Jobb lesz, ha nem jön!
https://www.youtube.com/watch?v=OsDR70zuT6g" target="_blankStalkyard írta: És amúgy hol ez a híres videó? 21:15 elmúlt eléggé.
Egyik spanyol adónak eladta aki levetíti a tv-ben.Stalkyard írta:Ez az egész most amúgy egy rossz vicc?
Vagy mi akar ez lenni? És Bartoék belementek egy ilyen "forgatásba", vagy kandikamerával vette fel? Vagy mi? Én ezt nem hiszem el![]()
Nem vagyok képes elhinni hogy ez komoly.
Remélem nem jön ide ez az agyhalott.
És amúgy hol ez a híres videó? 21:15 elmúlt eléggé.
Feleségül vehetné Kim Dzsong Un-t...akarom mondani Kim Kardashian-t, kb hasonlóan színvonalas és sokatmondó munkát csinálnak ők isvisca el barca írta:tweetek alapján ez egy hót buta pali27 évesen nem tudja mit akar az életben...
Cestus írta:Azt írják, hogy ez a hülye képes volt külön felvenni, ahogy a pénzről alkudozik Bartoval, meg két verziót, az igyekben Bartonak mond igent, a másikban az Atlético valamelyik fejesének.
És még képesek voltunk Neymarra haragudni meg fikázni azért, mert tavaly nyáron kitett az instára egy gondolkodós képet.
Felkérte The Rock-ot vendégszereplőnek,és összekötik a Feláldozhatók 15-el?Cestus írta:Olyanokat olvasok erről a gríz videóról, hogy már nincs pofám bemásolni.
Csak nyugodtanCestus írta:Olyanokat olvasok erről a gríz videóról, hogy már nincs pofám bemásolni.
tanuld már meg a nevét: de ligtlics írta:De Light
200 millió euróTomix354 írta:Eriksen
két hónapig gyűjtötték hozzá az anyagot állítólag. Szerintem több pénzt fog hozni, mint a Solo film.MQuCsabi írta:Szóljatok, ha végére ért. Röhej ez az egész.