A gólban azért nem csak ő volt ám benne. Egyébként meg voltak jó felfutásai, de összességében ő is gyenge napot fogott ki, akárcsak a többiek.S.Agüero írta:Szerintem azon kívül, h róla kaptuk a gólt, jól játszott, szépen feljött a támadásokkal.
Gerard Piqué
- Barcaman14
- Director del Fútbol

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Jugador del Barça
Talán sok kritika éri Piqué-t, talán némelyik jogos is, de pár dolgot azért nem árt vele kapcsolatban észben tartani:
Egy csatár MINDIG, MINDENKOR esélyesebb egy védővel szemben az egy-az-egy elleni szituációknál, mert ő már tudja, mit foog ezdeni a labdával.
Amikor "lajhározzuk" Piqué-t, tartsuk észben, hogy középső védő, akik nem a sebességről híresek.
A Barcelonanál - sokkal inkább, mint más csapatoknál - a futball igazi interreláció, kölcsönhatás a játékosok között. Ha valaki nem végzi jól a feladatát, az kihat a többiekre is. Ha Alves nem ér időben vissza (lásd tegnapi meccs, akkor akár Puyí, akár Piqué kiszolgáltatott helyzetben vannak. A Barcelona mindig 10 védővel és 10 támadóval lép pályára, amihez tökéletes harmónia szükségeltetik.
Ezen a szinten nem lehet azt fölróni, hogy egy eltolódott védelemnél a szemből, lendületből érkező csatár lefutja Piqué-t (azt, hogy miért tolódott el a hátsó alakzat, már joggal lehet fölhozni).
Nem igen tud senki még egy omoly csapatot mondani, aki 40 méterre tolja föl a védelmi vonalát.
Hangsúlyozom, nem védeni szeretném Piqué-t, de a Barcelona-ban sokkal nehezebb védőt játszani, mint támadót!
Egy csatár MINDIG, MINDENKOR esélyesebb egy védővel szemben az egy-az-egy elleni szituációknál, mert ő már tudja, mit foog ezdeni a labdával.
Amikor "lajhározzuk" Piqué-t, tartsuk észben, hogy középső védő, akik nem a sebességről híresek.
A Barcelonanál - sokkal inkább, mint más csapatoknál - a futball igazi interreláció, kölcsönhatás a játékosok között. Ha valaki nem végzi jól a feladatát, az kihat a többiekre is. Ha Alves nem ér időben vissza (lásd tegnapi meccs, akkor akár Puyí, akár Piqué kiszolgáltatott helyzetben vannak. A Barcelona mindig 10 védővel és 10 támadóval lép pályára, amihez tökéletes harmónia szükségeltetik.
Ezen a szinten nem lehet azt fölróni, hogy egy eltolódott védelemnél a szemből, lendületből érkező csatár lefutja Piqué-t (azt, hogy miért tolódott el a hátsó alakzat, már joggal lehet fölhozni).
Nem igen tud senki még egy omoly csapatot mondani, aki 40 méterre tolja föl a védelmi vonalát.
Hangsúlyozom, nem védeni szeretném Piqué-t, de a Barcelona-ban sokkal nehezebb védőt játszani, mint támadót!
-
- Barça B
Zozzy, nem lehet mindig a legjobbat nyújtani, főleg válogatott meccsek után. A hétközi meccsek sok erőt elszívtak a fiúkból, én örültem még ennek az eredménynek is, a Gijón nagyon összeszedetten és jól védekezett, megérdemelték az 1 pontot, ahogy mi is 

-
- Llegenda del Barça
utóbbi egy-két hónapban szinte semmi nyomás nem volt a védelmen. tegnap nagyon szembetűnő volt, hogy mennyire függ a védelem a középpályától. gyengébbek voltak középen, hátul meg ámultak nagyot, hogy nyomás van rajtuk és az egy-egy elleni szitukat (nem az olyanokat, ahol besegítenek 2en) meg kéne nyerni. pique sík ideg lett 10 perc alatt, már ha csak szöglet volt ordibált. mindezek után nem volt meglepő, hogy párharcot veszített. na nem mintha én jól elvettem vna a sráctól a labdát a gól előtt (na jó, de, én simán elvettem volna..
), de tv-n keresztül érződött, hogy pique több ritmust is elszalasztott arra, hogy odalépjen. hozzáteszem nem tudom hol volt alves, a sportingos gyerek kb a vonal mellett ment el és húzott befelé később. na meg elvileg van egy másik belső védőnk is..nem akarom persze senkire kihegyezni, mert hátul mindenki gyér volt, de elgondolkoztató, hogy zongorázni lehet a különbséget, ha nem a gála 11ünk megy fel a pályára.

Iniesta_1986 írta:Bocs, de ebben az idényben nem egy rossz mérkőzése volt már - magához képest.Hunter91 írta: Én meg azt mondom,hogy nem Piqué-re,hanem rád férne egy kiadós fejmosás. Mi az hogy egész szezonban egy fos volt? Akkor te mit néztél ember? A védelem legfontosabb alappillére Puyol mellett. Hányszor mentett meg minket? Egy rosszabb meccs és már anyázol?
Ha nem tetszik nézd a Real bámulatos védelmét.
Arra nem is gondolsz,hogy a szerdai válogatott meccs után mindenki fáradt?
Vagy éppen próbálnak tartalékolni az Arsenal ellen?
A Real védelme nem érdekel, mert engem nem érint, Barca szurkolóként.
Nincs vége a bajnokságnak, hogy bárki is tartalékoljon. Főleg nem a Reallal a sarkunkban.
Minden meccset láttam idén, és a hátralevőket is megnézem. Én így érzem, illendő lenne elfogadni.
elfogadjuk,ami értelmes,okos,meggyőző!
Ez nem abba a kategóriába tartozott!
Pique egész szezonban fos?Kérlek mesélj nekem...
Abi & Tito
- Andris
- Adminisztrátor
Tényleg nincs helyén a srác fejben ma, illetve nem volt, ez végül is többször látszott.
Ettől függetlenül voltak nála sokkal gyengébb produkciók, illetve nem a magánéleti dolgok számlájára írnám, hiszen azok soksok hónapja tartanak. Egyszerűen rossz napja volt, ráadásul egy borzasztó gyenge és talán együtt sose játszott védelmet kellett vna irányítania.
Ettől függetlenül voltak nála sokkal gyengébb produkciók, illetve nem a magánéleti dolgok számlájára írnám, hiszen azok soksok hónapja tartanak. Egyszerűen rossz napja volt, ráadásul egy borzasztó gyenge és talán együtt sose játszott védelmet kellett vna irányítania.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Barça B
Bocs, de ebben az idényben nem egy rossz mérkőzése volt már - magához képest.Hunter91 írta: Én meg azt mondom,hogy nem Piqué-re,hanem rád férne egy kiadós fejmosás. Mi az hogy egész szezonban egy fos volt? Akkor te mit néztél ember? A védelem legfontosabb alappillére Puyol mellett. Hányszor mentett meg minket? Egy rosszabb meccs és már anyázol?
A Real védelme nem érdekel, mert engem nem érint, Barca szurkolóként.
Nincs vége a bajnokságnak, hogy bárki is tartalékoljon. Főleg nem a Reallal a sarkunkban.
Minden meccset láttam idén, és a hátralevőket is megnézem. Én így érzem, illendő lenne elfogadni.

- Hunter91
- Capitá del Barça
Én meg azt mondom,hogy nem Piqué-re,hanem rád férne egy kiadós fejmosás. Mi az hogy egész szezonban egy fos volt? Akkor te mit néztél ember? A védelem legfontosabb alappillére Puyol mellett. Hányszor mentett meg minket? Egy rosszabb meccs és már anyázol?Iniesta_1986 írta:Talán a pályán kellene alkotnia, nem a bulvárlapokban. Ebben a szezonban egy fos, ma pedig kegyetlenül értékelhetetlen. Olyan lassú volt, mint egy lajhár...Egy cserével egybekötött fejmosás ráférne.
- Andris
- Adminisztrátor
szerintem meg semmi extra nincs a játékában, volt két helyzet amiből egyet megoldott, egyet meg nem. Mind a kettőnél eleve Alvesnek kéne ott védekeznie, illetve Mascheranonak (ahogy Busquets szokott is rendszerint ott besegíteni, esetleg Pedro), ráadásul a gólnál még Milito simán jó pozícióban volt, de nagyterpeszben aránylag nehéz mozgó célpontot szerelni. Ráadásul még el is csúszott pechére.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Azért mert hibázott EGYET? Egész szezont lehozta szinte hiba nélkül, most hibázott, van ilyen. Nincs semmi köze ennek a magánéletéhez.messideco írta:Igaza volt azoknak a találgatásoknak, miszerint a magánélete rányomja a bélyegét a játékára...

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Óóó hagyjuk már.
Messze az egyik legjobb a meccsen mert mindenkit ébren tart és a védelem irányítója.
Nem értem miért kell rögtön azt mondani hogy az egész szezonja 1 fos..
A meccsen nem azért áll vesztésre a Barca mert [auto_cenzúra] formában vannak hanem mert nagyon jól lezárja a területeket a Sporting és kitűnően kontráznak.
Messze az egyik legjobb a meccsen mert mindenkit ébren tart és a védelem irányítója.
Nem értem miért kell rögtön azt mondani hogy az egész szezonja 1 fos..
A meccsen nem azért áll vesztésre a Barca mert [auto_cenzúra] formában vannak hanem mert nagyon jól lezárja a területeket a Sporting és kitűnően kontráznak.
-
- Director del Fútbol
Ebben a szezonban? Azért ez nagyon erős koma. Ezen a meccsen. Viszont mindennél többet mond, hogy ez egy rossz meccsnél jut eszedbe....Iniesta_1986 írta:Talán a pályán kellene alkotnia, nem a bulvárlapokban. Ebben a szezonban egy fos, ma pedig kegyetlenül értékelhetetlen. Olyan lassú volt, mint egy lajhár...Egy cserével egybekötött fejmosás ráférne.
-
- Barça B
Talán a pályán kellene alkotnia, nem a bulvárlapokban. Ebben a szezonban egy fos, ma pedig kegyetlenül értékelhetetlen. Olyan lassú volt, mint egy lajhár...Egy cserével egybekötött fejmosás ráférne.
Hát igen! Szerencsés csillagzat alatt született a mi Gerard barátunk.messideco írta:Ennek az embernek az élete a csúcson van: gazdag családból származik, a világ legjobb csapatában játszik, posztja egyik legjobbja, és egy latin amazon a párja. Vannak szerencsés flótások

"Ne gondolkozz, mi volt és mi lesz, mert a jelen formálja a jövődet. Élj a mának!" - Szalai Ádám"
"A békéhez két fél kell, a háborúhoz egy is elég" VF
"Everything happens for a reason"
Csak megerősítette, amit gyakorlatilag már mindenki sejtett. Pep szerintem ismét jó tanácsot adott neki, mert egy-két meccsen látszott a teljesítményén, hogy borzasztóan frusztrálja az a felhajtás, amit a sajtó csap(ott) körülötte ezen ügy miatt...
"Ne gondolkozz, mi volt és mi lesz, mert a jelen formálja a jövődet. Élj a mának!" - Szalai Ádám"
-
- aka Game90
Legalább nem felejtik el, hogy mikor van a másiknak a szülinapjaab1daL írta:Amúgy érdekesség gyanánt mondom el, hogy Shakira, és Piqué is egy napon, azaz február 2.-án születtek, pontosan 10 év van köztük.![]()

Amúgy tényleg mázlista srác ez a Piqué...Shakira waka wakázik neki otthon

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
lennék a lyuksógora:D
- ab1daL
- Director del Fútbol
Jó dolga van Piquének mostanság.
A legjobb csapatban focizik, nem keres rosszul, nem akármilyen nője van. Mi kell még?
Amúgy érdekesség gyanánt mondom el, hogy Shakira, és Piqué is egy napon, azaz február 2.-án születtek, pontosan 10 év van köztük.
azért kíváncsi vagyok, meddig tart a románcuk

azért kíváncsi vagyok, meddig tart a románcuk

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha