Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A gólban azért nem csak ő volt ám benne. Egyébként meg voltak jó felfutásai, de összességében ő is gyenge napot fogott ki, akárcsak a többiek.S.Agüero írta:Szerintem azon kívül, h róla kaptuk a gólt, jól játszott, szépen feljött a támadásokkal.
Iniesta_1986 írta:Bocs, de ebben az idényben nem egy rossz mérkőzése volt már - magához képest.Hunter91 írta: Én meg azt mondom,hogy nem Piqué-re,hanem rád férne egy kiadós fejmosás. Mi az hogy egész szezonban egy fos volt? Akkor te mit néztél ember? A védelem legfontosabb alappillére Puyol mellett. Hányszor mentett meg minket? Egy rosszabb meccs és már anyázol?
Ha nem tetszik nézd a Real bámulatos védelmét.
Arra nem is gondolsz,hogy a szerdai válogatott meccs után mindenki fáradt?
Vagy éppen próbálnak tartalékolni az Arsenal ellen?
A Real védelme nem érdekel, mert engem nem érint, Barca szurkolóként.
Nincs vége a bajnokságnak, hogy bárki is tartalékoljon. Főleg nem a Reallal a sarkunkban.
Minden meccset láttam idén, és a hátralevőket is megnézem. Én így érzem, illendő lenne elfogadni.
Bocs, de ebben az idényben nem egy rossz mérkőzése volt már - magához képest.Hunter91 írta: Én meg azt mondom,hogy nem Piqué-re,hanem rád férne egy kiadós fejmosás. Mi az hogy egész szezonban egy fos volt? Akkor te mit néztél ember? A védelem legfontosabb alappillére Puyol mellett. Hányszor mentett meg minket? Egy rosszabb meccs és már anyázol?
Ha nem tetszik nézd a Real bámulatos védelmét.
Arra nem is gondolsz,hogy a szerdai válogatott meccs után mindenki fáradt?
Vagy éppen próbálnak tartalékolni az Arsenal ellen?
Én meg azt mondom,hogy nem Piqué-re,hanem rád férne egy kiadós fejmosás. Mi az hogy egész szezonban egy fos volt? Akkor te mit néztél ember? A védelem legfontosabb alappillére Puyol mellett. Hányszor mentett meg minket? Egy rosszabb meccs és már anyázol?Iniesta_1986 írta:Talán a pályán kellene alkotnia, nem a bulvárlapokban. Ebben a szezonban egy fos, ma pedig kegyetlenül értékelhetetlen. Olyan lassú volt, mint egy lajhár...Egy cserével egybekötött fejmosás ráférne.
Azért mert hibázott EGYET? Egész szezont lehozta szinte hiba nélkül, most hibázott, van ilyen. Nincs semmi köze ennek a magánéletéhez.messideco írta:Igaza volt azoknak a találgatásoknak, miszerint a magánélete rányomja a bélyegét a játékára...
Ebben a szezonban? Azért ez nagyon erős koma. Ezen a meccsen. Viszont mindennél többet mond, hogy ez egy rossz meccsnél jut eszedbe....Iniesta_1986 írta:Talán a pályán kellene alkotnia, nem a bulvárlapokban. Ebben a szezonban egy fos, ma pedig kegyetlenül értékelhetetlen. Olyan lassú volt, mint egy lajhár...Egy cserével egybekötött fejmosás ráférne.
Hát igen! Szerencsés csillagzat alatt született a mi Gerard barátunk.messideco írta:Ennek az embernek az élete a csúcson van: gazdag családból származik, a világ legjobb csapatában játszik, posztja egyik legjobbja, és egy latin amazon a párja. Vannak szerencsés flótások
Legalább nem felejtik el, hogy mikor van a másiknak a szülinapjaab1daL írta:Amúgy érdekesség gyanánt mondom el, hogy Shakira, és Piqué is egy napon, azaz február 2.-án születtek, pontosan 10 év van köztük.![]()