De komolyan, Piqué ha nem fért volna be valahova védőnek, nyugodtan lehetett volna csatár is, sőt ..... És nem is kifejezetten egy tipikus befejezőcsatár, hiszen a cselei sem utolsók ..... Lenyűgöző játékos ...mes írta:Pique- Villa - Pedro a masodik felidore
Gerard Piqué
- fanbarca
- Entrenador del Barça
més que un club
Ha ma pályára lép Piqué akkor ez lesz a 100.-ik meccse Barca mezben!
Hihetetlen hogy milyen jót tett a karrierjének hogy visszatért a Barcába. Remélem addig fog a Barcába játszani mint Puyi
Hihetetlen hogy milyen jót tett a karrierjének hogy visszatért a Barcába. Remélem addig fog a Barcába játszani mint Puyi
Gyönyörű gólt lőtt ma Geri! Nálam ő a MOM, mert ugye nem ez a dolga és mégis ahogy előttem írták csatár erényeket csillogtat 
Nem véletlen ő a kedvencem, igazi univerzális játékos. Kiváló hátvéd, a katalán válogatottban, ha jól tudom középpályás, de legvégső esetben akár csatárként is bevethető.
Testi adottságaihoz képest meglepően gyors, ilyen fiatalon máris rendkívül technikás, gyakorlatilag klasszis, a világ egyik, ha nem a legjobb a középső bekkje. A korosztályában mindenképp.
A jövőben még simán lehet majd CSK is.
Csak így tovább Geri!

Nem véletlen ő a kedvencem, igazi univerzális játékos. Kiváló hátvéd, a katalán válogatottban, ha jól tudom középpályás, de legvégső esetben akár csatárként is bevethető.
Testi adottságaihoz képest meglepően gyors, ilyen fiatalon máris rendkívül technikás, gyakorlatilag klasszis, a világ egyik, ha nem a legjobb a középső bekkje. A korosztályában mindenképp.
A jövőben még simán lehet majd CSK is.

Csak így tovább Geri!

"Ne gondolkozz, mi volt és mi lesz, mert a jelen formálja a jövődet. Élj a mának!" - Szalai Ádám"
"A békéhez két fél kell, a háborúhoz egy is elég" VF
"Everything happens for a reason"
-
- Director del Fútbol
Ez így van.Rivaldo11 írta:Már most ki merem jelenteni, hogy korszakos védőegyéniség. Ekkora játékos nem tudom mikor volt a középső védő posztján...Pedig voltak bőven klasszisok az elmúlt években is, de Gerardban megvan az a plusz, amitől igazi világ, sőt, extraklasszis. Ja, és még mindig nagyon fiatal...Hatalmas szerencsénk van, hogy nálunk játszik.
Nincs gyenge pontja, toronymagasan a világ legjobb középhátvédje.
Technikai képzettség, fizikum, 1vs1 szituk, fejjáték, kombinativitás, kiegyensúlyozottság, méretéhez képest elképesztő sebbeség,kivételes gólerősség, aztán ehhez jön még hogy fiatal és fejlődőképes.
Mentalitásával meg óriási pluszt jelent az egész csapatnak, meg aztán tősgyökeres culé

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Már most ki merem jelenteni, hogy korszakos védőegyéniség. Ekkora játékos nem tudom mikor volt a középső védő posztján...Pedig voltak bőven klasszisok az elmúlt években is, de Gerardban megvan az a plusz, amitől igazi világ, sőt, extraklasszis. Ja, és még mindig nagyon fiatal...Hatalmas szerencsénk van, hogy nálunk játszik.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Capitá del Barça
Szép gólt rúgott, de az a lefordulás... áhhElBartimaeus írta:Azért az nem volt semmi, amikor sarokkal fordult volna le az emberéről, ha az nem rúg oda, miután már egy lépéssel előtte járt Gerrard barátunk. Tanárian játszott, gólt is lőtt, nagyon hasznosan vette ki a részét a támadásokból is. És még mindig fejlődőképes!
Imádom a játékát

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Azért az nem volt semmi, amikor sarokkal fordult volna le az emberéről, ha az nem rúg oda, miután már egy lépéssel előtte járt Gerrard barátunk. Tanárian játszott, gólt is lőtt, nagyon hasznosan vette ki a részét a támadásokból is. És még mindig fejlődőképes! 

- Andris
- Adminisztrátor
Piqué barátunk megint csatár erényeket villogtat, ha valaki kidől onnan tudjuk, kihez forduljunk. 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Ez nagyon jó!

Bár az S betűt le lehetne cserélni egy P-re a ruháján...
Ha megtörténne az hogy már sok ponttal vezetjük a bajnokságot én előre küldenémAmúgy minden tiszteletem a Piqué (is). Elképesztő, hogy minden követ megmozdít hogy ne kapjuk ki... (gyors példa az az inter elleni meccsen, itthon. csak ő lőtte a gólt)

- Deus
- Boixos Nois
ez nagyon is igazCapon írta:Szegény Piqué többet vérzik (mióta itt van) mint egy csaj.
Lassan veszélyességi pótlékot kell fizetni neki.

Amúgy minden tiszteletem a Piqué (is). Elképesztő, hogy minden követ megmozdít hogy ne kapjuk ki... (gyors példa az az inter elleni meccsen, itthon. csak ő lőtte a gólt)

Ez szóba is került néhány napja.Kardi írta:ami azt illeti kb most látom őt elöször nem betürt mezzel.

"Girl: Gerard, why you use to play with a long-sleeved t-shirt?
Gerard: LOL. Good question. I have had always the habit of playing with a long-sleeved t-shirt probably because I feel more protected. Or … because it is aesthetics and cover my whole body. It is something that I have done since I was little."
"Ne gondolkozz, mi volt és mi lesz, mert a jelen formálja a jövődet. Élj a mának!" - Szalai Ádám"
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Legközelebb meccsre teljes gipszben jön be, mint ahogy ezt a Crackovia is ábrázolta:

Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- Capon
- Llegenda del Barça
Szegény Piqué többet vérzik (mióta itt van) mint egy csaj.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Uhh, ez elég csúnya.
Csupa szív játékos, egyértelmű Puyol utód a srác. Szivét lelkét adja a csapatért minden meccsen.
Csupa szív játékos, egyértelmű Puyol utód a srác. Szivét lelkét adja a csapatért minden meccsen.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Charlie
- Öreg Harcos
Szerencsétlen, nem is tudom hanyadik komoly sérülése. Remélem semmi komoly gond nem lesz ebből a csúnya összefejelésből. Kőkemény srác.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
imádom, ahogy hajt meg hogy ismét sérülés után játszott, de én ma bizonytalannak láttam, mind elől, mind hátul és középen is, amikor ott játszott.
Pique az aki megtestesíti azt,amit egy Barca játékosnak meg kell(ene)...
A mai napon,talán Villa volt még rajta kívűl aki hajtott,más nem igazán.
Remélem meggyógyul hamar!
A mai napon,talán Villa volt még rajta kívűl aki hajtott,más nem igazán.
Remélem meggyógyul hamar!