Sinya22 írta:Én hamarabb engedném el Busit,de szerintem erre kevés esély van. Csapatkapitány is,szerintem a klub is ragaszkodik hozzá,meg kérője se tudom lenne-e. Pep szerette volna pár éve,ki tudja most mi a helyzet,Busi sem fiatal már. Lehet tényleg Vidal megy 1 szezon után,amit nagyon sajnálnék,de azt elképzelhetetlennek tartom hogy a Busi,Rakitic,Vidal,Arthur sorból mindenki itt marad. Akkor is ha De Jong nem lesz kezdő rögtön,Samper,Denis meg Rafinha perceivel aztán nagyon sokra fog menni.
Egyetértek. Azon is lehetne vitatkozni hogy mennyire helyes az, ha csk-ként ilyen hozzáállással megy ki folyamatosan a meccsekre.
Valaki jól leírta, az ő hozzáállásában tökéletesen megtestesül jelenleg a Barca problémája.
Képességekben kétségkívül top, de ez a hozzáállás amit a kisebb meccseken folytat, finoman szólva hagy némi kívánnivalót maga után.
Legutolsó meccsen is gólpassz értékű labda, na nem Messiéknek hanem az ellenfélnek, emellé sétálva végignézi ahogy elrohannak mellette a labdával mert tojik az egészbe csak flegmul.
Nem is tudom hanyadjára játssza el ezt a szezonban, ilyen hozzáállásért rajta(és Messin, Lajoson, esetleg Albán) kívül ki nem kerülne ki a kezdőből?
Remélem jövőre De Jong az ő riválisa lesz, jó lenne ha legalább 60-40%-ban el lenne osztva a játékidő közöttük, talán összekapná magát, ha érezné hogy már nem szent tehén, és nem kirobbanthatatlan a kezdőből.