Sergio Busquets

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Subinho
Director del Fútbol

2011.05.13. 12:43:05

Ezt támogatom én is:
a véleményem amúgy megfogalmaztam már: tiltsák el Busquets-et 5 meccsre, DE ebben az esetben követelem az alábbi büntetéseket:
- Mourinho 1 éves eltiltás a kispadtól (ha hallgatással fenyeget, az még jobb )
- Pepe örökös eltiltás
- Adebayor és Arbeloa fél év

Javaslom, szavazzunk!!! :D
Boixos
Llegenda del Barça

2011.05.13. 12:35:37

Fecooo írta:off: milyen cuccost?
azt amiben leírtad, h merre hány méter.
magyarul: nem olvastam végig a hozzászólásokat. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.13. 12:34:09

off: milyen cuccost?
Boixos
Llegenda del Barça

2011.05.13. 12:31:29

köszi Fecó, bocs, de nem néztem végig a cuccost! :oops:
ez az egész nevetséges, és maximálisan beleillik a tisztátalan perez-murinnyó-érába amit már többen is írtatok. szánalmas, h a pályán, ahol egyébként el kellett volna dönteni a dolgokat, egy rohadt nagy nulla az egész teljesítményük, és ezért folyamatosan próbálkoznak. egy ilyen jellegű "bizonyító erejű" videót két perc alatt összehoz egy félprofi szakmunkás, ahol az egész madridi bagázs kórusban szídja blatter muterját és megjegyzéseket tesz a származására. ennyit erről.

buszkecc mindezektől függetlenül sem illik bele a brigádba, el kellene felejteni azt, h azért játszhat, mert a fater jó haverja az edzőnek.
nem kellenek az ilyen homorítós gyerekek a csapatba.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.13. 12:23:24

már korábban is írtam, de az egész ügy nem az esetleges rasszista töltet és eltiltással fenyegetés miatt röhejes, hanem...

Marci elsírta magát ott a meccsen? látszódott rajta a sértettség, le akart vonulni a pályáról, ahogy anno Samu? NEM

akkor két lehetőség van, miért lett ebből ügy:

1. Marci a meccs utáni éjszaka rosszat álmodott, rémálmában megjelentek Sergi szavai és utána mély depresszióba esett, nem bírt aludni a fájdalomtól, amit okozott neki ez a "senkiházi, undorító rohadék" (tessék érzékelni az iróniát!), ezért még akkor éjszaka elment zsozéhoz, h elsírja neki bánatát, aki nem volt rest és másnap szólt a médiánál dolgozó ismerősének, h fésüljék át a meccs felvételét sűrű fésűvel, és lám megtalálták a felvételt! ezután a feldühödött portugál, aki amúgy is meg volt róla győződve, h a "szemét katalánok" provokálták az övéit, berontott Pérezhez, előadta neki játékosa szívfájdalmát, természetesen a mély érzelmekkel rendelkező Pérez azonnal tudta, mit kell tennie, így keresetet nyújtottak be a rasszista Busquets ellen, teljesen jogosan követelve az eltiltást, hiszen komoly traumát okozott egy játékosuknak, olyan szintű traumát, melyet csak a világ legjobb pszichomókusai tudnak csak gyógyítani...

2. vmibe kapaszkodniuk kellett, ahogy előttem Zozzy már kifejtette...

bocsánat a sok offért, de lássuk be: valóban jogos lenne a Madrid érvelése, ha rögtön ott látványosan felháborodik Marcelo, de nem tette, azaz ő maga sem vette rasszistának a jelzőt... (HA VALÓBAN AZT MONDTA!) egyébként meg mennyire reális az, h egy sértés úgy hat, mint egy késleltetett reakció? ( pl: rámondom vkire az utcán, h hülye, az elgondolkozik és másnap eszébe jut, h én megsértettem őt...)

a véleményem amúgy megfogalmaztam már: tiltsák el Busquets-et 5 meccsre, DE ebben az esetben követelem az alábbi büntetéseket:
- Mourinho 1 éves eltiltás a kispadtól (ha hallgatással fenyeget, az még jobb :D )
- Pepe örökös eltiltás
- Adebayor és Arbeloa fél év
Boixos
Llegenda del Barça

2011.05.13. 12:09:17

Rinku írta:
Boixos írta:azt megmondaná vki, h mivel bizonyítják, h buszkecc lemajmozta a madridit?
Szájról olvasnak gondolom, ha elég lassított a felvétel, én még azt is le tudnám olvasni a szájáról, hogy "te mikrofonfejű emberállat"... Rásütnek mindent, hogy ezzel is hátráltassák a csapatot, Perez új fejezetett nyitott a gerinctelenség fejezetében.
ez így mondjuk vicc, ha ezt komolyan veszi az uefa, azzal csak röhejessé teszik az egész bugijukat, amivel a rasszizmus ellen akarnak tenni.

egyébként a színes témához csak annyit és tényleg utoljára, h az természetesen akkor korrekt, ha oda-vissza működik a dolog, egyoldalúan szrt sem ér és komolytalan, felesleges bohóckodás az egész, ami csak olajat tesz a tűzre.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rinku
Director del Fútbol

2011.05.13. 12:04:35

Boixos írta:azt megmondaná vki, h mivel bizonyítják, h buszkecc lemajmozta a madridit?
Szájról olvasnak gondolom, ha elég lassított a felvétel, én még azt is le tudnám olvasni a szájáról, hogy "te mikrofonfejű emberállat"... Rásütnek mindent, hogy ezzel is hátráltassák a csapatot, Perez új fejezetett nyitott a gerinctelenség fejezetében.
Football, bloody hell. /SAF/
Boixos
Llegenda del Barça

2011.05.13. 12:01:53

azt megmondaná vki, h mivel bizonyítják, h buszkecc lemajmozta a madridit?
mert ha annyi az egész, h a madrid által benyújtott videóra hivatkoznak, akkor ez egész egyszerűen röhej.
fel kell jelenteni marcelot, h ő meg lejegesmedvézte buszkeccet. én is hallottam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2011.05.13. 12:05:12-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Asys
Entrenador del Barça

2011.05.13. 11:55:45

Bob_Marley írta:Asys Püben is leírtam, gyanú mint szóhasználat nem volt teljesen megfelelő!A tényen nem változtat, hogy fociról is legyen szó, valóban Busquets remélhetőleg tanul az esetből, s virágcsokrokat visz minden meccsre :lol:
5 meccs nagyon túlzó lenne, ettől nem is kell rettegni, kizártnak tartom, hogy 5 meccs legyen!
Megkaptam, és borsók veled! :D

(Vagyis peas/peace ajj de gyenge humorom van)
Rinku
Director del Fútbol

2011.05.13. 11:55:14

Bob_Marley írta:Rinku Mourinho is megkapja a büntetését, illetve erős túlzás volt, hogy mindenkit anyázott stb…De a mostani témához 1; a meccs hevében teljesen természetes, hogy kicsússzanak dolgok, egy-egy puta madre és társai, de tegyünk már különbséget káromkodás, s bőrszínre utaló jelző között!Majom mint szó igenis sértő, s bőrszínre utal!2;Fecooo hsz-e meg tökéletes volt, 5 meccset nem ér, nem most kell példát statuálni!
Persze valamikor el kellene kezdeni, de ahogy pl Ujfalusi is kapott (talán 2 meccset), büntetést, s nem 60 meccset, úgy egy ilyen „beszólásért” is büntetni kell!2-3 meccs az korrekt, de 5???

A rasszizmus a társadalom szeparálódásának legnagyobb vírusa, s minden eszközzel küzdeni kell ellene, s örülök, hogy akár ezt mondta akár nem, de már csak gyanú (belemagyarázás, ha rosszindulatú akarok lenni) alapján is meszelnek!
Ha már egy pillanatra is a bőrszíneknél tartunk, akkor inkább nem szeretnék belemenni, hogy a mai világban mit kap egy fehér azért, ha cigányoz vagy négerez, ill. ugyanez fordítva, mert akkora szakadék van a büdös cigány és a büdös magyar között az ítélőbíróságon, hogy az valami elképesztő... Ezzel a "színeződést" le is zárom, mert nem ide való téma.

Maradjunk a "majmos" témánál, Busquets még ha majmozott is, semennyire sem érdemli meg, hogy 5 meccsre eltiltsák, ez valami abnormálisan sok meccs ezért a kis koholt sz*rságért... Mindneki azt olvas le mindenhonnan, amit akar, e nélkül a szinkronozás sem lenne a filmeknél... Nem tudják rábizonyítani tisztességesen, hogy mit mondott, talán csak akkor, hogyha Horatio kezébe adják az ügyet és a CSI kielemzi az esetet... Nevetséges az egész...

Érdekes módon a tajparaszt madrid játékosok a 31 szabálytalanságukkal miért nem kaptak semmi eltiltást, azon felül, hogy nem kaptak pirosat Barcelónában? Ilyen aprító osztagot már régen nem láttam, max tavaly az Internél, meg ahova átlagban a ősz görény berakja a lábát... Netalántán Adebayor is rasszista, mert két kézzel rángatja Messit és a többiek arcába üt ugyancsak két kézzel? Nem srácok, Adebayor is "csak" egy ugyanolyan tuskó, mint a többi, az hogy Messit lerántja, az nem másik faj ellen elkövetett vétek, hanem szimplán tahóság... A mai világban ma már minden a rasszizmus körül forog, állítom fele ekkora súlyosságú probléma lenne, ha nem kerítenének minden nyavalyás szónak ekkora feneket...

Én teljesen felmenteném Busquetset, értelmét nem látom a dolognak, ezt is a madrid fújta fel, mert a pályán bunkerfocin és parasztságon kívűl mást mutatni nem tudnak és igen, sz*r rá tudn, hogy nem jutott dinnyeföld, de ha jobb a másik, akkor ez van, azt szedjél hangyát boxkesztyűben...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2011.05.13. 12:02:20-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
zsulter
Jugador del Barça

2011.05.13. 11:43:54

Már látom magam előtt a real madrid beadványát az UEFA előtt: "Sergio igazából nem is a majom, hanem "küszöbmajom" kifejezéssel illetett engem...egyértelműen rasszista!"- marcelo.
Ennek bizonyítékául pedig beterjesztik az egyetlen valós, hamisítatlan és hitelességét minden körülmények között megálló videofelvételt, melyet csak az AS cimű napilap vélt felfeldezni és ezt boldogan az árnyékszékiek (értsd: királyiak) rendelkezésére is bocsátotta....
Nekem ez a kis szösszenet jutott eszembe az egészről:

http://www.youtube.com/watch?v=Cv4xscbYC4o

(AJÁNLOM MINDENKI FIGYELMÉBE AZ ELSŐ KIEMELT KOMMENTET!)
JA ÉS A LINKET KIZÁRÓLAG 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK AJÁNLOM!!!!

Kb szeritem ennyire komoly ez a majmozás....Komolyra fordítva a szót lehet hogy én vagyok tudatlan, de Busi esetét nem gondolom feltétlen rasszistának...rengeteg szövegkörnyezet létezik, amelyben ez a kifejezés mást és mást jelent....pusztán a gyanú miatt elmeszelni valakit, kissé érdekes lenne....Egy kicsit olyan, mintha a bíróság azt mondaná, hogy ugyan nincsen arra bizonyítékunk hogy te raboltad ki a bankot, de mivel a szádat többször is elhagyta a "bank" szó, ezért leültetünk 25 évre....
Én - sergio viselkedésétől és jellemétől eltekintve - nem érezném jogosnak az eltiltást, ha nem tudják egyértelműen bizonyítani...majd meglátjuk mi lesz....
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.05.13. 11:33:47

d írta:Nem a majmozás miatt tiltanám el, hanem a szánalmas és nevetségesen béna, sunyi provokálás miatt. Lényegtelen mit mondott, már focipályán is gyűlöltem az ilyen primitív parasztokat, akik ezzel próbálják hergelni az embert. Azért külön gratulálok, hogy 60 kamera előtt ilyen feltűnően csinálja...
De igazából az lenne még célravezetőbb, ha Guardiola alaposan megmosná a fejét, hogy a címeres mezhez méltatlanul viselkedik már nem először.
ez jogos. csak az ilyen provokálás a pályán már hétköznapinak számít. szerencsére nálunk csak busquets él ezzel, de úgy általában ez megszokott és el is fogadott, mivel nem sok eltiltásról hallottam provokálás miatt. nem is lehet kiszűrni. ha ÁLLÍTÓLAG nem lemajmozta vna hanem vmi mást mond amire erőlködéssel se lehet ráhúzni a rasszizmust akkor semmi nem lett vna az ügyből és nem is lesz soha. ha azzal megy oda sírva a madrid az UEFA-hoz, hogy aljas módon provokáltak minket a meccsen igen kiröhögték volna őket, az ÁLLÍTÓLAGOS majom alapozta meg, hogy reálék elképedve mutogassanak az UEFA meg bólogasson...
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2011.05.13. 11:15:07

Rinku írta:Ne zavarjon titeket, hogy attól, hogy nem volt szép, hogy lemajmozta, tökéletesen igaza volt, annak az "embernek" szebb jelzőt nem lehet keríteni, aki így odarúg Messinek és a többieknek, mint egy vadbarom, az még azt is megérdemli, hogy nyakon verjék egy fűzér banánnal...
Ahogy Rinku írta, igazság tényleg nincsen, nem is lesz, mindenki mást gondol, de a kiemelt részért már megérte benéznem a fórumba :lol:
.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.13. 10:02:46

Asys Püben is leírtam, gyanú mint szóhasználat nem volt teljesen megfelelő!A tényen nem változtat, hogy fociról is legyen szó, valóban Busquets remélhetőleg tanul az esetből, s virágcsokrokat visz minden meccsre :lol:
5 meccs nagyon túlzó lenne, ettől nem is kell rettegni, kizártnak tartom, hogy 5 meccs legyen!
Kép
Kép
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2011.05.13. 09:44:37

Bob_Marley írta: Asys szépen kiforgattad a szavaimat!Nem szeretnék mélyebben belemenni a rasszizmus dologba, mert nem megengedett, s lavinát indíthat el, s eléggé szívügyem a dolog!Busquetsnek volt egy kifogásolható megnyilvánulása, ezt az én értékrendemben büntetni kell!Gyanú megvan, x%ra azt mondta majom, kap 2-3 meccset, feltételezések vannak, de jobb elejét venni a dolgoknak!Ezt próbáltam megfogalmazni, de nem ment át teljesen, elnézésedet kérem, remélem így érthetőbb!Megnyugtatásképpen mindenki rasszista, de próbáljunk úgy cselekdeni, viselkedni, hogy tegyünk ellene, s fogadjunk el mindenkit, még ha emberi ösztönből ez nehézkes is!
Nem állt szándékomban kiforgatni szavaidat, csak nem értettem, hogy Te aki a jog alapján állítod, hogy feketék és fehérek egyformák, hogy írhattad azt, hogy pusztán a gyanú alapján valakit elítélhetnek?
Ez olyan, mint ha azt mondanánk, hogy a feketék világuralomra törnek, mert már az USA elnöke is fekete és ez bizony gyanús...

Na nem akartalak én bántani, csak erre próbáltam rávilágítani, nem a megelőzéssel volt nekem a gondom, vagy, hogy ne büntessék meg, csupán annyi, hogy a gyanú még nem lehet alapja büntetésnek.
Subinho
Director del Fútbol

2011.05.13. 09:40:13

1., a majom miért rasszista! ha pl. kutyát, vagy k*csögöt, vagy r*hadékot mondott volna, nem tiltják el???
2., a hentelésért miért nem tiltják el pl. Adebayort, vagy sorolhatnám... azt is vissza lehet nézni videóról utólag!
3., nem ezzel kéne foglalkozni, sokkal inkább saját házon belül elmagyarázni Businak, hogy NE fetrengjél!!!!!
Ha eltiltják és Masch fog játszani vkp-t, nem leszek szomorú. Valahogy úgy érzem, hogy az angol múltja miatt eleve jobb választás lenne a MU ellen!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2011.05.13. 09:37:17

egyáltalán ki hallotta, h lemajmozta azt a majmot? (bocsánat, nem tudtam kihagyni)

de félretéve a falloszkodást, ha frankón ilyet mondott a gyerek, akkor tiltsák el nyugodtan, semmit sem fogunk veszteni vele. az ilyen jellegű megnyilvánulásokkal egyébként sem lehet centizgetni, h ez még belefér, az már nem, hanem radikálisan kell(ene) eljárni velük szemben, hátha észreveszik magukat a felhasználók és nem mondanak ilyeneket a másiknak.
nekem is rosszul esett, amikor etoo-nak bömbölt a sok vadparaszt zaragozában, de az is, amikor a bilbaoi gyökerek indiánozták (értsd: cigányozták) maradonát. de ugyanez a kategória volt amikor az ultrasuros nagyonfehérúriemberek megkínálták banánnal a saját roberto carlosukat.

nem kell ilyeneket ugatni, egyik szín sem rázhatja magát különösebben a másik kárára.

ja, és a lényeg, minden embert Isten teremtett, így innentől nézve sem menőbb egyik a másiknál, akik meg nem hiszik el ezt, az ő hitük szerint pedig mindenki majom. ennyit erről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2011.05.13. 09:41:06-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
d
Entrenador del Barça

2011.05.13. 09:29:03

Nem a majmozás miatt tiltanám el, hanem a szánalmas és nevetségesen béna, sunyi provokálás miatt. Lényegtelen mit mondott, már focipályán is gyűlöltem az ilyen primitív parasztokat, akik ezzel próbálják hergelni az embert. Azért külön gratulálok, hogy 60 kamera előtt ilyen feltűnően csinálja...
De igazából az lenne még célravezetőbb, ha Guardiola alaposan megmosná a fejét, hogy a címeres mezhez méltatlanul viselkedik már nem először.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.13. 09:24:10

Asys írta: ...
Asys szépen kiforgattad a szavaimat!Nem szeretnék mélyebben belemenni a rasszizmus dologba, mert nem megengedett, s lavinát indíthat el, s eléggé szívügyem a dolog!Busquetsnek volt egy kifogásolható megnyilvánulása, ezt az én értékrendemben büntetni kell!Gyanú megvan, x%ra azt mondta majom, kap 2-3 meccset, feltételezések vannak, de jobb elejét venni a dolgoknak!Ezt próbáltam megfogalmazni, de nem ment át teljesen, elnézésedet kérem, remélem így érthetőbb!Megnyugtatásképpen mindenki rasszista, de próbáljunk úgy cselekdeni, viselkedni, hogy tegyünk ellene, s fogadjunk el mindenkit, még ha emberi ösztönből ez nehézkes is!
Kép
Kép
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2011.05.13. 09:23:46

Bob_Marley írta:
A rasszizmus a társadalom szeparálódásának legnagyobb vírusa, s minden eszközzel küzdeni kell ellene, s örülök, hogy akár ezt mondta akár nem, de már csak gyanú (belemagyarázás, ha rosszindulatú akarok lenni) alapján is meszelnek!
én viszont egyáltalán nem örülök. szerinted a származása miatt majmozta le? egy fehér embert nem szoktak lemajmozni? ha igen, akkor az is rasszizmus? ..és azt ugyanígy büntetik?
számomra meg az felháborító, h rasszizmus címen mindenkire rá lehet húzni a vizes lepedőt, aki "véleményezi" az egyébként nem is kisebbségben lévő kisebbséget!
ez úgy marhaság ahogy van! Buszkeccet nem emiatt kellene eltiltani, ez egyszerűen nevetséges. mesterséges hisztériakeltés. miért_kell_ebbe_(is)_belekeverni_a_rasszizmust??? :shock:
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2011.05.13. 09:27:44-kor.
Asys
Entrenador del Barça

2011.05.13. 09:14:28

LG! Nem azon volt a hangsúly, hogy kap e büntetést vagy sem, mert ami felsőbb szinteken folyik (nem csak a fociban) a rasszizmussal kapcsolatban azzal nem tudok/tudunk semmit se kezdeni, ezért nem is azt írtam, hogy nem fog kapni Sergi büntetést, hanem, hogy nem kellene kapnia, mert egyáltalán nem jogos.

Az élet általában felülírja a jogot és azt mutatja ami van és nem azt aminek lennie kell...

(A rasszizmussal kapcsolatban még egy megjegyzés, kiakadnak a legtöbben egy majmozáson, de mindenki nagy ívben leszarja, hogy ma is 10 ezer gyerek halt éhen Szudánban... ez a rasszizmus)
Cali
Entrenador del Barça

2011.05.13. 09:09:03

Én sem értek egyet ezzel az 5 meccsel, sőt nem tíltanám el 1 meccsre sem!
Most nehogymár egy szájról leolvasott szöveg miatt kapjon vki 5 meccset.. és ha már itt tartunk, nem most kellene példát statuálni, mikor pont egy olyan játékos lett elméletileg lemajmozva, aki ezen a 4 meccsen nagyon úgy viselkedett, hogy simán ki lehetett volna szórni. Ne legyen kettős mérce! Ha Busquetset eltíltják utólag, akkor tíltsanak el pár vadbarmot a Realból is durva játékért.
Amúgy az egészben nekem az az érdekes, hogy ha rasszista lenne Busquets, akkor vajon milyen kapcsolatban lehet Abidallal és Keitaval?!
A másik ami még érdekes, hogy ez miért nem közvetlenül a meccs után lett felhozva? Marcelo-tól miért nem hallottunk semmilyen nyilatkozatot ezzel kapcsolatban?
Vicc az egész Real Madrid ezzel az új edzővel és vezetőséggel, akik minden kis apró fűszálba kapaszkodnak! Ez lenne az úriemberek klubja?! Más szemében a szálkát simán meglátják, de a magukéban... Annyi az egész h nem tudnak úriember módjára veszíteni.

a vége kicsit off lett, azért sorry.. :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.13. 09:01:15

Asys írta:
Bob_Marley írta:A rasszizmus a társadalom szeparálódásának legnagyobb vírusa, s minden eszközzel küzdeni kell ellene, s örülök, hogy akár ezt mondta akár nem, de már csak gyanú (belemagyarázás, ha rosszindulatú akarok lenni) alapján is meszelnek!
Szóval a rasszizmus ellen küzdeni kell, de ha valaki ártatlan, pusztán a gyanú alapján büntessük? Mi ez ha nem ellentmondás?

Másrészről figyelembe kell venni a körülményeket, van két fekete játékos a keretben akikkel jó viszont ápol, hogy lehet akkor rasszista?

Ha csak magát a megnyilvánulást vesszük figyelembe, akkor azt meg, hogy büntessük eleve rasszista megnyilvánulásként, ha valaki bizonyítottan nem rasszista?

Csak egy rasszista tud, rasszistán megnyilvánulni, nem? Mert aki nem az, akkor a kijelentéseinek is már más a tartalma.

Az meg, hogy sértő lenne? Számtalan sértő megnyilvánulás van a pályán, nem mondom, hogy ez jó, de elmúltak azok az idők amikor minden sértésért kardot rántottak a felek...
Aragonés is büntetést kapott niggerezésért, pedig jó barátja Etoonak, szóval lényegtelen, amit mondasz.
Asys
Entrenador del Barça

2011.05.13. 08:56:46

Bob_Marley írta:A rasszizmus a társadalom szeparálódásának legnagyobb vírusa, s minden eszközzel küzdeni kell ellene, s örülök, hogy akár ezt mondta akár nem, de már csak gyanú (belemagyarázás, ha rosszindulatú akarok lenni) alapján is meszelnek!
Szóval a rasszizmus ellen küzdeni kell, de ha valaki ártatlan, pusztán a gyanú alapján büntessük? Mi ez ha nem ellentmondás?

Másrészről figyelembe kell venni a körülményeket, van két fekete játékos a keretben akikkel jó viszont ápol, hogy lehet akkor rasszista?

Ha csak magát a megnyilvánulást vesszük figyelembe, akkor azt meg, hogy büntessük eleve rasszista megnyilvánulásként, ha valaki bizonyítottan nem rasszista?

Csak egy rasszista tud, rasszistán megnyilvánulni, nem? Mert aki nem az, akkor a kijelentéseinek is már más a tartalma.

Az meg, hogy sértő lenne? Számtalan sértő megnyilvánulás van a pályán, nem mondom, hogy ez jó, de elmúltak azok az idők amikor minden sértésért kardot rántottak a felek...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.13. 07:56:00

Rinku Mourinho is megkapja a büntetését, illetve erős túlzás volt, hogy mindenkit anyázott stb…De a mostani témához 1; a meccs hevében teljesen természetes, hogy kicsússzanak dolgok, egy-egy puta madre és társai, de tegyünk már különbséget káromkodás, s bőrszínre utaló jelző között!Majom mint szó igenis sértő, s bőrszínre utal!2;Fecooo hsz-e meg tökéletes volt, 5 meccset nem ér, nem most kell példát statuálni!
Persze valamikor el kellene kezdeni, de ahogy pl Ujfalusi is kapott (talán 2 meccset), büntetést, s nem 60 meccset, úgy egy ilyen „beszólásért” is büntetni kell!2-3 meccs az korrekt, de 5???

Kép
Kép
Kép
Válasz küldése