Nem értem ezt a csatár mizériát mikor EV. szinte csak a bevált, kipróbált embereit játszatja a tét meccseken (hagyjuk a kupát), illetve hajtja őket csapágyasra a keretben. Most gondoljatok bele, egy új játékosnak be kell illeszkednie, felvenni a ritmust, megismerni a taktikai elemeket és összeszokni a társakkal ami hónapok, sőt látjuk sokszor erre egy fél szezon is kevés.
Szerintem támadó szekció tekintetében erősen rendben vagyunk, többször is felmerült már ötlet szinten, illetve többen is írták előttem, hogy Messit kellene középre (center) pozícióba tenni, Lalyosunk kiesése esetén. Pep idején is toltuk már így, illetve hamis kilencesként rendre játszik/ ékezik Messi a kapu elé a mai napig.
Számtalan variációs lehetőség van ami működhetne:
Cou - Messi - Dembi
vagy,
Dembi - Messi - MalcoLm
ect...
A padra hoznánk csak embert, mert az elmúlt 1,5 évet látva nem tudom elképzelni, hogy EV kapásból a kezdő csapatba tegye, rotálja úgy, hogy jelen pillanat (is) kirobbanthatatlanul ott van bomba formában (végre) Lalyosunk.
Balhátvéd ellenben csak Alba van a keretben, az rendben van?.
Miranda/ Murillo/ Verma kupában még rendben van, de mi ugyebár Ligát és BL-t szeretnénk.