Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Laci7
Barça B

2012.02.19. 21:23:47

Az Osasuna elleni kezdőt illetően, nem vettétek észre, hogy mennyi dolog határozta meg azt a csapatot?
Azt mondjátok a kezdő alap pilléreinek a hiánya okozta a vereséget, gyakorlatilag a középpálya hiányzott egy az egyben, védelmünk meg volt, és a támadó hármas is. Szerintem nem ez volt a vereség oka, mert kb. 3 hete MÉG tartalékosabban, ugyan úgy idegenben eltudtuk verni ezt az Osasunát!

Visszatérve:
1. Xavi, mint utólag kiderült sérült valószínűleg már akkor is az volt, elég nagy luxus lenne kockáztatni Xavi állapotát úgy, hogy a szezon fele még hátra van.
2. Iniesta épp akkor épült fel, vele ugyan az a helyzet mint Xavival...
3. Cesc már szinte minden meccset végigtol, neki már járt a pihenő, amikor sz*rul játszik fel vagytok háborodva, hogy miért? - Fáradt...
4. Arra meg senki sem számított, hogy Puyol, Piqué, Mascherano és Sergi Roberto egyszerre fog becsődölni.

Nem volt semmi baj a kezdővel, egyszerűen az egy rossz nap volt, a külső viszonyok sem voltak megfelelőek, és kitudja mi játszódhatott le a színfalak mögött, Pl. most jó lett volna, a korábban említett Affelay vagy Villa... Ennyit számít, hogy az agyon szidott Sergi Roberto játszik akit egészen biztosan azért játszatott Pep, mert a három alap középpályása közül egyik sem volt 100%-os állapotban...
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.02.19. 21:02:48

Initom írta:mosolygok jókat azon,mikor azt írjátok,hogy Guardiola nem rotál.
Szerintem a legtöbbet Európába. pl a Reál hozzánk képest,sorminta.
Ezért is fognak kifulladni.
Lehet hogy az osasunai vereség rövid távon fájó,de hosszú távon kamatozó.
Igen, rotál, amikor nem kéne, mint pl. az Osasuna ellen. A meccs előtt lenyilatkozza, h nem adjuk föl, küzdeni fogunk, stb, aztán felküld egy tartalékos csapatot. Hosszú távon akkor lehet kamatoztató, ha többet ilyet nem csinál.

De az előző szezonokban egyáltalán nem rotált, emlékezz csak vissza rá, főleg tavaly volt nagyon szemet szúró. Akkor azt hozták fel neki mentségnek, h nincsenek minőségi cserék.

Sérülések: Sanamának adok igazat. Voltak sérülések a szezonban, de én semmikép nem tekinteném nagy sérüléshullámnak, sztem ez simán átlagos. Bár az előző szezonjainkhoz képest mindenképp rosszabb, de számomra az volt inkább meglepő, h eddig így elkerültek a sérülések minket. Lehetne ez sokkal rosszabb is.
messideco
Presidente del Barça

2012.02.19. 21:00:08

Sanama az örök ellenzék, de legtöbbször jól látja a dolgokat. Sajnos szűk a keret, így Pep nem tud rotációt alkalmazni, mint pl. a 08-09-es szezon elején.
Kép
"And my heart will leave you never."
Initom
Entrenador del Barça

2012.02.19. 20:47:11

mosolygok jókat azon,mikor azt írjátok,hogy Guardiola nem rotál.
Szerintem a legtöbbet Európába. pl a Reál hozzánk képest,sorminta.
Ezért is fognak kifulladni.
Lehet hogy az osasunai vereség rövid távon fájó,de hosszú távon kamatozó.

Viszont abban már közel sem vagyok biztos,hogy marad. Hatalmas stressz alatt él 4 éve,nem lehet ezt sokáig bírni.
Az látszik,hogy a pénz nem motiválja,így csak is az a kérdés van e kedve maradni.
Remélem marad,szerintem nem.
Abi & Tito
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.19. 20:12:50

Mivel ha esetleg meccsenként játszana a legtöbb csere 25percet, és normális rotálás lenne,akkor aláírnám,hogy gáz ha a kezdő 11et kivéve 5sérült van.
De mivel a kezdő 11mellett játszik folyamatosan még vagy 2-3ember, ők pedig általában egészségesek, vagy 1-2ember sérült 1-2hétre, addig nincs miről beszélni
Laci7
Barça B

2012.02.19. 19:48:00

Sanama! Nem értem, hogy fogalmazódott meg benned ez az ökörség (elnézést). Már, hogy lenne mindegy, mennyi mezőny játékos áll egy csapat rendelkezésére? Hidd el, ha EREDETI kerettel rendelkeznénk, akkor Cuenca vagy Tello nevét még hallásból sem ismernénk... Gondolj bele Cuenca azért került fel az 'A' csapathoz, mert Pedro és Affelay hosszútávra kidőlt(ebben az időszakban Deulofeut is bedobták a mély vízbe), majd Villa is kidőlt, felkerült Tello . Ha teljesen mindegy lenne, mennyi játékos van a keretben akkor Őket miért hozta fel Pep? - Talán mert ha ők nem lennének gyakorlatilag 3 ember ülne a padon... Keita elment Afrika kupázni, Dos Santos is egyre több szerepet kapott.

Én ezzel tudom magyarázni, hogy egyáltalán nem mindegy mennyi játékos áll Pep szolgálatára, mert az imént említett játékosok legalább is a csatárok Messi,Pedro,Affelay,Villa,Sanchez mellett biztos nem jutnának szóhoz...
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
barca99
Llegenda del Barça

2012.02.19. 19:35:40

Pont ezt akartam írni. Játsszon Afellay 2x45 percet, már nem Sánchez fáradt abban az időben. Főleg itt ebben az év eleji megállás nélküli rohanásban.

Nem ez az oka az idei szezonnak, de egy tényező a sok közül.
kristop
Entrenador del Barça

2012.02.19. 19:32:12

Léfe írta:Nem tartom sikertelennek a szezont, csak a folyamat a lejtőn visz lefelé. Fogadni mernék bármiben, hogy alapos válltoztatás nélkül jövőre még lejjebb csuszunk. Ez egy folyamat. Szerintem Pep pontosan tudja, hogy ami ebből a garniturából kihozható volt azt Ő kihozta. Ez a gárda csak /ha kicsivel is/ de gyengébben fog teljesiteni. Alapos mozgás kellene, na de nem az a kérdés ki jöjjön, hanem, hogy ki menjen. Mert ugye a sikerkovácsokat csak nem adják el. Ők meg leülőben vannak. Ez a22-es csapdája.
én valahogy még mindig nem látom ilyen rossznak a helyzetet. mi van, ha espanyol ellen befújják a tizit, messi belővi sevilla ellen, satöbbi, centiken az egész, akkor most ott lennénk a bajnokságban is és semmi baj nem lenne. ha mondjuk normális felkészülést csinálunk következőre és megint kevesebb sérültünk lenne, mint az elmúlt három évben, akkor ugyanott tartanánk, vagy előrébb egy fabregassal, sanchezzel. semmi különbséget nem látok, csak egyszerűen ezek most pont összejönnek. ezelőtt is voltak nehezen behúzott meccseink, most ilyen olyan okok miatt nem mennek ezek. de ezek nem olyan problémák mint hogy az egész játékunk nulla és a kapu közelébe se kerülünk, fenéket, uraljuk a meccseket és legtöbbször azokat is simán megnyerhetnénk amiken kikapunk vagy döntetlenezünk. kis dolgokat csiszolni kell, néhány dolgot máshogy, de az egészet szétbarmolni felesleges lenne.
kristop
Entrenador del Barça

2012.02.19. 19:23:53

Sanama írta:Szóval még most sem értem miért kell sérültezni?! Idén azt hiszem Sanchez és Iniesta voltak sérültek tovább, mint 1 hónap, de Messi mióta nem volt sérült 2+ hónapra? Egyszerre meg sosem jött össze az amit korábban is említettem. Iniesta-Xavi mikor volt együtt sérült úgy 2hónapig? Vagy Xavi-Messi?
miért csak az számít hogyha két hónapig sérült a középpályánk két alapembere? az nem elég, hogyha csak pont egymás követő két meccsen azok, de mellette a támadósorból két ember a teljes a szezonra kiesik, és pedro sincs ugye (nameg busquets)? volt is ilyen, végül az osasunától ki is kaptunk. és számít hogy száz hónap, vagy két hét, ha pont azokban a két hetekben, pont ezért vesztünk pontokat, amivel elszáll az esély.

rohadtul nem mindegy ám afellay sem. igaz hogy csak tartalék játékos, ennyire elég, de nézzétek meg mennyit játszik tello, meg cuenca, meg egy gyenge pedro is, simán kapna játékot. hogyne számítana a nagyobb keret. több játékos, több pihentetés, nem kell fabregasnak meccseket lejátszania hullafáradtan csak azért, mert nincs mögötte senki. nem kell xavinak sérülten végigtolnia a szezon végét.
Pavel
Entrenador del Barça

2012.02.19. 16:37:25

Most olvasom, hogy a fél PL már kész leigazolni Pep-et és ott van az Inter is.
Én viszont nem tudom elképzelni, hogy Pep nem itt fogja folytatni.
Az indokok.
1. Valószínűleg a Liga elment. Látatlanban olyannak ismertem meg, hogy nem hiszem, hogy ne próbálja meg visszaszerezni.
2. Nem tudom azt sem elképzelni, hogy még nem döntött.
3. Ezzel a lebegtetéssel óriási terhet vesz le a játékosok válláról. Mivel csak vele fognak foglalkozni és nem a csapat játékával.
+1. Nem látok egy olyan edzőt sem aki átvehetné a helyét.
Léfe
Entrenador del Barça

2012.02.19. 16:34:58

Nem tartom sikertelennek a szezont, csak a folyamat a lejtőn visz lefelé. Fogadni mernék bármiben, hogy alapos válltoztatás nélkül jövőre még lejjebb csuszunk. Ez egy folyamat. Szerintem Pep pontosan tudja, hogy ami ebből a garniturából kihozható volt azt Ő kihozta. Ez a gárda csak /ha kicsivel is/ de gyengébben fog teljesiteni. Alapos mozgás kellene, na de nem az a kérdés ki jöjjön, hanem, hogy ki menjen. Mert ugye a sikerkovácsokat csak nem adják el. Ők meg leülőben vannak. Ez a22-es csapdája.
Fecó
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.19. 16:01:41

barca99 írta:Persze, végülis totál mindegy, hogy 19 vagy 12 emberből válogathatsz.
Pepnél? Igen.

Afellay mikor játszott egymás után 2x45percnél többet?
Vagy mondhatom itt akármelyik hatalmas cserét a csapatban...

Az semmit nem számít,ha a kezdő 11 mögötti 5embert a B vagy C csapatból kell felhívni, mert úgyis csak a padot fogják melegíteni.
Van kb. 2-3ember akiket néha-néha becserél Pep,más nem.
Szóval igen, tök mind1,ha 14 embere van vagy 45.(annyi sérült sose volt,hogy 12ből tudjon válogatni)

Szóval még most sem értem miért kell sérültezni?! Idén azt hiszem Sanchez és Iniesta voltak sérültek tovább, mint 1 hónap, de Messi mióta nem volt sérült 2+ hónapra? Egyszerre meg sosem jött össze az amit korábban is említettem. Iniesta-Xavi mikor volt együtt sérült úgy 2hónapig? Vagy Xavi-Messi?

Bár lehet nálam van más mércén a sérültezés, de azért az,hogy Afellay sérült,meg Villa és erre fogni... hát. Vicces.
barca99
Llegenda del Barça

2012.02.19. 15:40:37

Persze, végülis totál mindegy, hogy 19 vagy 12 emberből válogathatsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.19. 14:57:00

Egyszerre 2 kulcsemberünk még sosem volt hosszú távon sérült. (3+ hónap)(Messi,Xavi,Ini,Alves,Puyi)

Így szerintem felesleges a sérülésekről beszélni.

Villat ne vegyük kulcsembernek.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.02.19. 14:54:58

LG írta: De ha megnézed pl. az Arsenalt, vagy a Mu-t, őket is bőven sújtják a sérülések. Igaz, sok csapatot nem követek figyelemmel, de meglepődnék, h ha náluk nem ez lenne a helyzet. Meg nehéz megítélni, h a sérülések mennyire hátráltatnak egy csapatot. Nyilván figyelembe kell venni, h mennyi a sérült, mennyi időre sérülnek le az adott játékosok, mennyi fontosak az adott játékosok a csapatnak. Pl. Afellay, Fontas ilyen szempontból nem akkora érvágás, mert amúgy sem zavarnának sok vizet(nem akarom bántani őket, de ez az igazság), és Pedro meg Villa is a BL döntőt leszámítva nagyon gyengék voltak az elmúlt kb. egy évben. A többi felsorolt játékos valóban fontos láncszem, de ők meg szerencsére nem hosszú időre dőltek ki. Iniestára meg sajnos nagyon jellemző volt már az elmúlt szezonokban is a sérülékenység. :(
Nyilván a sérülések mindig hátráltatják az adott csapatot, de nem látom úgy, h túlságosan tragikus helyzet lenne ezen a téren, ennyi sérültre mindig fel kell készülni, mert ha nem is ez a normál állapot, azért a pakliban mindig benne van.

Hogy ne csak offoljak, én megértem Pepet, ha hamarosan váltana. A Barcával már mindent megnyert, sőt, majdnem mindent többször is, szóval talán érthető, ha már nem nagyon talál motivációt. Lehet példázódni Fergussonnal, de lehet, h Pep más személyiség. Lehet, h ő úgy akar bizonyítani, h más csapatokkal, esetleg válogatottakkal is akar sikereket elérni.
Azért egészen más az, amit most írtál, így már helyesebb a történet. Az Arsenalt kiemelném, ők messze elől állnak a sorban ilyen téren már évek óta, ennek több oka is lehhet, de ebbe most ne menjünk bele. A Mu-t elsősorban idén érik el ugyanúgy nagy arányban a sérülések, de azért rengeteg köztük a jelentéktelenebb név. Itt pedig visszakanyarodnék ránk. Mert nyilván, hogy nem mind kulcsjátékos, akit felsoroltam, (bár Pedro és Villa mezőnymunkáját nagyon nehéz pótolni!) de idén rendszeresen van 4-5 sérültünk EGYSZERRE!......és ez az, ami sok.

Guardiolát pedig lehet vádolni azzal, hogy esetleg némelyek szemében trutymó kezdőcsapattal állunk fel, (sőt kell is) de én ilyenkor mindig abba gondolok bele, hogy miért így döntött. Pl. Xaviról is csak később derült ki, hogy sérüléssel küszködik. (de ez csak tényleg 1 példa) Pep tudja, hogy hogyan mozognak edzésen a játékosok, ki mennyire fáradt stb...

Messi padoztatásával kapcsolatban meg csak annyit, hogy közel sem biztos, hogy jó megoldás lett volna pár meccs pihi neki. Ezt se tudhatjuk igazán. Már meccsek óta hátrébb játszatja Pep és a góljai nem is annyira jönnek, de folyamatosan jönnek tőle a "Xavi-féle" labdák és gólpasszok.
barca99
Llegenda del Barça

2012.02.19. 14:47:19

mrMimo írta:Nem kéreti magát, egyszerűen így motiválja a játékosait. Ha jól játszanak (és nyernek is persze) akkor marad..ilyen egyszerű a történet. A játékosok is tudják, h ő a legjobb edző a Barca számára, ha teljesítenek marad..+motiváció ez is, semmi több!!
Szerintem is a motivációról szól a dolog. Ha nem tudja a játékosait motiválni, akkor nem marad. A játékosai meg őt akarják, ezért bizonyítaniuk kell, hogy tényleg a maradását akarják.
sjd
Llegenda del Barça

2012.02.19. 14:39:10

P.U.Y.O.L. írta: Gyakorlatilag 4 emberre emlékszem idén, akik nem voltak sérültek: Valdes, Messi, Dani Alves és Cesc...
Cesc sérült volt év elején 2x is (eleve így igazolt ide)

Tényleg nagyon sok sérültünk van nemcsak magunkhoz, hanem a világ labdarúgásához képest, lassan utolérjük az Arsenalt. Ha belegondolok, hogy 08/09nek még neki mertünk vágni 11 kezdő-szintű játékossal, most meg a "padra igazolt" Fabregas-szal, a 4. támadónak jött Sanchez-zel és az elvileg játéklehetőséget sem kapó Thiago-val állunk fel rendszeresen....
mrMimo
Barça B

2012.02.19. 14:28:52

Messa írta:
Nem Ede72 írta:Egyébként egyáltalán nem értem miért kéreti magát állandóan.
Minden évben előadja ezt a süket dumát, aztán meg hosszabbít...
szerinted azért csinálja, hogy könyörögjenek neki? :roll:
Nem kéreti magát, egyszerűen így motiválja a játékosait. Ha jól játszanak (és nyernek is persze) akkor marad..ilyen egyszerű a történet. A játékosok is tudják, h ő a legjobb edző a Barca számára, ha teljesítenek marad..+motiváció ez is, semmi több!!
"Mond, hogy lehet édes fiam, hogy egy olyan sz*r csapaté, a Real Madridé?!?! Ne b*sszál már!!" -José Luis Torrente=)

"A Barca legyőzéséhez az évszázad meccsét kell játszani" -Gregorio Manzano
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.02.19. 14:26:37

P.U.Y.O.L. írta:
LG írta: Sztem a sérülésekkel kifejezetten szerencsések vagyunk. Lehet, h ebben a szezonban több a sérültünk, mint az előző pár szezonban, de még mindig jóval kevesebb mint pl. a Rijkaard érában, vagy az mint az európai nagy átlag.
Az első felét adom, mert az elmúlt pár évben azért kevesebb volt a sérültünk.

Az viszont érdekes meglátás, hogy még így is kevesebb sérültünk van, mint az Európai átlag. :roll:
Afellay, Villa, Fontás fél év, Pedró alig játszott még idén, Iniesta is már legalább 2x sérült le 1-2 hétre és Xavi, Adriano, Alexis, Puyol, Busquets, Piqué stb...stb...

Gyakorlatilag 4 emberre emlékszem idén, akik nem voltak sérültek: Valdes, Messi, Dani Alves és Cesc...

Nagyjából ennyi.

Bocs, az offért!
De ha megnézed pl. az Arsenalt, vagy a Mu-t, őket is bőven sújtják a sérülések. Igaz, sok csapatot nem követek figyelemmel, de meglepődnék, h ha náluk nem ez lenne a helyzet. Meg nehéz megítélni, h a sérülések mennyire hátráltatnak egy csapatot. Nyilván figyelembe kell venni, h mennyi a sérült, mennyi időre sérülnek le az adott játékosok, mennyi fontosak az adott játékosok a csapatnak. Pl. Afellay, Fontas ilyen szempontból nem akkora érvágás, mert amúgy sem zavarnának sok vizet(nem akarom bántani őket, de ez az igazság), és Pedro meg Villa is a BL döntőt leszámítva nagyon gyengék voltak az elmúlt kb. egy évben. A többi felsorolt játékos valóban fontos láncszem, de ők meg szerencsére nem hosszú időre dőltek ki. Iniestára meg sajnos nagyon jellemző volt már az elmúlt szezonokban is a sérülékenység. :(
Nyilván a sérülések mindig hátráltatják az adott csapatot, de nem látom úgy, h túlságosan tragikus helyzet lenne ezen a téren, ennyi sérültre mindig fel kell készülni, mert ha nem is ez a normál állapot, azért a pakliban mindig benne van.

Hogy ne csak offoljak, én megértem Pepet, ha hamarosan váltana. A Barcával már mindent megnyert, sőt, majdnem mindent többször is, szóval talán érthető, ha már nem nagyon talál motivációt. Lehet példázódni Fergussonnal, de lehet, h Pep más személyiség. Lehet, h ő úgy akar bizonyítani, h más csapatokkal, esetleg válogatottakkal is akar sikereket elérni.
kristop
Entrenador del Barça

2012.02.19. 14:24:12

én tökre megértem, ahogy ő mondta, amikor már nem fog mindig győzni, nem fogunk mellette állni mindannyian annyira nem normális helyzetben vagyunk (szinte mindig győzünk, és el is várjuk hogy mindent megnyerjünk).

és azt se szeretné, hogy amikor már ő nem tud 100%os teljesítményt lehozni, akkor is itt legyen, merthogy ugye a szerződése köti.
Mindenki azt a sok szépet emlegeti ami az elmult években volt. VOLT.
Mi lesz ez a kérdés. Pazar időszak VOLT és tényleg Pepnek ezért "szobor"
én azt is emlegetem hogy MOST mi van. megnyertük a spanyol és európai szuperkupát, a klubvilágbajnokságot, bejutottunk a kupadöntőbe, blben első idegenbeli meccs megvan, bajnokságban pedig másodikak vagyunk. pazar, na.
Gyakorlatilag 4 emberre emlékszem idén, akik nem voltak sérültek: Valdes, Messi, Dani Alves és Cesc...
sajnos fabregas is volt már sérült..
Nem tudom miért játssza el ezt minden évben. Viszont most van az a pont,ahol megfelelő pótlás mellett nem kéne marasztalni.
jó, hát ez mindenkire igaz körülbelül. alvesnél meg busquetsnél a szerződéshosszabításnál, hogyha találunk megfelelő utánpótlást, akkor mehet. csak mondjuk azt is tudjuk hogy egyiknek se tudtunk volna, vagy tudunk megfelelőt találni. maximum bielsa, vagy nemtudom, de lehet ő is kevés lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2012.02.19. 14:31:52-kor.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.02.19. 14:10:57

LG írta: Sztem a sérülésekkel kifejezetten szerencsések vagyunk. Lehet, h ebben a szezonban több a sérültünk, mint az előző pár szezonban, de még mindig jóval kevesebb mint pl. a Rijkaard érában, vagy az mint az európai nagy átlag.
Az első felét adom, mert az elmúlt pár évben azért kevesebb volt a sérültünk.

Az viszont érdekes meglátás, hogy még így is kevesebb sérültünk van, mint az Európai átlag. :roll:
Afellay, Villa, Fontás fél év, Pedró alig játszott még idén, Iniesta is már legalább 2x sérült le 1-2 hétre és Xavi, Adriano, Alexis, Puyol, Busquets, Piqué stb...stb...

Nagyjából ennyi.

Bocs, az offért!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.02.19. 13:53:25

Messa írta:

egyébként úgy jön le hogy igen.
Nem tudom miért játssza el ezt minden évben. Viszont most van az a pont,ahol megfelelő pótlás mellett nem kéne marasztalni. Félre értés ne essék,nagyon örülnék ha maradna,mert jó edzőnek tartom,de vannak dolgai,amiket nem bírok elnézni neki. Ilyen,hogy idén jellemzően meg sem próbálja a legerősebb kezdőket felküldeni, b-csapatból felhívott arcokkal kísérletezget. Mourinho meg kiküldi az aktuális legerősebbet, aztán ha véletlen botlanának,akkor sem szólhatna rá senki egy rossz szót se,mert ő a legjobbakat küldte fel. Pep meg ezzel is csak támadási felületet ad magának.

Egyébként meg törvényszerű,hogy egy edző nem tud a végtelenségig motiválni. Kézilabdás példának ott van Mocsai Lajos, aki a legjobb edzők között van Európában is, de mára már nem tud a Veszprémmel megújulni, rezeg a léc a bl-továbbjutásuknál is erősen. egyszerűen az idő nagy úr, és mindig kell változtatás mert nem lehet fenntartani a motivációt egy embernek.
Pep már így is nagy dolgot tett,hogy csúcsra emelte,majd 3 évig ott is tartotta a csapatot.

Szóval összegezve az lenne a legjobb ha maradna,de levetkőzné az idióta trükközgetéseit a csapat összeállítást illetően, és nyomatná a legerősebb csapat mindig. akkor nem tudna ez a barca nagyon kikapni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.02.19. 13:36:07

P.U.Y.O.L. írta:(azért azt se hinném, hogy lesz még 1 olyan szezonunk, ahol ilyen mértékben megszívjuk a sérülésekkel...)
Sztem a sérülésekkel kifejezetten szerencsések vagyunk. Lehet, h ebben a szezonban több a sérültünk, mint az előző pár szezonban, de még mindig jóval kevesebb mint pl. a Rijkaard érában, vagy az mint az európai nagy átlag.
Nem Ede72
Jugador del Barça

2012.02.19. 12:55:35

Messa írta:
hát, nem tudom hogy azért e, de úgy néz ki...miután mindegyik játékos 50x lenyilatkozta, hogy így Pep meg úgy Pep, aztán ő meg azt nyilatkozza, hogy itt a legjobb, de még nem tudja...
hát ezek szerint akkor kéreti magát.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.19. 12:55:21

Én sem értem miért "nézik le" ennyire ezt a csapatot. Ebben az idényben tény, hogy idegenbeli szereplés miatt tart ott a csapat ahol most, de akkor is ez még mindig ugyan az a csapat ami tavaly bajnokságot nyert, csak most a Real bekapcsolta a god módot és minden helyzetet kihasználnak.
Ha megnyerné a Barcelona a spanyol kupát meg eljutna a döntőbe amit utána szvsz meg is nyerne, viszont sorfalat állna a camp nouban a Realnak szerintem nincs miért szégyenkezni. Örülnék ha maradna még 1 évet mert akkor kitudja mi lesz. Talán ismét a trónra kerül a Barca.
Röviden én úgy gondolom ha marad Pep, akkor ismét összeállhat egy olyan csapat ami végigmegy a bajnokságon mint idén a Real.
Elküldik megint a felesleget, beilleszkednek a fiatalok, összeállna ismét a tragikus triász és megtanítanák a világnak hogy hogyan kell futballozni.
Válasz küldése