátul az valami zseniális! Hihetetlenül érzi ezeket a szituációkat, és a testcselei is elképesztően hidegvérűek. Sokszor volt már vita téma, nekem is a kedvenc vkp-m örökre Yaya, de ennek a Barcának Busquets-re van szüksége. Pep talán legnagyobb húzása!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.11. 10:49:03

Chino írta:Most akkor Busi is lesérült? Itt csak Piqué van a hírekben, de odaát azt írták, hogy Busquets is sérült. Na ez szép. Védelem "enyhény" hiányos, így a kp is + Xavi se 100-as, Messi, Alexis most álltak edzésbe.
Ha esetleg Masch tudna játszani, akkor ő mehetne Busquets helyére hátra...
Chino
Llegenda del Barça

2011.08.11. 10:44:56

Most akkor Busi is lesérült? Itt csak Piqué van a hírekben, de odaát azt írták, hogy Busquets is sérült. Na ez szép. Védelem "enyhény" hiányos, így a kp is + Xavi se 100-as, Messi, Alexis most álltak edzésbe.
Forca Barca!!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.07.19. 07:53:54

szimisi írta:Zozzy 5: Engem leoltasz, hogy mit beszélek mások nevében, te meg le "agyatlan favágózol" egy komplett csapatot te Llegenda del Barça... :roll:

Az meg, hogy neked egy-két haverod nem veszi észre a tényeket, nem jelenti azt, hogy amit írtam, az nem állja meg a helyét...
gratulálok, kivetted a lényeget és szerencsére olvasni is tudsz. még annyit, hogy nem az a tény amit te kijelentesz , nyilván az sem amit én mondok, ebből kifolyólag lehet itt normálisan vitázni, amire te sajnos alkalmatlan vagy.
szimisi
Barça C

2011.07.19. 01:55:00

Zozzy 5: Engem leoltasz, hogy mit beszélek mások nevében, te meg le "agyatlan favágózol" egy komplett csapatot te Llegenda del Barça... :roll:

Az meg, hogy neked egy-két haverod nem veszi észre a tényeket, nem jelenti azt, hogy amit írtam, az nem állja meg a helyét...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.07.18. 14:56:43

szimisi írta:
sura írta:Ami meg a színészkedést illeti, az egyedül a Real problémája. Egyszerűen arról van szó, hogy Sergio megtalálta az ellenszert arra a problémára, hogy a Real alattomosan és kíméletlenül játszik és ezt a bírók elnézik nekik. Más ellenféllel ilyen probléma nincs, csak hatékony a Real rágalomáriája.
Épphogy csak itt nem akarja a legtöbb ember észrevenni, hogy nem a Reallan hanem buzgeccel van a baj, kérdezz meg akárkit, aki nem barca szurkoló, mindenkinek ugyanaz lesz a véleménye és elárulom neked, hogy az nem azonos a tiéddel. :wink: Azt meg, hogy a Real alattomosan és kíméletlenül játszik az nonszensz. :shock: Inkább nézz szét a saját házad táján, daniel alves pl... De persze tudom, tudom Pepe, Ramos, Mourinho blablabla...
mielőtt mindenki nevében beszélsz elgondolkozhatnál azon, hogy azért mert te megbeszélted ezt a haverjaiddal és egyetértettetek attól még a "bárki aki nem barca szurkoló" nem feltétlen fogja azt mondani amit te...történetesen hallottam olyan véleményt nem barcástól, aki a realt a klasszikusokon igenis hentesbrigádnak tartotta, akármilyen hihetetlen. de ettől még ugyan úgy mondhatta azt is, hogy busquets színészkedett. a két felróható dolog nem zárja ki egymást, mivel egymásból következett. nyilván busquets sosem volt szent, de az ilyen szintű dobálózás kiváltásához kellett vmi extra. néhány real játékos fejében agy helyett paradicsomszósz volt a 4 meccsen, ezt pl. busquets sunyi módon ki is használta. ha mourinho nem azzal lett volna elfoglalva, hogy minden egyes félidőben és a meccsek előtt a sajtóban arra buzdítja az amúgy is agyatlan hülyéket, hogy vágjátok le őket, akkor talán láttunk volna focit is. nem lehet csak mourinhora kenni a színészkedést, de elég érdekes, hogy amíg ő nem jött ide, addig sosem volt ez téma, pedig alves vagy busquets már akkor is játszottak. már anno a cselszi-barca meccsek előtt is barcelonai színhász megemlítése volt az első dolga ahogy meglátta a párosítást. most megkapta amit annyira akart, színészkedtek a barcások, az agyatlan favágóit meg kiküldték.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.07.18. 14:44:17

szimisi írta:
sura írta:Ami meg a színészkedést illeti, az egyedül a Real problémája. Egyszerűen arról van szó, hogy Sergio megtalálta az ellenszert arra a problémára, hogy a Real alattomosan és kíméletlenül játszik és ezt a bírók elnézik nekik. Más ellenféllel ilyen probléma nincs, csak hatékony a Real rágalomáriája.
Épphogy csak itt nem akarja a legtöbb ember észrevenni, hogy nem a Reallan hanem buzgeccel van a baj, kérdezz meg akárkit, aki nem barca szurkoló, mindenkinek ugyanaz lesz a véleménye és elárulom neked, hogy az nem azonos a tiéddel. :wink: Azt meg, hogy a Real alattomosan és kíméletlenül játszik az nonszensz. :shock: Inkább nézz szét a saját házad táján, daniel alves pl... De persze tudom, tudom Pepe, Ramos, Mourinho blablabla...
Te most csak viccelsz, vagy tényleg komolyan gondoltad ezt? Lehet, hogy a Madrid nem játszik mindig hentesbarbár módon, de a tavaszi Clásicokon nem egy alattomos, patkány megoldásuk volt. Bár ha jól emlékszem, a Lyon elleni BL nyolcaddöntő valamelyik meccsén Pepe formájában volt, emlékszem volt róla egy cikk origon, hogy ütötte vágta Lisandrot.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
daffy
Madridista

2011.07.18. 14:43:30

Barcaman1993 írta: Nézd meg mind a 4 meccset :!: Ha minden meccsen legalább 2-3 játékost nem kellett volna kiállítani, akkor 1-et sem. Aztán a felsorolt 3 ember mellé még írd oda nyugodtan Arbeloát, Adebayort, Carvalhot. Persze én se örülök, hogy 1-2 ember itt dobálgatja magát, de ha a Madrid marad a hentesfutballnál, akkor inkább színészkedjenek a játékosok, minthogy egy Pepe kettétörje vkinek a lábszárát! Legalább a bírók is esetleg észbe kapnak, ha fekvő embernek a lábára rálépnek, majd fölráncigálják a földről, hogy ne színészkedjen, akkor nem a fekvő emberke a szabálytalan! Mindenki először a saját háza táján seperjen!
de busi nem csak a real ellen csinálja ezt,így ezzel nem lehet takarózni és kár is megnyitni a barca - real vitát,mert eddig szó sem volt róla.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.18. 14:20:14

szimisi írta:
Nézd meg mind a 4 meccset :!: Ha minden meccsen legalább 2-3 játékost nem kellett volna kiállítani, akkor 1-et sem. Aztán a felsorolt 3 ember mellé még írd oda nyugodtan Arbeloát, Adebayort, Carvalhot. Persze én se örülök, hogy 1-2 ember itt dobálgatja magát, de ha a Madrid marad a hentesfutballnál, akkor inkább színészkedjenek a játékosok, minthogy egy Pepe kettétörje vkinek a lábszárát! Legalább a bírók is esetleg észbe kapnak, ha fekvő embernek a lábára rálépnek, majd fölráncigálják a földről, hogy ne színészkedjen, akkor nem a fekvő emberke a szabálytalan! Mindenki először a saját háza táján seperjen!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
szimisi
Barça C

2011.07.18. 14:06:18

Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.18. 13:52:09

Utólag is boldogat Busquets ;) (szombaton volt)
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Andris
Adminisztrátor

2011.07.09. 20:18:50

albicelesteX írta:„Nem tudom, hogy szükséges-e még igazolnunk vagy nem, mert a már rendelkezésünkre álló játékosokkal is bátran nekivághatunk a szezonnak. Másrészről viszont igaz, hogy nagyon fontos lenne új játékosokat is hozni. Ehhez a helyzethez szerintem türelmesen szükséges hozzáállnunk.”

Ez,de értelmes gondolat.Mondjuk tőle mást nem is várok,mivel azt bebizonyította a pályán is,hogy nem az eszéért szeretik.
Megkockáztatom hogy ez fordítási probléma is lehet.
Pl úgy, hogy Nem tudom, létszükséglet-e igazolnunk, mert .. másrészről viszont fontos a keret frissítése.

Lehet hogy az a feltételes mód sincs ott az eredetiben pl, és akkor akár új játékosok alatt Thiagoékat is értheti. És akkor a további igazolásokról nem tudja, h szükséges-e.

És biztos van még pár variáció.

Akár többször átfordított mondatok alapján én nem ítélkeznék, persze ettől függetlenül Sergi nem mindig viselkedik a leginteligensebben a pályán. Ugyanakkor a pályán az emberek meg is változnak kissé.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
albicelesteX
A Vadász

2011.07.09. 20:01:04

„Nem tudom, hogy szükséges-e még igazolnunk vagy nem, mert a már rendelkezésünkre álló játékosokkal is bátran nekivághatunk a szezonnak. Másrészről viszont igaz, hogy nagyon fontos lenne új játékosokat is hozni. Ehhez a helyzethez szerintem türelmesen szükséges hozzáállnunk.”

Ez,de értelmes gondolat.Mondjuk tőle mást nem is várok,mivel azt bebizonyította a pályán is,hogy nem az eszéért szeretik.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2011.07.04. 10:36:53

sztem, ha nincs turénak problémája a gerincével, akkor elég nehezen talált volna okot pep a feka mellőzésére és buszkecc szerepeltetésére, de itt le is jönnék erről a témáról. :D
az meg, h a gyerek mekkora egyéniség lenne, hát a franc tudja. tény, h nem lóg ki a sorból - mondjuk ha már kettő éves kora óta tanulja a barcát és ha van némi tehetsége is a focihoz, akkor elég hülyén nézne ki, ha kilógna -, de ez a színészkedős, homorítokésnézemabírótmegkajáztae viselkedés elég gusztustalan, ilyet a csalók csinálnak. és az a gáz, h ez nem egy-egy véletlenül előforduló szitu nála, hanem a működésének a része. ezt ki kell nevelni belőle, mert ez a barcelona stílusába egyszerűen nem fér be.
ha ezt elhagyja, akár nagy egyéniség is lehet belőle.
PUYOL-XAVI-INIESTA
messideco
Presidente del Barça

2011.07.04. 08:39:41

LG: teljesen igazad van. Nagyjából e két ember miatt tartják a Barcát színészek társulatának. Busquets a szememben már soha sem válik szimpatikussá -talán ez miatt.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.04. 08:28:42

sura írta:Nem jó a cikk, mert csak a bennfentesek érthetik meg. Szerintem mára már el lehetne felejteni a Touré - hívek lelki bánatát: múltidő. Ami meg a színészkedést illeti, az egyedül a Real problémája. Egyszerűen arról van szó, hogy Sergio megtalálta az ellenszert arra a problémára, hogy a Real alattomosan és kíméletlenül játszik és ezt a bírók elnézik nekik. Máe ellenféllel ilyen probléma nincs, csak hatékony a Real rágalomáriája.
Azért Busquets messze nem csak a Real ellen szokott színészkedni. Messze a legellenszenvesebb ember a csapatba, bár talán Alves vetekszik mégis vele ebben.
messideco
Presidente del Barça

2011.07.04. 06:29:34

sura írta:Egyébként azt, hogy Sergioval, mint sportemberrel sincs semmi baj, azt bizonyítja, hogy milyen jól kijön Mascheval - pedig a közös poszt ellentétek forrása is lehetne buta játékosok esetében.
Szerinted sportemberhez méltó viselkedés az, amit meccsről meccsre bemutat? Szerintem nem egyáltalán...
Kép
sura
Jugador d'estrella

2011.07.04. 05:36:16

Egyébként azt, hogy Sergioval, mint sportemberrel sincs semmi baj, azt bizonyítja, hogy milyen jól kijön Mascheval - pedig a közös poszt ellentétek forrása is lehetne buta játékosok esetében.
sura
Jugador d'estrella

2011.07.04. 05:33:33

Nem jó a cikk, mert csak a bennfentesek érthetik meg. Szerintem mára már el lehetne felejteni a Touré - hívek lelki bánatát: múltidő. Ami meg a színészkedést illeti, az egyedül a Real problémája. Egyszerűen arról van szó, hogy Sergio megtalálta az ellenszert arra a problémára, hogy a Real alattomosan és kíméletlenül játszik és ezt a bírók elnézik nekik. Máe ellenféllel ilyen probléma nincs, csak hatékony a Real rágalomáriája.
Válasz küldése