Carles Puyol
-
- Eurobarca Staff
Én is sajnálom, ami történt.Azt hiszem a fiúk ezután kettőzött erőbedobással fogna játszani, és mindenképpen megnyerik ezt a meccset Puyoléknak
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Részvétem a családnak!!!!!!
Azt nem értem hogy dolgozhat egy ilyen focista édesapja gépeken.Munkaszeretetből vagy miért?Mert pénz az szekrényekben állhat otthon.

Azt nem értem hogy dolgozhat egy ilyen focista édesapja gépeken.Munkaszeretetből vagy miért?Mert pénz az szekrényekben állhat otthon.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Először is részvétem Puyolnak és az egész családjának. Most már csak ezért is nyerjünk holnap, és ajánljuk a meccset az elhunyt emlékére.
!!

Remélem ez nem fog meglátszani a Depor elleni teljesítményén. Bár az is lehet hogy ezt kihagyja. R.I.P.
P.S.: mi történt vele?
P.S.: mi történt vele?
-
- aka Game90
Én egyetértek veled. Sztem is ez lenne az ideális felállás. De 3 balhátvéd felesleges lenneSubinho írta:sokszor leírtam már: Puyol jobb volt szélső védőnek!!! középen játszhatna egyszerre 2 magas beton hátvéd marquez-thuram és szélen tolná puyol, balon meg zambrotta... azé nem lenne egyszerű felállás!!!

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- visca el barca
- Presidente del Barça
frankit ismerve kizárt hogy ennyire atbuheralja a vedekezest...Subinho írta:sokszor leírtam már: Puyol jobb volt szélső védőnek!!! középen játszhatna egyszerre 2 magas beton hátvéd marquez-thuram és szélen tolná puyol, balon meg zambrotta... azé nem lenne egyszerű felállás!!!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Subinho
- Director del Fútbol
sokszor leírtam már: Puyol jobb volt szélső védőnek!!! középen játszhatna egyszerre 2 magas beton hátvéd marquez-thuram és szélen tolná puyol, balon meg zambrotta... azé nem lenne egyszerű felállás!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Thuram tapasztalat terén jobb,képességek tekintetében nem jobb Puyinál!Tomi írta:Puyol szerintem nem játszott jól. Mostanában nagyon bizonytalannak érzem. Mondjuk én nem is tartom annyira jó hátvédnek. Az elvitathatatlan, hogy óriási szive van és nagyon küzd a csapatért, de pl. szerintem Thuram még most is jobb nála. De ez csak az én véleményem. Ettől függetlenül nagyon tisztelem Puyolt.
Amőgy a gólnál szerintem bármely más védő is elszállt volna...nem lehet az ő nyakába varni!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Puyol szerintem nem játszott jól. Mostanában nagyon bizonytalannak érzem. Mondjuk én nem is tartom annyira jó hátvédnek. Az elvitathatatlan, hogy óriási szive van és nagyon küzd a csapatért, de pl. szerintem Thuram még most is jobb nála. De ez csak az én véleményem. Ettől függetlenül nagyon tisztelem Puyolt.

- Subinho
- Director del Fútbol
azt én sem tudom, h miért kapott 1-est, de azért azzal vitatkoznék, hogy "semmivel nem volt rosszabb,mint Marquez vagy Zambrotta"!!! marquez sokkal jobb volt, zambrotta viszont egy rakás sz*r!!! ő a kettő között... sztem zambi: 1, puyol: 2, marquez: 3Bodi írta:Valaki azt mondja már meg nekem,hogy Puyol miért kapott 1-est?
Nem mondom,hogy élete formája volt,de sok nagy mentése volt,és semmivel nem volt rosszabb,mint Marquez vagy Zambrotta.
Én nem varrnám a nyakába a meccset,a gólnál csúnyán átverték,dehát ilyen ellenféllel szemben sajnos ez előfordul...
-
- Director del Fútbol
Valaki azt mondja már meg nekem,hogy Puyol miért kapott 1-est?
Nem mondom,hogy élete formája volt,de sok nagy mentése volt,és semmivel nem volt rosszabb,mint Marquez vagy Zambrotta.
Én nem varrnám a nyakába a meccset,a gólnál csúnyán átverték,dehát ilyen ellenféllel szemben sajnos ez előfordul...
-
- aka Game90
Jajjj. Puyol bármi áron játszana a Real ellen.
Meg egyébként sem megbízható a forrás.
Meg egyébként sem megbízható a forrás.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Semmi gond

Valamit írniuk kellett, Puyol szépen kihagy pár edzést,és Vasárnap a kezdőben fog lenni!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça

Més qué un Club!!!
Na, akkor naon utáltam szegényt, iszonyat ideges voltam, ahányszor a labdába ért...talán emiatt vok most megértőbb Olival
!
A visszavágón otthon, Hesppel összehoztak egy gólt rögtön az első félórában Flonak, hmmm, de jó, h azóta ilyen sokat fejlődött...

A visszavágón otthon, Hesppel összehoztak egy gólt rögtön az első félórában Flonak, hmmm, de jó, h azóta ilyen sokat fejlődött...
- visca el barca
- Presidente del Barça
én is néztemlionelmessi19 írta:Tegnap láttam újra a '99-'00 szezonból a Chelsea-barcát.
idegenben kikaptunk 3-1re, de puyol már akkor is kumma jó volt.
Émlékeztek még, h hol játszott?
Jobb szélen!![]()
Jó volt megnézni.

jol tolta ifjonti loboncával, bár azért volt egy-két hajmereszto hazaadasa....nem baj azt fogjuk a hespre

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Andris
- Adminisztrátor
Tegnap láttam újra a '99-'00 szezonból a Chelsea-barcát.
Jobb szélen!
Jó volt megnézni.
Jobb szélen!

Jó volt megnézni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Teljesen egyet értek Rafa Vkp szerepkörével (de ezt ugye már le is írtam, és csak ismételgetem magam)! Nagyon jó volt az általad említett időszakban, hihhetetlen keresztlbadákra képes, iszonyat pontosan, képes a támadásokat is segíteni, jól osztogat! Eddigi legjobb teljesítményét ott nyújtotta!Vito írta:én is ebben bízok, viszont akkor Rafat szeretném látni a vkp szerepkörben.
Motta nem szint, sőt talán Edmilsonnál is jobban teljesítene Marquez a középpályán, emlékezzünk 2004/05-re!
Én Mottát is nagyon kedvelem, de nem Marquez szint, hát még Edmilson!
Dehát tudjuk: rotáció!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!