Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De komolyan, Piqué ha nem fért volna be valahova védőnek, nyugodtan lehetett volna csatár is, sőt ..... És nem is kifejezetten egy tipikus befejezőcsatár, hiszen a cselei sem utolsók ..... Lenyűgöző játékos ...mes írta:Pique- Villa - Pedro a masodik felidore
Ez így van.Rivaldo11 írta:Már most ki merem jelenteni, hogy korszakos védőegyéniség. Ekkora játékos nem tudom mikor volt a középső védő posztján...Pedig voltak bőven klasszisok az elmúlt években is, de Gerardban megvan az a plusz, amitől igazi világ, sőt, extraklasszis. Ja, és még mindig nagyon fiatal...Hatalmas szerencsénk van, hogy nálunk játszik.
Szép gólt rúgott, de az a lefordulás... áhhElBartimaeus írta:Azért az nem volt semmi, amikor sarokkal fordult volna le az emberéről, ha az nem rúg oda, miután már egy lépéssel előtte járt Gerrard barátunk. Tanárian játszott, gólt is lőtt, nagyon hasznosan vette ki a részét a támadásokból is. És még mindig fejlődőképes!
Ez nagyon jó!
Ha megtörténne az hogy már sok ponttal vezetjük a bajnokságot én előre küldenémAmúgy minden tiszteletem a Piqué (is). Elképesztő, hogy minden követ megmozdít hogy ne kapjuk ki... (gyors példa az az inter elleni meccsen, itthon. csak ő lőtte a gólt)
ez nagyon is igazCapon írta:Szegény Piqué többet vérzik (mióta itt van) mint egy csaj.
Lassan veszélyességi pótlékot kell fizetni neki.
Ez szóba is került néhány napja.Kardi írta:ami azt illeti kb most látom őt elöször nem betürt mezzel.