Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
fanbarca
Entrenador del Barça

2024.08.13. 07:42:16

vg99 írta:
2024.08.12. 22:20:23
Zubimendi visszamondta a Poolt, jöhetne. Vagy Fabian Ruiz. Durva, hogy csak Roque helyett lehetett volna kb bármelyikük. ( v Merino)
Zubimendi visszamondott mindenkit. Bayernt, Poolt, Arsenalt. Tavaly minket is.
Egyszerűen nem akar váltani.
més que un club
gránit
Director del Fútbol

2024.08.12. 23:16:10

Rengetegszer szidom a vezetőséget, de most nem tehetem. Annyira a fiatalokat követelik tőlük állandóan (Barcelonában ezt még szorozzuk fel), hogy ők ezt nagylelkűen megadják most nekünk. Bernal, Casado. Odüsszeusz nem kapott annyi dicshimnuszt, mint ők ketten a szurkolóktól világszerte. Követelték őket a csapatba. És mindkettő kuka. De nekünk a fiatalok kellenek mindenáron. Megkapjuk őket, senkinek ne legyenek kétségei. Ahányszor a la masiásokat követeljük a csapatba, egy szavunk sem lehetne egy Balde-Garcia-Dominguez-Valle-védősorra, előttük Bernallal és Casadóval. Jöhetne az újabb nyolcas majd tavasszal a BL-ben. Barcelonában meg főleg nagy a nyomás a vezetőségen, hogy a saját neveléseket játszassák.
FcBarcelona1 írta:
2024.08.12. 18:21:55
most a hírek szerint kellene a 60 is augusztusban. Gondolom azért nem tudunk még most sem regisztrálni
A 60 milliót augusztusban hiába várjuk.

https://www.forbes.com/sites/tomsanders ... adena-ser/

Nekem ez az egész sztori bűzlik. Itt az Eurobarcán egy főoldali cikk lehozta, hogy beérkezett a 40 millió, de ezt sehol nem láttam megerősítve. Mindenhol máshol azt írják, hogy megállapodtunk egy Aramark nevű céggel. Megállapodtunk. Ahogy a Liberóval is megállapodtunk, ugyebár. Hogy be is érkezett-e a pénz, arról nagy a csönd. A spanyol nyelvű Sport hasábjain is csak annyit írtak, hogy majd utalnak. Ha egy biznisz kapásból úgy kezdődik, hogy "majd fizetünk, ne kérdezzétek, mikor, majd valamikor", az már helyből rossz.

Aztán ott a kifizetés nagyobbik része, a 60 millió. Azt már most is csak novemberre ígérik. Nagyon gyanús. Aztán ott a harmadik gyanús dolog, hogy a pletykák szerint három cég dobja majd össze a lóvét, köztük a Nike-val, miközben a Nike-val semmiféle új megállapodás nincs még. Nekem ez az egész történet gyanús. Nem csodálkoznék, ha napirenden maradnának a regisztrációs problémák, mert sehol a 40 millió. A 60 millió meg pláne.
Sinya22 írta:
2024.08.12. 17:45:37
Ennyi erővel januárban jöhetett volna egy vkp, vagy egy olyan csere 9-es, aki mellett a lengyelt le lehetett (és kellett) volna ültetni.
Ha ezt tesszük, még a BL-győzelemre is lett volna esélyünk. De nekünk a tinik kellenek. Megkapjuk őket. Vkp, csatár, cserekapus. Ez lehetett volna a prioritás.

Hozzáteszem, Pau Victor 2,7 millióért nagy fogás volt, csak rossz nézni vonalszélsőként. Mi viccen kívül még Haalandot is kiraknánk a szélre. Ezt még nagyobb problémának tartom, mint az igazolási kudarcainkat, mert ezzel a mentalitással igazolhatnánk bárkit, nálunk most Ronaldo Nazario vagy Gerd Müller is mehetnének a vonalszélre, teljesen mindegy, kiket vennénk meg.
vg99
Capitá del Barça

2024.08.12. 22:23:00

Azért Laportának főhet a feje, ha idén sem nyerünk semmit. Talán ha nem egy báb lenne a sportigazgató, és lennének szakmai döntések is. De kb csak a szerencsében bízhatunk.
davi10
Llegenda del Barça

2024.08.12. 22:21:58

Így is elkéstünk, de van még 2 hét igazolni. A vkp poszt nagyon szegényes, és ki tudja Gavi meg Frenkie mikor és milyen állapotban tér vissza. Plusz ki tudja a mai után Gündogan-nal mi van. Merino még mindig nem ment sehova, lehet, hogy ránk vár [-o<

Christensen kelleni fog a kp-ra, de sajnos védőkből se állunk jól, Inigo továbbra is nagyon gyenge és valamiért úgy néz ki előrébb van a sorban, mint Faye.
Nálam Balde és Fort/Valle kezdene a 2 szélen, Kounde menne be középre, mert ez így életveszély.

Elöl még talán lehet valami, bár Lewy ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta. Pau Victor jónak néz ki, Yamal-t meg Olmo-t még nem igazán láttuk, plusz Raphinha is hasznos lehet, ha nem a baloson játszatjuk.

Így vagy úgy, szeptember elsején a legelső dolgom lenne Deco-nak megköszönni ezt a semmit, amit lehozott az elmúlt 1 évben.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
vg99
Capitá del Barça

2024.08.12. 22:20:23

Ronaldinho&Barca írta:
2024.08.12. 22:11:18
Ha nem hozunk egy minőségi vkp-t és a dolog nagyon úgy fest, hogy nincs is akit már lehetne hozni, mert Merino elúszott, akkor ez az átigazolási időszak a 62 milliós Olmoval nagyon csúnyán 1-es értékelés nálam. Kíváncsi lennék mi volt a háttérben a koncepció, de gondolom vártunk a végletekig Niconak, akinek a bilbao oda adta a 10-es mezt ő meg köszöni otthon van. Inigo lenyom egy teljes meccset de Faye aki tök jól mozgott legutóbb egy percet sem kap, Lewa meg bőven túltesz az utolsó szezonos Suarezen, ez egyértelmű. Persze lehet mondani ez egy gamper, de ugyan az a fos ami tavaly volt, csak akkor Xavi nyakába lehetett varrni, hogy "ez kellett neki" főzze ki.
Zubimendi visszamondta a Poolt, jöhetne. Vagy Fabian Ruiz. Durva, hogy csak Roque helyett lehetett volna kb bármelyikük. ( v Merino)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.08.12. 22:11:18

Ha nem hozunk egy minőségi vkp-t és a dolog nagyon úgy fest, hogy nincs is akit már lehetne hozni, mert Merino elúszott, akkor ez az átigazolási időszak a 62 milliós Olmoval nagyon csúnyán 1-es értékelés nálam. Kíváncsi lennék mi volt a háttérben a koncepció, de gondolom vártunk a végletekig Niconak, akinek a bilbao oda adta a 10-es mezt ő meg köszöni otthon van. Inigo lenyom egy teljes meccset de Faye aki tök jól mozgott legutóbb egy percet sem kap, Lewa meg bőven túltesz az utolsó szezonos Suarezen, ez egyértelmű. Persze lehet mondani ez egy gamper, de ugyan az a fos ami tavaly volt, csak akkor Xavi nyakába lehetett varrni, hogy "ez kellett neki" főzze ki.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
davi10
Llegenda del Barça

2024.08.12. 21:56:00

bence0330 írta:
2024.08.12. 21:53:34
Moderátorok felé egy kér(d)és, kicsit off: Pau Victor nem kaphat egy topikot? Asszem hivatalosan B-be jött (most nem vagyok ebben biztos), de úgy tűnik, első csapat tagja lesz.
Ha játszik tetmeccsen, kaphat.
Én még tartok tőle, hogy Lewy-t meg Ferran-t fogjuk nézni egész évben.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.08.12. 21:53:34

Moderátorok felé egy kér(d)és, kicsit off: Pau Victor nem kaphat egy topikot? Asszem hivatalosan B-be jött (most nem vagyok ebben biztos), de úgy tűnik, első csapat tagja lesz.

ON:

Ha nem oldjuk meg a vkp posztot, óriási baj lesz. Bernal nagyon méla, Casado meg aranyos, megy, hajt, van is egy szintje, de nem egy BL-szinten. Korrekt cserének talán oké lenne mindkettő, lassan beépítgetve, 10 perceket kapva.

Ez a meccs talán a legjobbkor jött, most még van idő észbe kapni. Ha nem, akkor óriási ára lesz ennek az Olmo-üzletnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.08.12. 21:56:02-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.08.12. 21:05:01

Messa írta:
2024.08.12. 20:21:14
Friss hír a Sporton, hogy regisztráltuk Ansut, Eric Garciát és Lenglet-t a mai nappal a ligába. :|

Folyamatban van Olmo, Inigo, Pau Victor és Fort regisztrációja.
Ha jól értelmezem, Pablo Torret és Alex Vallet egyelőre nem nevezzük.
Egyik hír üti a másikat kb. Fatit kidobjuk, közben regisztráljuk, Roque már a gamperen sincs keretben, de az hogy Torre miért nem kap lehetőséget, így hogy se Pedri, se Gavi, se FDJ.. nagyon "érdekes" hétvégi nyitó fordulónk lesz. :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Troym
Director del Fútbol

2024.08.12. 20:47:44

FcBarcelona1 írta:
2024.08.12. 20:29:44
https://www.barcablaugranes.com/2023/8/ ... d-defender
Tavaly is ezt csináltuk. Nem tudom miért kell regisztrálni, majd el, és kölcsön adni. Marca gondolom erre gondolt, de nem látom semmi értelmét, lent írtam róla.
Gondolom hasznos, ha a hétvégén lesz elég játékosunk pályára lépni a Valencia ellen.
7 védő regisztrálva, de Araujo sérült, Cubarsi és EG az olimpián volt még tegnap.

5 középpályás van regisztrálva, közülük Pedri, Gavi és FdJ sérült, Fermin szintén az olimpiáról jön.

4 támadó, de Fati sérült.
Ez a 2 kapussal 19 játékos, közülük 8 nem lesz ott szombaton, szóval tippre mindenkit regisztrálni kell nagyon sürgősen, mert ha jól emlékszem egyszerre egy meccsen 4 játékos érkezhet a B csapatból és még velük együtt is 15 játékos.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.08.12. 20:29:44

Messa írta:
Friss hír a Sporton, hogy regisztráltuk Ansut, Eric Garciát és Lenglet-t a mai nappal a ligába. :|

https://www.barcablaugranes.com/2023/8/ ... d-defender
Tavaly is ezt csináltuk. Nem tudom miért kell regisztrálni, majd el, és kölcsön adni. Marca gondolom erre gondolt, de nem látom semmi értelmét, lent írtam róla.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.08.12. 20:13:11

Troym írta:
2024.08.12. 19:58:42
Az összes többi csapatból összesen nem szivárog ki ennyire az "értékelés" egyes játékosokról.
Az nem lehet, hogy a Barcaval kapcsolatban a madridi média szemszögből is jön az "értékelés" egyes játékosokról?
Így sok lesz a "hír".
Én legalábbis el szoktam olvasni minden hírt, még a madridiakat is. Pl. elég furcsa volt a footballespanan, hogy 3 játékost választottak minden posztra a szezon csapatára, és ha jól emlékszem, csak Yamal fért be a Barcaból, bal szélre, harmadikként :)
Hogy ne legyen teljesen off, ha már Liverpool, lehetne gondolkodni Darwin Nunezben bal szélre, szerintem tőle válnának meg leghamarabb. Jövőre mehetnénk megint Nicora, és Lewy utódja is meglenne, mire távozik.
Idén akár a 2 csatáros rendszer is mehetne vele és Lewyvel, mögöttük Olmoval.
bence0330

2024.08.12. 20:08:21

Troym írta:
bence0330 írta:
2024.08.12. 19:28:16
Pont 1-2 napja írtad, hogy be kéne fejezni azt, hogy nyíltan átadólistára teszünk valakit, és lebénázzuk (ezek amúgy 99%-ban újságírói cikkek, nem saját nyilatkozatok, afelett nincs kontrollunk nyilván). Tessék, most felhúztunk több nevet is. :)

Még egy korábbira: a fizetésről most szerintem nehéz leakadni. Egyfelől teljesítményarányosan eleve fontos, de az egy dolog, azt mondanám, oké, a klub dolga, van elég bevételünk, nem ezen múlna. Itt viszont nekünk alighanem regisztrációk függnek a dologtól az ffp miatt, szóval szerintem nagyon-nagyon fontos kérdés.
CSendben is lehetne maradni... tudom Laporta fizikai fájdalommal lenne erre csak képes, de melyik másik sportvezetésből szivárog ki ennyi "hír, vélemény" stb?? Az összes többi csapatból összesen nem szivárog ki ennyire az "értékelés" egyes játékosokról.
Szerintem de. Csak te egyet követsz ilyen árgus szemekkel. Milant követem nagyon még, náluk kb max annyival kevesebb az ilyen (még ez sem biztos), amennyivel kevésbé felkapott a klub, simán megy ott is egész nyáron hogy az edző nem számít xy-ra. Mi meg az egyik leginkább kereszttűzben lévő csapat vagyunk még úgy is, hogy visszaestünk.

Ezek ilyen újságírói tippek, jellemzően nyilván nem rosszak, felkészülési meccsek perceiből, stb.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

bence0330 írta:
Pont 1-2 napja írtad, hogy be kéne fejezni azt, hogy nyíltan átadólistára teszünk valakit, és lebénázzuk (ezek amúgy 99%-ban újságírói cikkek, nem saját nyilatkozatok, afelett nincs kontrollunk nyilván). Tessék, most felhúztunk több nevet is. :)

Még egy korábbira: a fizetésről most szerintem nehéz leakadni. Egyfelől teljesítményarányosan eleve fontos, de az egy dolog, azt mondanám, oké, a klub dolga, van elég bevételünk, nem ezen múlna. Itt viszont nekünk alighanem regisztrációk függnek a dologtól az ffp miatt, szóval szerintem nagyon-nagyon fontos kérdés.
CSendben is lehetne maradni... tudom Laporta fizikai fájdalommal lenne erre csak képes, de melyik másik sportvezetésből szivárog ki ennyi "hír, vélemény" stb?? Az összes többi csapatból összesen nem szivárog ki ennyire az "értékelés" egyes játékosokról.
bence0330

Troym írta:
2024.08.12. 17:07:59
Az zavar, hogy hetekig magasztalják mennyire jó, milyen komoly fizikai állapotban van...

A viselkedését a klubvezetésnek nehezményezem...

FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.08.12. 18:21:55

Sinya22 írta:
2024.08.12. 16:55:39
A Brightonba se lett sem alapember, még csak állandó csere sem, főként azért, mert ott is volt egy 3 hónapos sérülése (de lehet 2 ilyen alkalom is volt, nem emlékszem). Az hogy a régi sérülése újul ki, vagy veseköve van, abból a szempontból lényegtelen, hogy nem lehet majd rá számítani, foglal egy helyet a keretben, ha regisztrálva van akkor meg nyilván az FFP-ben is.

Nekem speciel semmi bajom vele, de full ugyanaz, mint ami volt Dembelé. Most jobb combizomhúzódás, most bal, most kimegy a bokája, most a térde stb. Mindig van valami kínja. És igen jól mondod, Pedri, Araujo, Christensen ugyanaz a kategória. Remek játékosok, akik képtelenek 3 hónapot játszani probléma nélkül. Lehet védeni őket, de a tények ezek.

És igen, valakinek pályára kell lépnie, nem véletlen, hogy tavaly volt egy 19 fős keretünk, abból volt 2 db 16 éves, meg 5 ember, aki az orvosi szobában rotálta egymást. Hozzájuk tesszük most Fatit még, mert bizonyítani akar. (És Olmot, aki szintén sűrűn sérült.) Az szerintem kevés, de legyen így. Megeszem a kalapomat ha Fati itt marad és lesz 20 meccsnél többje, az is majd arról fog szólni, hogy egyik sérülésből visszajön, hogy formába lendüljön.

Nico ügy: Szerintem az történt, hogy őt akartuk, már télen is. Majdnem idejött, de meggondolta magát, ezért kellett Olmo ( az EB-ig Olmo szóba se jött, nálam elég egyértelmű, hogy ő lett a B terv, hogy annak jó-e, majd kiderül). Innentől minden további Nico hír, meg hogy majd Laporta tárgyal vele, csak újságírói túlzás, ugyanez a kategória Leao és társai, akik szintén szóba se jöttek eddig. Augusztus 12 van, igazolni még lehet, de gyakorlatilag kezdődik a szezon a héten. Én azt gondolom, hogy 1-2 távozónk még lesz, és valahonnan érkezni fog egy vkp, aki fogalmam nincs ki lesz, mert az összes korábbi jelölt vagy marad a helyén, vagy elkelt. Ráadásul én azt gondolom hogy nincs már 40-50 millió senkire. Szóval valami kölcsön/ingyen érkezőre számítok.
Igen, a Brightonban is volt pár hónapra sérült, és megterhelve sem nagyon volt.
Tudtommal 2* műtötték a térdét, harmadszorra nem vállalta, a konzervatív kezelést választotta, szóval rosszabb, mint Dembelé helyzete.
Mit mondjanak, hogy nem lesz belőle soha kezdő játékos? Közben lassan el kell adniuk a családi ezüstöt, hogy regisztrálják a játékosokat.
Amúgy ha lemondana a fizetése bizonyos részéről, egy csere szintre elég lehetne, többet nem hiszem, hogy bír. 14 milliós fizetéssel pedig nem fér el a padon évi 20 meccsre.
Igen, vannak sérülékeny játékosok, de nem mindegy a hozzáállás. Araujotól ez kicsit sok volt idén mind a pályán, mind azon kívül. Erre rájött az üzengetés a médiában, hogy nem jött vissza a klubjához a sérülése után, hogy nem reagál a hosszabbítási ajánlatokra.
Valószínűleg Cancelo fog érkezni, egy kp-ra kölcsönbe/ingyen én is számítok.
Nico helyett Luis Diazt nagyon írkálták már régebben is, szerintem őt el is engednék. Coman kölcsönbe talán, de magas a fizetése (17).
Persze azon is múlik, a La Liga mit vár még el. A 40 millió beérkezett, most a hírek szerint kellene a 60 is augusztusban. Gondolom azért nem tudunk még most sem regisztrálni, mert nem a bevételekre, hanem a Barca Vision eladására fektetik jelenleg a hangsúlyt.
Azután majd kitalálnak megint valami mást, ezért kellene idén erősíteni, ha engedik, és regisztrálni a szerződéseket évekre. Ezért viszont szabadulni kell a felesleges játékosoktól.
Szerintem lesz még egy 50+ milliós igazolás, elvileg Nicora megvolt a pénz.
Szerk: hogy a fenébe ne számítana a regisztrálatlan játékos az FFP-be. A fizetések és az amortizáció a lényeg. Lenglet és Fati 30+ milliós fizetése akkor is a bértömeget terheli, ha nincsenek regisztrálva. Ha Roque távozik 20-ért, a bére egy része, vagy az árának egy része beilleszthető jelenleg is. Ha a Barca Studios/Vision hiányzó 40 milliója miatt nem csökkentették volna a bérsapkát 200 millióra, nem lenne ilyen gázos a helyzet. 800 milliós bevétel 70%-a nem 200 millió.
Az 1az1-et sem érti már senki átigazolások terén.
Szerintem 1/1-ben bérek terén: tegyük fel 800 milliós várt bevételre a klub béreit belövik 560 millióra, (70%), akkor ennyi fér bele a klub összes alkalmazottjának bérére.
Ebből a focicsapat+amortizáció 400+ millió, és erre jön minden egyéb szakág és alkalmazott bére.
Szóval így is szabadulni kell a feleslegtől, mert akkor megint túllépjük a bérsapkát, és jön az újabb bünti.
Chino
Llegenda del Barça

2024.08.12. 17:10:45

Messa írta:
2024.08.12. 15:19:35
Troym írta:
2024.08.12. 08:39:34
Inkább azt tudnám elképzelni, hogy egy nem szakmai kérdés, egyszerűen nincs pénz Nicora, aki lehet Last Minute meggondolta magát, csak addigra jött Olmo és most megy a fejvakarás, hogy miből fizessék és regisztrálják Nicot.
Szinte biztos vagyok benne, hogy ez történt. Elképesztő sztori, ilyen kb csak itt fordulhat elő.

Leao meg nem is értem hogy merül fel alternatívaként ezek után, 2-3x annyiba kerülne mint Nico. Ebből vagy senki, vagy Coman kölcsön lesz opcióval úgy érzem.
Nem hiszem, hogy itt a pénz lenne a lényeg. Nicoval sokkal nagyobbat húzott volna a vezetőség mint Olmoval, addig biztos nem vették volna meg. Diaz egy kanyival sem lenne olcsóbb, mint Nico. Comantól hiába szabadulna a Bayern, ők se adnák túl olcsón, még így is alsó hangon egy 50-60 milliós játékos, közel kétszeres fizuval mint Williamsé. Bár ha jönne kölcsönbe és a fizetését is meg tudnánk osztani a Bayernnel, kifejezetten jó üzlet lehetne. Egy Luis Diaz-féle játékosért kiadni ennyi pénzt, aki aztán évekig rajtunk marad baromság lenne. Inkább a következő szezonban hozni egy minőségi játékost
Leaot inkább nem is említem. Ha Nicora nem lenne pénz, akkor senkire.

A regisztrációnak a lényege, ha egy csapat túllépi az FFP-t XY játékossal, akkor az nem regisztrálható, a klubnál marad, de nem léphet pályára.
Akik jelenleg bent vannak, azok minden valószínűség szerint, akik mindenképp maradni fognak, a többiek jövője még nem biztos. 30-ig van idő mindenkit nevezni (ahogy pl. tavaly is már bőven ment a bajnokság, mikor Cancelo érkezett). Van a levegőben távozó, lehetséges érkező, egyelőre még nincs kialakítva a keret.Bár nyilván minden csapat igyekszik véglegesíteni a szezon első meccse előtt.

Ezt a jelenlegi Nico dolgot pedig szerintem még nem kell készpénznek venni.Folyamatosan változnak napról napra a hírek. Volt olyan, hogy rátették a képét a meccsjegyre és ő reklámozta, aztán újra hozzánk állt közelebb. Kicsivel később már a Bilbao médiaarca lett, májd újra távolodott a baszkoktól. A hétvégén már komoly hírek érkeztek a váltásról, most egyből mezszámot kapott. Megy a huza vona ide-oda.
Ha ezzel annyira biztos lenne, már a címert csókolgatná vagy legalább instán/twitteren írt volna valamit.
Ezt már Laportáéknak minimum egy, de inkább két hete abba kellett volna hagyni. Olyan mintha valami háromszoros aranylabdás után loholnánk mint egy kutya, akivel a triplára mennénk.Már a klub számára kezd kínos lenni.
A Real legalább Mbappé miatt csinálta ugyanezt.
Forca Barca!!!!
Troym
Director del Fútbol

2024.08.12. 17:07:59

Sinya22 írta:
Egyetértenék, de nem az zavar önmagában, ha eladjuk Fatit is aprópénzért.
Hozzászoktam.

Az zavar, hogy hetekig magasztalják mennyire jó, milyen komoly fizikai állapotban van, túl minden sérülésen, majd jön egy apró sérülés és mehet, amerre lát, de már a vezetőség, cikkek, szakértők, (fórumozók) fele Araujot is elküldené, mert annyit nyomatják Laportáék, hogy neki is mennie kéne.

A viselkedését a klubvezetésnek nehezményezem.
Konkrétan Flick tűnik az egyetlen normálisnak közöttük.
Decora konkrétan egy sulicsapat menedzselését se bíznám rá, Laporta meg konkrétan hülyét csinál a sportigazgatójából és önmagából is a Nico ügyben.
Sinya22
Director del Fútbol

Troym írta:
2024.08.12. 12:37:16
bence0330 írta:
2024.08.12. 10:26:31
Akadjunk már le a fizukról. Itt a srác, aki motivált és jó formában van (állítólag és Flick szerint) Megsérül 3 hétre (nem a térde, amivel gond van) és rögtön mehet, mert 2 éve volt nagyobb sérülése? És ha veseköve lenne? Vakbélgyulladása? Minden játékosnak van 2-3 db ilyen olyan pár hetes sérülése szezononként.
Hasznos, vagy nem szakmailag? Ennyi a kérdés, a többi mókusvakítás.

Ferran meg remélem csak labdákat szed, sok egyéb haszna nincs. 3 éve!!!! gödörben van és előtte is érthetetlen minek hoztuk a részletfizetésen kívül semmi nem szólt mellette.

De sérülés alapon, akkor kuka Pedrinek, Baldenak, Gavinak, Araujonak, Christensennek, Frenkienek, Stegennek, Inigonak,Olmonak.
Valakinek viszont csak pályára kéne lépnie.
A Brightonba se lett sem alapember, még csak állandó csere sem, főként azért, mert ott is volt egy 3 hónapos sérülése (de lehet 2 ilyen alkalom is volt, nem emlékszem). Az hogy a régi sérülése újul ki, vagy veseköve van, abból a szempontból lényegtelen, hogy nem lehet majd rá számítani, foglal egy helyet a keretben, ha regisztrálva van akkor meg nyilván az FFP-ben is.

Nekem speciel semmi bajom vele, de full ugyanaz, mint ami volt Dembelé. Most jobb combizomhúzódás, most bal, most kimegy a bokája, most a térde stb. Mindig van valami kínja. És igen jól mondod, Pedri, Araujo, Christensen ugyanaz a kategória. Remek játékosok, akik képtelenek 3 hónapot játszani probléma nélkül. Lehet védeni őket, de a tények ezek.

És igen, valakinek pályára kell lépnie, nem véletlen, hogy tavaly volt egy 19 fős keretünk, abból volt 2 db 16 éves, meg 5 ember, aki az orvosi szobában rotálta egymást. Hozzájuk tesszük most Fatit még, mert bizonyítani akar. (És Olmot, aki szintén sűrűn sérült.) Az szerintem kevés, de legyen így. Megeszem a kalapomat ha Fati itt marad és lesz 20 meccsnél többje, az is majd arról fog szólni, hogy egyik sérülésből visszajön, hogy formába lendüljön.

Nico ügy: Szerintem az történt, hogy őt akartuk, már télen is. Majdnem idejött, de meggondolta magát, ezért kellett Olmo ( az EB-ig Olmo szóba se jött, nálam elég egyértelmű, hogy ő lett a B terv, hogy annak jó-e, majd kiderül). Innentől minden további Nico hír, meg hogy majd Laporta tárgyal vele, csak újságírói túlzás, ugyanez a kategória Leao és társai, akik szintén szóba se jöttek eddig. Augusztus 12 van, igazolni még lehet, de gyakorlatilag kezdődik a szezon a héten. Én azt gondolom, hogy 1-2 távozónk még lesz, és valahonnan érkezni fog egy vkp, aki fogalmam nincs ki lesz, mert az összes korábbi jelölt vagy marad a helyén, vagy elkelt. Ráadásul én azt gondolom hogy nincs már 40-50 millió senkire. Szóval valami kölcsön/ingyen érkezőre számítok.
bence0330

2024.08.12. 15:29:39

LG írta:
2024.08.12. 15:07:31
Ronaldinho&Barca írta:
2024.08.12. 08:16:06
3 új alternatíva Williams helyett: Dias, Leao és Koman. - Mundo

Ha futja rá (elképzelésem nincs miből telne rá), akkor gondolkodás nélkül Leao.
Egyetértek, de ő szerintem drágább lenne, mint a másik kettő együtt.
Továbbmegyek, ő kb annyi, mint az első kettő és Nico együtt. :D 150 alatt nem adja el a Milan, max 1-2 tizessel, de még azt se hiszem. És bevallom, milanistaként bármikor Nicót választanám helyette a csapatba. 150 millióhoz nem elég gólerős, és Dembélé jobban melózik, mint ő, nem is kicsivel.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.08.12. 15:19:35

Troym írta:
2024.08.12. 08:39:34
Inkább azt tudnám elképzelni, hogy egy nem szakmai kérdés, egyszerűen nincs pénz Nicora, aki lehet Last Minute meggondolta magát, csak addigra jött Olmo és most megy a fejvakarás, hogy miből fizessék és regisztrálják Nicot.
Szinte biztos vagyok benne, hogy ez történt. Elképesztő sztori, ilyen kb csak itt fordulhat elő.

Leao meg nem is értem hogy merül fel alternatívaként ezek után, 2-3x annyiba kerülne mint Nico. Ebből vagy senki, vagy Coman kölcsön lesz opcióval úgy érzem.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.08.12. 15:07:31

Ronaldinho&Barca írta:
2024.08.12. 08:16:06

Exclusive story on João Félix and Chelsea as part of the conversations with Atlético Madrid… 100% confirmed.

Club to club talks ongoing and with his agent Jorge Mendes too. [/i]

Ez viszont elég nagy kár lenne.. :?
Miért? Teljesen irreleváns az ember, csak többen lennénk vele. Azt sem értem, a Chelsea miért akarja, azok után, hogy már egyszer csúfosan megbukott ott (is), de ők tudják. Szerintem még 1-2 szezon, aztán megy az arabokhoz, oda is a való.

Egyetértek, de ő szerintem drágább lenne, mint a másik kettő együtt.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.12. 14:49:24

gránit
Director del Fútbol

2024.08.12. 14:33:22

Valóban töröltettük Araújo regisztrációját. A téli átigazolási időszakban újra regisztrálhatjuk, ha akkor már egészséges lesz.

https://sports.yahoo.com/barcelona-deci ... 00613.html

Elcseréltem volna egy vkp-ra, amikor még érdeklődött iránti a Bayern és a Manchester United is.
Válasz küldése