Na, annyira mások voltak itt a vélemények, hogy visszanéztem a meccset higgadtan is.
Aki Ini lehozatalát várta, igazából részben megértem, tényleg sok labdát adott el magához képest. Egyet nem értek vele mondjuk, mert az összes rontott passza olyan kísérlet volt, amivel lényegesen előre akarta lendíteni a támadást. Nem nagyon jött be, 2-szer talán összesen, az egyik után lőni is tudott Suárez - talán az egyetlen jó mélységi labda volt az első félidőből sajnos -, de tényleg relatíve sokat hibázott emiatt. Én mondjuk személy szerint inkább az ilyen embert tartanám fent, és a sótlan Rakiticet kaptam volna le előbb, de ízlések és pofonok. Aki amúgy a gól előtt jól otthagyta Saúlt, az elég fegyelmezetlen volt tőle, de ezen kívül is bazi szürke volt ismét. Egyelőre sajnos úgy tűnik, hogy a szokásos első 1-2 hónapot nyomta meg, aztán jön a fásulás.
Az viszont továbbra se változott az én szememben, hogy a kezdő jó döntés volt-e a nagyobb uralom miatt. Ki lett herélve csak a támadórészleg így, teljesen veszélytelen lett a csapat, vagy Ini próbált meg csinálni valamit, vagy semmi kb - akinek meg nem jöttek be a dolgai sajnos. Messi volt még nyilván a veszélyforrás, de őt meg jól levették sajna. Adogattuk körbe, mindenféle veszély nélkül, közbe kaphattunk volna párat, egyet kaptunk is, ez nagyon nem ült most sajnos. Teljesen megváltozott a játék képe Deu behozatala után. Gomes előtte relatíve sokat volt az ő pozíciójában, csak Gerard fiú képes volt ritmust váltani, kényszerítőzni, jók voltak a beindulásai, teljesen más lett a támadó harmad képe miatta. SR így utólag gondolom azért jött, hogy a középpályás uralom megmaradjon, többet lépett be középre mint Semedo, be is jött, de főleg Paulinho érkezése után volt ennek haszna. Aki meg a gólnál volt baromi fontos, bent volt a 16-oson belül, aminek hála Suárezre kevesebb figyelem jutott, el is tudott szakadni.
A cserék tényleg ültek, de sajna ettől még szerintem ezzel a kezdővel adott majdnem 60 perc előnyt, az elején konkrétan megnyerhette volna a meccset az Atma, úgy szétszedtek minket. Tanulságos meccs lehet ez a mesternek, remélem többször nem is követi el ugyanezeket a hibákat.. Következő meccsen kiderül igazából, ha ugyanúgy a Gomes-Rakitic duó uralja majd a jobbost, akkor az nekem nagy csalódás lesz.
Ez meg talán picit off itt, de ezért új hsz-t nem akarok írni. Alba mennyire gyenge volt, te jó ég. Na ő aztán sok labdát elszórt, olyan passzai meg döntései voltak, nem csak a támadó harmadban, hogy az valami bődület. A legrosszabb meccse eddig idén szerintem, katasztrofális volt.